Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Projeccions del documental: "Un país dempeus"
01 jun 2010
El documental sobre com la democràcia formal tracta les lluites en defensa del territori segueix de gira després d'haver-se presentat al Fòrum Social Català.
Ja l'han vist més de 1.000 persones!
"Un país dempeus.
Per una nova cultura democràtica"
de Mariela Acjia i Jordi Oriola


Properes projeccions:

SABADELL
Dimecres 2 de juny a les 20h30 al Casal Can Capablanca, Carrer Compte Jofre, 30. Hi haurà una taula rodona amb dos dels que han fet el documental i dos membres del la Campanya Contra el Quart Cinturó.

BARCELONA
Dijous 3 de juny a les 19h30, a l'Ateneu La Torna, C/ Sant Pere Màrtir, 37 baixos, barri de Gràcia. Debat posterior amb un dels directors.

SANTA COLOMA DE GRAMENET
Dissabte 5 de juny a les 19h30, a l'Associació Cultural Popular Aramateix - C/ Montserrat 3-5. Debat posterior amb un dels directors.

BARCELONA
Diumenge 6 de juny a les 13h30, a Can Masdeu, Collserola, (estacíó de metro Canyelles, L3), en el marc de la Fira d'Arts al Carrer, organitzat pel col·lectiu 
L@sRoketeando i pel Punt d'Interacció de Collserola. Debat posterior amb els directors.

BARCELONA
Dijous 10 de juny a les 20.30 h, c/ Portalnou 30, baixos, barri Casc Antic, organitzat per l'Associació Cultural Portal Nou. Per veure el documental caldrà ser soci de l'Associació: 3 euros l'any. Debat posterior amb els autors del documental.

GRANOLLERS
Diumenge 13 de juny a les 19h, al Casal Popular l'Esquerda, Av. Prat de la Riba, 31. Debat posterior amb els directors.

RIPOLL
Dissabte 19 de juny a les 16 hores a la Plaça de La Lira (a l'aire lliure, tot i que plaça és coberta).

SORT
Dissabte 26 de juny a les 19h, a l'Ateneu de la Muntanya, Plaça Major, 5. Debat posterior amb els directors.

ALCANAR
Dissabte 3 de juliol a les 19h (lloc per confirmar, consultar www.casalaixumara.cat), organitzat pel Casal Aixumara. Debat posterior amb els directors.


Sinopsis:

A Catalunya, durant els últims anys han sorgit nombrosos conflictes i mobilitzacions al voltant de les polítiques territorials i d’obres publiques. Aquestes mobilitzacions son qualificades de 'cultura del no' per uns, mentre que d'altres les defineixen com una nova cultura del territori.

"Un país dempeus" vol contribuir a aquest debat a través de declaracions de polítics, experts i membres de moviments socials.

A partir de quatre mobilitzacions ben conegudes -la Plataforma en Defensa de l'Ebre, Salvem Les Valls, les lluites al voltant del Pla 22@ i Salvem L'Empordà- s'analitza, amb perspectiva històrica, quin diàleg s’ha generat amb els poders públics i fins a quin punt hi ha hagut participació en la presa de decisions.


Per posar-se en contacte: unpaisdempeus ARROBA gmail.com

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat