Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
18 Festes Alternatives Korneyà 2010
24 mai 2010
18 Festes Alternatives Korneyà 2010

Web festes: http://festeskny10.weebly.com/
kartell festeskny10A3 copia_web.jpg
Aupa penya!!!

Un cop més tornem a ser al carrer per cel·lebrar les festes alternatives de Korneya. Unes festes que només són posibles gràcies al curro, l’esforç, el compromís i la determinació, que durant 18 anys, ha fet que fos gent del poble i persones i col·lectius afins, les que no esperin, que l’ajuntament i els seus buròcrates ben pagats, els diguin com s’han de divertir. Són 18 anys intentant, que no per això sempre aconseguint, que la cultura popular i la diversió comparteixin espai amb la solidaritat revolucionària, la reivindicació i la lluita, dels que ni es conformen ni es dobleguen davant la seva merda de democràcia i la seva violència quotidiana. Dels que no creuen les seves mentides, ni callen per por a perdre 4 molles miserables pagades amb crèdits i hipoteques.

Són les festes dels que no creuen en les fronteres de l’Europa dels interessos financers, ni se senten orgullosos d’haver nascut sota la dominació de la constitució española.

Aquest semestre li tocava a España presidir la Unió Europea, i ara, del 29 de maig al 7 de juny, tindrà lloc una cimera dels països mediterranis a Barcelona, on podran dir el que vulguin en nom de la modernitat i del progrés, del bé comú i la responsabilitat en moments difícils. Que tots som un, que no hi ha diferències de classe, que els empresaris són generadors de riquesa, que els buròcrates sindicals defensen als treballadors, que qui roba al poble són els inmigrants, que els polítics defensen l’interés general, que el control tecnològic ens farà lliures i les òsties de la policia no responen als interesos dels poderosos, que l’explotació i la discriminació de gènere i sexual són coses del passat, que si ens sacrifiquem sortirem endavant, que tota la pasta que han guanyat l’han invertit en millores socials.

Fastigosa Europa de la hipocresia i la insolidaritat, que cremin els teus temples i edificis oficials.

Que la flama de la revolta s’escampi a cada racó dels teus pobles i ciutats.

CONTRA L’EUROPA DE LA MERCADERIA, EL PATRIARCAT, EL CAPITAL I EL CONTROL POLICIAL

GUERRA SOCIAL!!!

Assemblea de Festes Alternatives kny
Mira també:
http://festeskny10.weebly.com/
http://www.moviments.net/okupaskny/index.php

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat