Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
El VII Aplec Internacionalista escalfa motors
16 mai 2010
Des de fa anys Esperanto-Joves, Joventut Catalana d'Esperanto organitza un aplec o­n es desenvolupen activitats relacionades amb l'ecolingüísme i amb l'esperanto enmig d'un àmbient festiu i reivindicatiu.



Aquest any, Esperanto Joves ha comptat amb la col·laboració de Maulets, el jovent independentista revolucionari i el Casal Despertaferro! a l'hora d'organitzar-lo. Fruit d'aquest esforç conjunt tenim el plaer de convidar-vos al VII Aplec Internacionalista els propers 21, 22 i 23 de maig!
Aquest Aplec està preparat per apropar l'esperanto, projecte linguístic global revolucionari, a la gent de totes les edats, classes i orígens per tal de vertebrar entre tots i totes una eina de comunicació no lligada als grans interessos econòmics, una eina que ha de servir a tots els pobles per comunicar-se entre ells sense haver de passar pel filtre imperialista que suposen l'espanyol, el francès  i l'anglès a casa nostra.



Ja s'ha confirmat l'assistència de gent d'Euskal Herria, Castella, Occitània, Arpitània.. i d'arreu dels Països Catalans, aquest fet fa que més enllà de les xerrades programades els assistents podran compartir experiències i debats amb gent d'arreu durants els àpats i els concerts programats a la part més emblemàtica  i atractiva del cas antic de Reus, les Peixateries Velles.



A més a més, per facilitar l'assistència de gent de totes les edats i d'arreu sense que això suposi una gran despesa econòmica per aquestes enmig de la crisi capitalista que estem patint actualment, des de l'organització s'ha preparat un lloc o­n dormir i àpats a preus veritablement populars!



Les xerrades sobre sostenibilitat lingüística  o la de la  situació de l'euskera, de l'arpità  i de l'occità així com els tallers d'introducció a l'esperanto o el de danses tradicionals d'arreu del món es desenvoluparan entre el local del Casal Despertaferro!,  l'històric Centre de Lectura i la plaça de les Peixateries Velles.



La cosa està clara, durant tres dies a Reus es parlaran moltes llengües diferents, però el missatge i el sentiment serà el mateix, INTERNACIONALISME. T'ho penses perdre?
Mira també:
http://www.esperanto.cat/reus2010

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat