Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
[Lleida] 2a convocatòria de casserolada contra la crisi
25 mai 2010
NO A LES RETALLADES SOCIALS. QUE LA CRISI LA PAGUIN ELS RICS
NOVA CONVOCATÒRIA: Dijous 27 de maig a les 19,30h
Cassolada popular davant la seu del PSC-PSOE i del Ministeri d'Economia a Lleida (Plaça de l'IEI)
Que ens sentin els lladres i els seus còmplices!
lacrisinoesnostra.bmp
Les ciutadanes i ciutadans reunits en assemblea el passat dijous 20 de maig davant la seu del PSC-PSOE de Lleida vam decidir continuar organitzant cassolades contra la crisi cada dijous i en la mateixa plaça de l’IEI, sota el lema No a les retallades socials. Que la crisi la paguin els rics.

Des d'aquesta Assemblea Ciutadana us convidem a afegir-vos, el proper dijous 27 de maig, a aquest acte de protesta. Volem convertir la plaça de l’IEI de Lleida en un espai d’expressió ciutadana on tothom pugui manifestar el seu malestar i les seves propostes enfront una situació que ja ha provocat més d’un milió d’aturats als Països Catalans. Aquest dies, a més, veiem com als nostres polítics no els tremola el pols a l’hora de retallar la despesa social per pagar un deute que nosaltres no hem provocat.

Convoquem aquestes cassolades i assemblees populars al carrer perquè pensem que aquesta es la millor forma on els i ciutadans i ciutadanes puguem expressar directament el que pensem, sentim i patim sense la mediatització dels i les representants polítics, dels partits, dels sindicats i dels mitjans de comunicació, entre altres. També volem que sigui un espai d’alternatives, on compartir projectes i noves formes d’entendre les relacions socials i polítiques que siguin beneficioses per totes i no només per a uns quants.

I ho fem davant de les seus dels causants de la crisi o dels seus còmplices, com la del PSC-PSOE, del món financer (GAESCO Sociedad de valores y Bolsa) o de la cúpula empresarial lleidatana (Fòrum 2001).

Avui toquem la cassola, demà ja ho veurem!
Cada cop tenim menys a perdre perquè ja ens ho han robat tot!


Porta estris per fer soroll. Suma-t'hi i fes-ho córrer

Per a veure el manifest: http://suportponent.net/spip.php?article2591

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Lleida] 2a convocatòria de casserolada contra la crisi
25 mai 2010
Un nou acte d'autoconsum en que asistiran una dotzena de vailets amb xurros i mitja dotzena de gossos. Que deu nostre senyor ens agafi confessats als treballadors!
Sindicato Sindicat