Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Judici a la vivenda okupa Kan Pausa! Caixa de Terrassa t'embarga i et fa fora de casa!
21 mai 2010
Aquest dilluns 24 de maig es farà un judici promogut per Caixa Terrassa contra la vivenda okupa Kan Pausa. Concentració a les 12:30h als jutjats nous de Terrassa. No hi faltis!
anti CT.jpg
El 12 de gener del 2009 van ser alliberades les vivendes nº 72 i 66-1ª del C/ Mare de Deu del Pilar de Terrassa, que portaven varis anys abandonades. En aquells moments pertanyien a la immobiliària BOSS 99, S.L., que després d'un dubtós procés d'embargament va acabar en mans de Caixaterrassa, concretament durant el mes de juliol sota concepte del cobrament d'un deute.

El 27 de gener de 2010 l'entitat Caixaterrassa va confeccionar la denuncia que el dia 26 d'abril del mateix any van fer arribar des dels jutjats als ignorats ocupants (ironies i paradoxes del sistema, donat que ja ens havíem identificat a tots davant la Policia Municipal en més d'una ocasió).

Caixaterrassa, seguint la línia d’un tractament personal i d’implicació en els àmbits més socials i humans de la societat egarenca, ha iniciat un procés directe i sense cap mena d’escrúpols per fer fora a una família sense cap tipus d’ingressos, amb una nena d'un any i una altra en camí, així com un grup de tres joves que no disposen de gaires recursos per emancipar-se, seguint les exigències d’una societat capitalista i que no permet una opció de vida alternativa, i lliure del control dels més rics, en definitiva pensada per a uns quants. Pel que sembla, els joves i les famílies sense feina no es troben dins del seu pla d'acció social.

Amb el present manifest, volem aprofitar per demanar el suport de les persones i col·lectius, amb la intenció de fer força davant dels jutjats de terrassa, el proper 24 de maig a les 12:30h., dia en el qual estem citats davant la seva justícia per tal que facin fora els membres de la vivenda okupada Ka’n Pausa i la gent que viu als habitatges de les cases del pilar.

CONCENTRACIÓ:

dilluns 24 de maig a les 12:30h davant els jutjats de Terrassa


Acte organitzat per la Vivenda Okupada de Kan Pausa amb la col·laboració de l'Assemblea Popular de Terrassa (A.P.T.)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Judici a la vivenda okupa Kan Pausa! Caixa de Terrassa t'embarga i et fa fora de casa!
22 mai 2010
"Sense CAP tipus de ingrés, una filla de 1 any Y ALTRA EN CAMÏ!!! Cumpreu condons y no aneu futen pena!
Valdria la pena informar-se abans d'escriure
25 mai 2010
Abans d'escriure aquest tipus de textos, seria bo que l'autor s'informés de la veritable situació que s'està donant tant al carrer Mare de Déu del Pilar com del carrer Miquel Servet.

No es tracta només de dues cases ocupades, sinó de 6 edificacions ocupant 1 parcel·la del carrer Miquel Servet i 4 parcel·les del carrer Mare de Déu del Pilar, connectades entre elles pels respectius patis posteriors.

Independentment de la dubtosa forma de vida que porten els membres d'aquesta família de la que tant esteu parlant, tenint en compte la suposada preocupació que tenen pel seu estat econòmic, val la pena fer saber l'estat precari en el que malviuen els diferents infants que ocupen aquesta edificació en concret i la resta d'edificacions del carrer Miquel Servet. Infants que no van a escola, que diambulen pel carrer dia i nit i que, difícilment, trobaran en aquestes edificacions antigues, en mal estat de conservació i sense canalitzacions (els ocupants es van encarregar de desmontar-les per fer-ne algun altre ús), quelcom semblant al que es podria arribar a anomenar "casa".

Segons l'opinió de la majoria de veïns, no hi ha res a dir en contra del grup de tres joves que ocupen una de les altres edificacions i que, pel que tenim entès, foren els primers en arribar al carrer. Segurament, mentre ells hi visquin aquesta casa es conservarà en millor estat del que tindria si estigués desocupada. No es pot dir el mateix de les edificacions on viuen la família d'ètnia gitana anteriorment anomenada, que salta a la vista que ha anat i anirà a pitjor com més temps l'ocupi aquesta família.

Seria bo que la gent que llegeixi aquest article es posi en la situació del col·lectiu de veïns dels dos carrers, que es senten molests al no poder fer un ús normal del carrer, ocupat durant el dia, i a vegades a primeres hores de la nit, pel nombrós grup de gent, que ja no només ocupa les cases, sinó també les voreres del carrer (i diem nombrós, perquè com és de suposar, una família d'ètnia gitana no es compon només d'uns pares i dues filles, sinó que també hi viuen altres membres suposadament emparentats entre ells).
Per no parlar de la inseguetat que suposen els seus crits, les males maneres que tenen de dirigir-se entre ells i el dubtós ús que fan d'un dels garatges de les vivendes que tenen ocupades, del que ningú sap ben bé què hi entra, què en surt i a quin ús o profit va destinat.

Ningú fa fora a ningú de casa seva. No només perquè aquestes cases no són propietat dels seus ocupants actuals, sinó també perquè difícilment tenen unes condicions habitables i de seguretat dignes com per anomenar-les "cases". I molt menys, "cases" en les que es puguin criar infants de tan curta edat.
Colera camping CNT