Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
Nova crida de Solidaritat amb la FAU-Berlín
28 mai 2010
El desembre del 2009, un tribunal berlinès va prohibir a la FAU-Berlín (Freie Arbeiterinnen und Arbeiter Union) realitzar acció sindical i utilitzar la denominació de sindicat. Una decisió adoptada després de la llarga lluita que els i les treballador/es del cinema Babylon, agrupats en la FAU-Berlín, van portar endavant per aconseguir millorar les seves precàries condicions laborals.
FAU01.jpg
En aquests moments, la lluita de la FAU de Berlín contra la decisió judicial es troba a les portes d'una nova etapa. El 10 de juny de 2010, la Cort Regional Superior de Berlín decidirà si la FAU, una vegada més, pot tornar a dir-se sindicat. Independentment de la decisió dels tribunals, la FAU-Berlín continuarà actuant pel bé dels treballadors. La qüestió és si aquest tribunal es mostrarà tan arrogant com l'anterior i impedirà a la FAU Berlín definir-se com el que és: una associació de treballadors units. Per aquests motius, la solidaritat internacional es fa més urgent que mai. A continuació, detallem algunes maneres en les quals pots continuar mostrant el teu suport:

Cartes de protesta per al Ministeri d'Afers Estrangers i Ambaixades

Hem actualitzat les cartes de protesta a la nostra pàgina web perquè incloguin les referències a la data del judici de juny. Demanem que segueixis enviant cartes de protesta a les ambaixades/consolats alemanys del teu país i al Ministeri d'Afers Estrangers d'Alemanya. Si us plau, demana a d'altres que també enviïn cartes de protesta. La decisió de la Tribunal Regional de Berlín incompleix els acords de l'OIT i la Carta Social Europea. Cada fax o email que rep el govern alemany posa de manifest aquest intent descarat de negar als treballadors de Babylon els seus drets bàsics.

Si vols, també pots organitzar protestes davant una ambaixada, consolat o institució cultural alemanya. No oblidis enviar-nos fotos i un informe de la teva acció directa a faub-soli(a)fau.org. Si vols més informació i adreces, visita: http://www.fau.org/verbot/es/art_091216-010818

Petició del Comitè de Solidaritat

S'ha creat un comitè de solidaritat per a la FAU-Berlín, compost per sindicalistes d'esquerra i activistes laborals, que han iniciat una petició en el nostre nom. En especial, busquem que la firmin organitzacions laborals internacionals i sindicats, però també pot fer-ho qui vulgui defensar la llibertat d'associació sindical a Alemanya. Si tens contactes amb altres organitzacions laborals i sindicats, si us plau demana'ls que la firmin també. El text de la petició reclama el dret de tot treballador a organitzar-se en la forma que desitgi, i per tant hauria de trobar ampli suport. No és només el fet de prohibir a la FAU-Berlín d'autodenominar-se sindicat, sinó també la prohibició de dur a terme accions col•lectives. Si us plau, pren temps per llegir-la i envia un correu electrònic a koalitionsfreiheit(a)googlegroups.com per firmar-la.

Espanyol: http://www.fau.org/verbot/es/Peticion_solidaridad_FAU_B.pdf
Anglès: https://www.fau.org/verbot/en/fausoli.pdf
Alemany: http://www.labournet.de/diskussion/gewerkschaft/real/fausoli.pdf

Mitjans de comunicació massius i alternatius

Hem tingut molt èxit a la publicació del nostre cas en la blogosfera. Estaríem molt agraïts si poguessis escriure més articles. Si no tens temps per escriure els teus propis articles, si us plau no dubtis d'utilitzar els de la nostra pàgina web. Si necessites una entrevista o informació d'antecedents per a un article, contacta'ns en faub-soli(a)fau.org. Usem la nostra influència per alertar als mitjans de comunicació massius sobre l'absència de drets laborals a Alemanya. Escriu una carta a l'editor, crida l'atenció dels mitjans sobre aquest tema. És un assumpte internacional.

Uneix-te a la llista de persones que ens recolzen

La llista de persones que ens recolzen ja és extensa, però sempre hi ha espai per a més persones. És una bona manera de mostrar-los als nostres enemics que no lluitem sols. Intentarem mantenir les persones de la llista al punt del que succeeix i els avisarem quan necessitem la seva solidaritat. Si vols unir-te, envia un correu electrònic a faub-soli(a)fau.org. Pots consultar la llista en https://www.fau.org/verbot/art_100504-125856

No oblidis visitar http://www.fau.org/verbot/es per conèixer les novetats. Gràcies pel teu suport!

En solidaritat,
Equip Antiprohibició de la FAU de Berlín
fau02.jpg
Mira també:
http://barcelona.cnt.es/pivot/entry.php?id=696
http://www.fau.org/verbot/es

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nova crida de Solidaritat amb la FAU-Berlín
28 mai 2010
Todo mi apoyo a los compañeros alemanes, es una veradera verguenza que los ilegalicen por no ser sindicato mayoritario. ¿Donde quedan las libertades para estos demócratas de mierda?. Si comienzan a ilegalizar a sindicatos revolucionarios pueden ir a por cualquier otro movimiendo disidente. Aunque no compartas sus ideas anarcosindicalistas solidarizate con ellos.
Re: Nova crida de Solidaritat amb la FAU-Berlín
28 mai 2010
La solidaridad es palabra no escrita, y debe ser visible en las calles. Si no lo haces tú, ¿quién esperas que lo haga?.
Primero fue Serbia, después la FAU, luego Lisboa..., pasado mañana, Barcelona.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more