Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
PxC consolida la presència al Baix Llobregat i ja té onze candidats per les municipals
10 mai 2010
El proper dissabte 29 de maig, Plataforma per Catalunya donarà el tret de sortida a la precampanya per les eleccions municipals amb la presentació d'onze candidatures a municipis del Baix Llobregat. En concret, la formació d'ultradreta ja té candidats a Sant Just Desvern, Sant Boi de Llobregat, Castelldefels, Molins de Rei, Gavà, Sant Joan Despí, Esplugues i Sant Vicenç dels Horts. Segons el secretari general del partit, Pablo Barranco, PxC s'ha establert també a l'Hospitalet, on asseguren tenir “una candidatura bastant potent, amb la qual esperen entrar amb força a l'ajuntament”.

La presentació dels candidats al Baix Llobregat es fa amb un ull posat a les properes eleccions al Parlament de Catalunya que se celebraran a la tardor. Anglada ja fa temps que treballa en l'articulació d'una estructura estable a la zona, on confia arreplegar els vots de la gent descontenta amb el fenomen immigratori i la gestió feta des de les administracions. De fet, tal i com reconeix Barranco, l'alta presència d'immigrants a la zona li pot donar molts vots a la formació xenòfoba.

A les municipals del 2007, PxC ja es va presentar a Esplugues de Llobregat, on només va obtenir 275 vots. Les circumstàncies, però, eren molt diferents. Aleshores, segons Pablo Barranco, “van ser candidatures amb molt poca inversió, perquè no hi havia la infraestructura per a fer-ho bé”. Ara confien en aconseguir 10 o 20 regidors al Baix Llobregat, i preveuen un total de 100 regidors a tot Catalunya.
Mira també:
http://www.cronica.cat/noticia/PxC-consolida-la-presencia-al-Baix-Llobregat-i-ja-te-onze-candidats-per-les-municipals

This work is in the public domain

Comentaris

Re: PxC consolida la presència al Baix Llobregat i ja té onze candidats per les municipals
10 mai 2010
A El Prat al 2003 va treure 68 tristos vots. Espero que la gent del Baix immigrants com els que ara venen ens comportem com s'han comportat els catalans que ja hi havia quan vam arribar.
Re: PxC consolida la presència al Baix Llobregat i ja té onze candidats per les municipals
10 mai 2010
Es molt lamentable que despres de 40 anys de franquisme o feixisme puro y duro mes els anys posteriors de feixisme postmodern hi hagui gent que encara s,els cregui.Lamentable i repugnant. Feixisme mai mes
Re: PxC consolida la presència al Baix Llobregat i ja té onze candidats per les municipals
27 mai 2010
Més lamentable es que després de 70 anys de comunisme (misèria, ruïna, opressió, gana i analfabetisme) encara hi hagi gent que es consideri d´esquerres. Almenys el feixisme ha portat prosperitat i ha sabut com acabar amb l´enemic sense complexos, en canvi vosaltres heu acabat directament amb el poble i seguiu fent-ho solidaritzant-vos amb els que envaeixen el nostre pais. Teniu coses amb comú amb els immigrants. Antifeixistes i immigrants tots cobreu de viure del cuento, tots sou antinacionals, tots viviu del trafic de droga, i tots sou la puta escòria de la societat.
Sindicat Terrassa