Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
>>>> Avui comença cicle de xerrades: Capitalisme és Crisi (Endavant-Gràcia) <<<<<<
12 mai 2010
Des de l’assemblea d’Endavant Gràcia us proposem anuncien un cicle de xerrades programades pel aquest mes de Maig sota el títol “Capitalisme és Crisi”. Es faran a La Barraqueta els dies 13, 20 i 27 de maig i tractaran de temes com la Renda Bàsica, amb en José Iglesias, les pensions, amb en Vicenç Navarro, o el decreixement, amb en Joaquim Sempere i l’Alfonso Pérez Rojo.
cartell.jpg
Amb aquest cicle des de l'assemblea de Gràcia d'Endavant volem contrastar moltes de les informacions que constantment ens arriben des dels poders dominants i que sovint plantegen les múltiples retallades als drets de la classe treballadora com una cosa inevitable i necessària, com en el cas de les pensions. Analitzar-les i rebatre-les des d'un punt de vista crític, científic i revolucionari de la mà d'investigadors universitaris o de militants dels moviments socials és el nostre objectiu. Per altra banda entenem que l'esquerra radical als Països Catalans també ha d'explorar alternatives que es puguin oposar al capitalisme i a les seves crisis inherents com per exemple la reivindicació de la renta bàsica universal per a tota la població. En darrer terme creiem que es important obrir debats entorn a les conseqüències econòmiques, i per tant ecològiques, del sistema que patim. En concret creiem important abordar el debat entorn a la contradicció existent entre la cerca de l'augment constant de la producció capitalista i l'ecosistema finit en que vivim.

Dijous 13 de Maig de 2010. 19:30 h.

* RENDA BÀSICA. amb José Iglesias Fernández membre del seminari d’Economia Crítica Taifa http://seminaritaifa.org/

Dijous 20 de Maig de 2010. 19:30 h.

* PENSIONS. Amb Viçenç Navarro professor de ciències polítiques i fiscals a la Universitat Pompeu Fabra i professor de Polítiques Públiques en The Johns Hopkins University. http://www.vnavarro.org/

Dijous 27 de Maig de 2010 19:30 h

* DECREIXEMENT. Alfonso Pérez Rojo membre de l’entesa pel decreixement http://www.decreixement.net/ + Joaquim Sempere Professor de Teoria Sociològica i Sociologia Mediambiental a la Univesitat de Barcelona + Jordi Torrents Militant d’Endavant i Sociòleg.

Totes les xerrades es realitzaran a l’ateneu independentista de Gràcia La Barraqueta (C. Tordera 34, Vila de Gràcia) Mapa. Transport: Metro: Diagonal (L3,L5) Verdaguer (L5,L4) Joanic (L4).
Mira també:
http://www.endavant.org
http://www.graciaviva.cat

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat