Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: globalització neoliberal : ecologia : educació i societat
Jornadas Taller Bici Granada
14 mai 2010
jornadasblog.jpg
#file_1#

Saludos desde Graná,
Os enviamos este mail para invitaros a las jornadas/celebración del taller bici, que se van a celebrar la primera semana de junio (de jueves a domingo)en el CSOA 15 gatxs.

Este es un pequeño avance de lo que tenemos: charlas/mesas redondas sobre el carril bici y la seguridad del ciclista, el cierre de la circunvalacion ; paseos en bici,taller bici "freack", proyecciones, sorteos, conciertos, cabaret, tapeo y muhas cosillas mas que aún estamos preparando, que ya concretaremos en un cartel definitivo.
Pretendemos igualmente que sea un espacio abierto para otros colectivos que quieran intercambiar sus propuestas/experiencias sobre el mundo de la bicicleta.

Aun estamos abiertos a vuestras propuestas para cerrar el cartel, si quereis contactar con nosotrxs lo podeis hacer en este mail.
Si venis de fuera de Granada, no os preocupeis que tenemos alojamiento para todxs.

Nos hemos tirado más de un año apañando bicis, dejándolas, viajándolas, ayudando, liberandolas, reciclandolas... y todo por la revolución a pedales.

Y esto: ¡hay que celebrarlo! esperando que todo el mundo se sume a la fiesta.
Mira també:
http://tallerbicigranada.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Jornadas Taller Bici Granada
15 mai 2010
Molt bé,
Ara poso una notícia del mateix nivell i interés:
27 MAGGIO 2010 – CONCERTO GRATUITO PER LA LIBERTÀ DI INFORMAZIONE IN PIAZZA CASTELLO, TORINO
category Província de Torí | repressió | Esdeveniments provincia di torino | repressione | eventi author Dijous, 13 maig 2010 23:31 giovedì 13 maggio, 2010 23:31 author per Bunea by bune

Concert gratuït. Per la llibertat d'informació. En defensa de Ràdio Blackout 105.250 fm. Contra el tancament d'espais de llibertat. Contra el tancament de Ràdio Blackout 105.250 fm. Concerto gratuito. Per la libertà di informazione. A difesa di Radio Blackout 105.250 fm. Contro la chiusura degli spazi di libertà. Contro la chiusura di Radio Blackout 105.250 fm.

Piazza Castello, Torí Piazza Castello, Torino

::: Activa la censura, BLACKOUT Llum! ::: SPEGNI LA CENSURA, ACCENDI BLACKOUT! ::: :::

Des de 1992, Ràdio Blackout 105.250 fm ràdio és una sense ànim de lucre, voluntàries, autogestionades, que no té ni fons públics ni privats, sinó que viuen només per als seus propis mitjans, fruit de les persones que configuren la ràdio i fa cada dia , i en actes públics. Dal 1992 Radio Blackout 105.250 fm è una radio no profit, volontaria, autogestita, che non gode né di finanziamenti pubblici né privati, ma vive solo dei propri mezzi, del frutto dell'impegno di chi la radio la forma e la fa giorno per giorno, negli eventi pubblici e non. Una estació de ràdio que vol donar veu a totes les lluites socials, les minories oblidades i lluitant, totes rebutjades pels mitjans de comunicació tradicionals, un innegable manipulat "la informació pública". Una radio che vuole dare voce a tutte le lotte sociali, alle minoranze dimenticate e in lotta, a tutti gli scartati dai media tradizionali, dall'indubbiamente manipolata “informazione pubblica”. Algunes substàncies obertament, molt, molt realisme, el pragmatisme i el cinisme. Pochi peli sulla lingua, molta sostanza, molto realismo, concretezza e cinismo. En resum, podem dir les coses com són, sense intermediaris, ni els editors o els empentes i estirades de cap tipus. Per farla breve, diciamo le cose come stanno, senza intermediazioni, senza editori o spinte e strattoni di alcun tipo.

El 30 de novembre de 2009, va arribar a la caducitat de la concessió de l'edifici de Via Cecchi (per ara) és la seu de Ràdio Blackout. Il 30 novembre 2009, è venuta in scadenza la concessione dello stabile di via Cecchi che (per ora) ospita Radio Blackout. El 2 de desembre, estem ràpidament va anunciar que a causa de la reutilització de la zona (recordi, l'acord de la ciutat de Torí - Vodafone Itàlia sindical i la ment humana?) No cedir el pas a la renovació. Il 2 dicembre, ci viene frettolosamente comunicato che in ragione della rifunzionalizzazione dell'area (ricordate, l'accordo Comune di Torino – Associazione Vodafone Italia e Umana Mente?) non potrà darsi corso al rinnovo. Tanmateix, com que la ràdio no pot fer les maletes com qualsevol persona desallotjada impulsada per l'exili, tenim un termini "raonable" de quatre mesos del seu llançament. Tuttavia, visto che una radio non può fare le valige come un qualunque sfollato-scacciato-esiliato, abbiamo il “congruo” termine di rilascio di 4 mesi.

En els últims mesos la ciutat de Torí ha anunciat una nova pròrroga del contracte fins al 30 de juny 2010. Negli ultimi mesi il Comune di torino ci ha comunicato un'ulteriore proroga del contratto fino al 30 giugno 2010. Però per sentir, aquesta serà l'última pròrroga. Ma, a sentire loro, questa sarà l'ultima proroga. No s'assignaran altres. Non ne verranno assegnate altre.

Apagueu la CENSURA, BLACKOUT Llum! SPEGNI LA CENSURA, ACCENDI BLACKOUT! És la campanya en suport i defensa de les freqüències lliures. E' una campagna a sostegno e difesa delle libere frequenze.

ESCOLTA DE SUPORT SUPORT * * Data de Venciment, 30 de juny de 2010. ASCOLTA*SUPPORTA*SOSTIENI Data di scadenza, 30 giugno 2010. Ens etiqueta en el suro, no ho troba .. Noi l'etichetta sul tappo, non la troviamo..

Apagada de ràdio fm 105.250 - Associació Cultural Radio Blackout 105.250 fm – Associazione culturale

per Cecchi 21 / a, Torino via cecchi 21/a, Torino

www.radioblackout.org www.radioblackout.org

------------ ------------

Els meus dues notes. due note mie.

He trobat aquesta declaració a Facebook. ho trovato questo comunicato su facebook. a Indymedia Piemonte no hi havia ni rastre. su indymedia piemonte non ce n'era traccia.

una bona meitat dels grups fantàstica del concert en qüestió fa dos mesos es dedicaven a la intensa activitat de servilisme a favor de la senyora Bresso. una buona metà dei fantastici gruppi del concerto in questione due mesi fa erano impegnati in intensa attività di lecchinaggio a favore della signora bresso.

cadascun traurà les seves pròpies conclusions sobre el que aquesta ciutat s'està convertint. ognuno tragga le sue conclusioni su cosa sta diventando questa città.

salutacions saluti



Ànims a totho, els de les bicis de granada i els del concert de Torí
Sindicato Sindicat