Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
[Lleida] La segona cassolada contra les retallades socials genera propostes per fer front a la crisi des de la ciutat
27 mai 2010
L’Assemblea Ciutadana aprova quatre demandes inicials en clau local, concretes i assumibles per la Paeria
2acassolada.jpg
La segona cassolada contra les retallades socials genera propostes per fer fornt a la crisi des de Lleida


Després que el passat 20 de maig un grup de lleidatans i lleidatanes aprovés repetir cada dijous la cassolada contra la crisi que s’havia convocat aquell dia, aquest dijous s’ha dut a terme la segona convocatòria.

Durant l’assemblea que les persones que han assistit a la cassolada han celebrat posteriorment s’han aprovat quatre demandes concretes, en clau local, i que volen ser un punt de partida de noves demandes al govern municipal per fer front a la crisi des de la ciutat:

1. Exigim a la Paeria el transport, aigua i llum gratuïts per les persones aturades.
2. Exigim que es doni suport institucional i polític a les persones que, degut a la crisi, no poden fer front a les hipoteques i es troben immerses en processos d'embargament: renegociació del deute sense interessos.
3. Demanem que la Paeria faci de mediadora per aturar el desnonament d'aquelles persones afectades per la crisi que no puguin pagar les seves hipoteques.
4. Requerim que es plantegi la necessitat de recuperar (o negociar amb els constructors la recuperació) tots aquells pisos desocupats de la ciutat per cedir-los en usdefruit a les persones necessitades.


L’Assemblea convida a la resta de ciutadania, el proper dijous 3 de juny, a afegir-se a aquest acte de protesta davant de les seus dels causants de la crisi o dels seus còmplices, com la del PSC-PSOE, del Ministeri d’Economia, del món financer (GAESCO Sociedad de valores y Bolsa) o de la cúpula empresarial lleidatana (Fòrum 2001), a l’Avinguda Blondel de Lleida.

Les cassolades contra les retallades socials i la crisi van naixer amb la voluntat de “generar un espai d’expressió ciutadana on tothom pugui manifestar el seu malestar i les seves propostes enfront una situació que ja ha provocat més d’un milió d’aturats als Països Catalans i enfront la que els polítics estan responent retallant la despesa social per pagar un deute que nosaltres no hem provocat”.

Vegeu el manifest de les cassolades: http://suportponent.net/spip.php?article2591


Assemblea Ciutadana "La crisi que la paguin els rics"
assponent ARROBA gmail.com


Propera cassolada ciutadana
Dijous 3 de juny a les 19.45h davant les seus del PSC-PSOE, el Ministeri d’Economia i el Grup de Borsa GAESCO (Av. Blondel.-Plaça de l’IEI de Lleida)


cassolada retallades2aconvocatoria2 copia.jpg
La segona cassolada contra les retallades socials genera propostes per fer fornt a la crisi des de Lleida
Mira també:
http://www.suportponent.net

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa