Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Atac a seu del PSC per Mohammed Abagui
17 mai 2010
Avui dia 17 de maig sobre les 16:30 ha estat atacada la seu del PSC de Sant Andreu situada al carrer Ramón Batlle. Els vidres del local han estat trencats a cops de martell davant la sorpresa dels membres del partit que s'hi trobaven a dins.

Posteriorment el grup s'ha dispersat pels carrers del barri, sense que la ràpida resposta policial (que ha enviat diverses patrulles a la zona i ha col•locat agents a les estacions de metro properes) hagi aconseguit efectuar cap detenció.

Hem organitzat aquest petit gest de solidaritat en resposta a l'assassinat de Mohammed Abagui, mort la setmana passada com a conseqüència de les tortures patides al CIE de la Zona Franca. La presència d'aquests camps de concentració moderns i democràtics és inacceptable i continuarem colpejant tots els engranatges de la maquinària que els produeix, tal com avui hem atacat el PSC per la seva responsabilitat política en aquesta mort.

Els botxins i els seus amos han de ser colpejats en tot moment i a tots els nivells, no permetrem que un partit de miserables com el PSOE i com qualsevol altre s'implanti tranquilament als nostres barris, com si no tinguessin res a veure amb morts brutals com les d'en Mohamed i tants altres.

DESTRUIM EL SILENCI EN TORN ELS CIES
MOHAMMED ABAGUI NI OBLIT NI PERDÓ
A PER ELLS/ES

(cas)

Hoy día 17 de mayo sobre las 16:30 ha sido atacada la sede del PSC de Sant Andreu (Barcelona) situada en la calle Ramón Batlle. Los vidrios del local han sido destrozados a golpes de martillo ante la sorpresa de los miembros del partido que se encontraban dentro.

Posteriormente el grupo se ha dispersado por las calles del barrio, sin que la rápida respuesta policial (que ha enviado diversas patrullas a la zona i ha colocado agentes en las estaciones de metro cercanas) haya conseguido efectuar ninguna detención.

Hemos organizado este pequeño gesto de solidaridad en respuesta al asesinato de Mohammed Abagui, muerto la semana pasada como consecuencia de las torturas sufridas en el CIE de la Zona Franca. La presencia de estos campos de concentración modernos y democráticos es inaceptable y continuaremos golpeando todos los engranajes de la maquinaria que los produce, tal como hoy hemos atacado al PSC por su responsabilidad política en esta muerte.

Los verdugos y sus amos deben ser golpeados en todo momento y a todos los niveles. No permitiremos que un partido de miserables como el PSOE y como cualquier otro se implante tranquilamente en nuestros barrios, como si no tuviesen nada que ver con muertes brutales como las de Mohammed y tantos/as otros/as.


DESTRUYAMOS EL SILENCIO EN TORNO A LOS CIES
MOHAMMED ABAGUI NI OLVIDO NI PERDÓN
A POR ELLOS/AS

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Atac a seu del PSC per Mohammed Abagui
17 mai 2010
un 10 sant andreu!
Re: Atac a seu del PSC, culpables de la mort de Mohammed Abagui
31 mai 2010
Un 0 pels botxins del PSC, col.laboradors necessaris, encubridors, i pels seus mossos

Mentre aquí assassinen, protesten per la vaga de fam d'un delinqüent a Cuba que té el suport del diari El país i els nord americans.
Vaga general!
Sindicat Terrassa