Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : corrupció i poder : criminalització i repressió
(la federació sindical mundial condemna l´atac contra la flota per la llibertat de Gaza) همجية إسرائيلية جديدة في فلسطين
31 mai 2010
يدين اتحاد النقابات العالمي الهمجية الإسرائيلية الجديدة التي أودت بحياة الناس الذين أرادوا فقط التعبير عن تضامنهم مع شعب غزة.

إننا نؤكد وقوفنا إلى جانب الشعب الفلسطيني و نطالب بانسحاب جميع قوات الاحتلال من الأراضي العربية. كما نطالب بالرفع الفوري للحصار على غزة و فتح جميع المعابر مباشرة و دون قيود.

إننا نطالب بالاعتراف بدولة فلسطينية مع القدس الشرقية عاصمة لها.

كما نطالب من الامم المتحدة والمنظمات الدولية إدانة التوغل الجديد للجيش الإسرائيلي وسياسة الولايات المتحدة التي تدعم هذه الهمجية.

و ندعو جميع الأصدقاء و النقابات التابعة لاتحاد النقابات العالمي إلى التعبير عن تضامنهم بكل وسيلة ممكنة.الأمانة العامة
31 maig 2010


La Federació Sindical Mundial condemna la barbàrie israeliana que ha tingut com a resultat els assassinats de persones que volien expressar la seva solidaritat amb el poble de Gaza.Estem fermament del costat del poble palestí i exigim que es retirin totes les tropes d'ocupació dels territoris àrabs. Exigim que cessi immediatament el setge a la franja de Gaza i que s'obrin immediatament tots els passos sense restriccions.Exigim que es reconegui l'Estat Palestí amb Jerusalem oriental com a capital.Exigim a l'ONU i els organismes internacionals que condemnin la nova incursió de l'exèrcit israelià i condemnem la política dels Estats Units que donen suport a aquesta barbàrie.Fem una crida als afiliats i amics de la FSM a què expressen la seva solidaritat de totes les formes possibles.El SECRETARIAT

This work is in the public domain
Sindicat