Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
El partit neonazi Alianza Nacional homenatja a Hitler a Castelló
07 mai 2010
El passat 30 d'abril, el partit neonazi Alianza Nacional (AN) realitzà a la seua seu de Castelló un acte en memòria del genocida Adolf Hitler on s'exaltà la seua figura i la seua política assassina. L'acte no congregà ni a 10 persones, tal i com es pot apreciar a les seues fotos penjades a la crònica que ells mateixa han publicat al seu bloc. Aquest tipus d'actes serien impensables en Alemanya o altres països europeus, però a l'Estat espanyol les autoritats no tenen cap interès en aturar la propaganda i la impunitat dels neonazis. La secció d'AN a Castelló és la més activa del País Valencià, però no compta amb més d'una desena de persones, senyal de la marginalitat d'aquest partit, on ha militat l'assassí de Guillem Agulló o el cantant de Batallón de Castigo, Eduardo Clavero, condemnat també per un homicidi. El darrer 1 de Maig, el partit celebrà a Màlaga un acte on congregà els pocs militants que te a tot l'Estat.
Read more:
http://www.antifeixistes.org/3594_partit-neonazi-alianza-nacional-homena

This work is in the public domain

Comentaris

mmmm
08 mai 2010
L'acte tenia menys de 10 persones però tot i això ha valgut la pena per tota la propaganda mediàtica, a Indymedia evidenment.

De debó val la pena ferse ressó d'una trobada de set a mics?
Re: El partit neonazi Alianza Nacional homenatja a Hitler a Castelló
10 mai 2010
no millor seria callar i deixar que el moviment nazi creixés a l'ombra així en el moment que les seves dimensions el facin realment perillós poguem dir, osti qui son? que fan? d'on venen? que volen? que diuen?
lo fotut és que per només 7 matats no els haguem partit la cara.
Sindicat Terrassa