Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Terrassa: Ara el poble, caminem cap a la Vaga General !!!
21 mai 2010
Davant l'explotació ,la precarietat i les retallades socials l'Assemblea Popular de Terrassa fa una crida a la mobilització i convoca els següents actes:

DIVENDRES 28 de Maig : Concentració Assemblea d’Aturats a les 19h al Raval de Montserrat, davant l'ajuntament.

DIVENDRES 4 de Juny 19.30h a la Plaça Vella. Cercavila contra la precarietat
prova 2 apt.jpg
Ara el poble, caminem cap a la Vaga General

    Ja fa dos anys que la crisi capitalista és el pa del dia a dia, agreujant la situació de les classes populars a marxes forçades, i l’única resposta de la classe política ha estat claudicar amb les demandes del capital que busca una reforma del sistema econòmic i social que augmenti el seu benefici. Les falses promeses de reestructuració del sistema financer, encara són a l’aire o en algun calaix oblidat, mentre l’únic que veiem són peticions de comprensió cap a la classe treballadora davant les retallades socials recentment anunciades, obviant la gran i secreta injecció de capital als bancs i caixes de fa uns mesos.
    La realitat parla per si sola: 70000 aturats al Vallès Occidental, precarietat laboral juvenil, mileurisme, sous al llindar del salari mínim interprofessional... mostrant-nos el que des d’amplis sectors ja s’està plantejant i que no és qüestionable: la crisi dels capitalistes l’estem pagant els treballadors i les treballadores.
    Aquesta situació laboral injusta, cal sumar-li un altre dels efectes de la crisi, la impossibilitat de pagar les hipoteques i lloguers inaccessibles per a la gran majoria de la població. Des de l’APT recolzem l’okupació com a una eina més dins de la lluita anticapitalista, i és per això que manifestem la preocupació creixent davant dels desnonaments i desallotjaments que s’estan visquen a la nostra ciutat. N’és un exemple l’imminent judici d’un conjunt de cases okupades al Cementiri Vell (el 24 de Maig), propietat de Caixa Terrassa, que significarà deixar al carrer a un grup de joves i una família amb fills menors.
    Davant d’aquesta situació la resposta de govern, patronal i sindicats majoritaris no és altra que donar l’esquena a la classe treballadora, tot vulnerant els drets d’aquesta. Se’ns demana tranquil·litat i comprensió mentre aquests agents pacten uns acords a favor del capital i els seus beneficiaris, de nou en detriment del poble.
    Per tant, només ens queda una opció. Prendre consciència de la nostra potencialitat com a agents polítics actius, treballant des de la base i per la base, tot impulsant l’autoorganització de la classe treballadora en sindicats de base, assemblees d’aturats i aturades i moviments socials. En definitiva, totes aquelles organitzacions que donin resposta i busquin sortida a aquesta situació. Hem de treballar doncs, per un model social més just, i el camí per arribar-hi no és altre que començar a pensar en la Vaga General.

DIVENDRES 28 de Maig : Concentració Assemblea d’Aturats a les 19h al Raval de Montserrat, davant l'ajuntament.
DIVENDRES 4 de Juny 19.30h a la Plaça Vella. Cercavila contra la precarietat
Assemblea Popular de Terrassa

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat