Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
La doble moral del PSC, o com una consulta és lícita o no en funció de qui l'organitza
17 mai 2010
L'Ajuntament de Barcelona ha convocat durant la setmana del 10 al 16 de maig del 2010 una consulta ciutadana per saber l'opinió dels habitants de la Ciutat Comtal sobre si s'ha de reformar l'Avinguda Diagonal, i en cas de ser així de quina manera s'ha de fer. La consulta ha resultat polèmica des del primer dia, amb escàndols com les mentides de l'alcalde Jordi Hereu, que deia que havia votat quan en realitat no havia pogut fer-ho degut a un problema informàtic, els “misteriosos” desdoblaments de personalitat durant les votacions, les dificultats aparegudes a l'hora de votar en contra de la modificació i en definitiva la ja demostrada nul·la fiabilitat del programa informàtic emprat pel consistori.

Des de Maulets, el jovent independentista revolucionari, valorem aquesta pantomima de consulta com un intent del PSC de ridiculitzar i minimitzar les consultes populars per la independència dels darrers mesos. Un intent, però, que ha resultat infructuós: els més de 3 milions d'euros invertits pel consistori s'han materialitzat en la participació d'un 12% de les persones empadronades a la ciutat. Dit d'una altra manera: una xifra econòmica molt per damunt dels pressupostos de les coordinadores locals per les consultes populars sobre la independència ha comportat un percentatge de participació molt per sota de la mitjana d'aquestes (20,2% el 25A, 21,55% el 28F i 27,39% el 13D).
Aquests resultats, que podrien semblar anecdòtics, representen una prova, en definitiva, de la desafecció per la política professional de bona part de la societat catalana -en aquest cas, barcelonina-, i de com en canvi la política popular nascuda al carrer desperta cada cop més simpaties i participació.

L'intent de desprestigi per part del PSC demostra que cal seguir avançant en la línia de l'autoorganització popular i de la lluita al carrer: cal continuar desafiant l'Estat i els partits que el sustenten i cal continuar avançant en tots els àmbits pel camí cap a la llibertat dels Països Catalans.

Maulets, el jovent independentista revolucionari
16 de maig del 2010
Mira també:
http://www.maulets.org/veure.php?id=1507

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La doble moral del PSC, o com una consulta és lícita o no en funció de qui l'organitza
17 mai 2010
totalment d'acord
Re: La doble moral del PSC, o com una consulta és lícita o no en funció de qui l'organitza
17 mai 2010
em semblen unes conclusions una mica demagògiques: no és el mateix la consulta de la Diagonal, que li porta fluixa al 90% de la població, que una consulta no-oficial per la independència impolsada des de dalt (qui la finançava?) i que li porta igual de fluixa a un 70% de la gent..
Re: La doble moral del PSC, o com una consulta és lícita o no en funció de qui l'organitza
17 mai 2010
A mi em sembla que el tal pau pixa fora de test... no és el mateix una votació no vinculant que la opinió d'un babau que ens la porta fluixa al 99,9999%....

Perquè tothom posa números a enquestes no fetes: Això li porta fluixa al x%, mentre que...
Maleits sociates: no pasaran!
17 mai 2010
1274075301_extras_ladillos_1_0.jpg
Aci teniu la foto d'un maulet a punt d'inmoral-se a la Monumental per l'independencia de la seua patria inmortal... [vale, a inmolarse, no; pero com a minim disposat a traumatitzar per sempre uns quan milers d'espanyolistes invasors!]
Mira també:
http://www.facebook.con/pages/Maldito-Hijo-de-Perra/308199170950
Sindicato Sindicat