Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
[Lleida] La repressió no ens aturarà: acaba l’arrest domiciliari de la jove de l’AJLL
30 mai 2010
Apareixen pintades per la ciutat de Lleida en suport a la jove arrestada que acaba aquest cap de setmana els 6 dies d’arrest domiciliari.
arrest1web.jpg
Després de tres caps de setmana, avui acaba de complir la sentència la companya de l’Assemblea de Joves de Lleida que fou condemnada a 6 dies d’arrest domiciliari i a pagar una multa de 270 euros per fer un mural solidari amb en Franki de Terrassa, jove que fou empresonat acusat d’ultratge a la bandera espanyola.

Pel mateix mural també foren condemnats dos joves més a 10 dies d’arrest domiciliari, amb un balanç final de 3 joves condemnats i un total de 16 dies d’arrest, una sentència totalment desmesurada, sense oblidar el paper de la Paeria en aquest procés, personant-se com acusació i intentant perseguir també els joves per la via administrativa, la qual cosa és totalment il•legal.

Des de l’Assemblea de Joves de Lleida seguim exigint la plena llibertat d’en Franki, que segueix a dia d’avui en règim penitenciari de 3r grau, així com fem palesa la nostra fermesa davant els atacs constants de la Paeria i els seus intents de silenciar el jovent crític de la ciutat.


Lleida, 30 de maig de 2010

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat