Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: corrupció i poder
Quants segles haurien de robar els gitanos romanesos per aconseguir el que ens roben impunement els del PP, el partit de Garcia Albiol, Camp
07 mai 2010
Els que ens roben no són els gitanos romanesos, menys els immigrants romanesos, i tampoc els immigrants que s'han quedat sense feina, sinó els polítics, i dintre els polítics, els que més ens roben són els del PP. En aquest article defenso els gitanos, als romanesos i als immigrants i denuncio al PP com a partit espanyolista, racista, corrupte, autoritari i prepotent que beneficia d'impunitat i tot tipus de favor dels poders. Finalment proposo fer fora al PP de Catalunya enlloc del romanesos, i reforçar la campanya existent d'il·legalització del PP.
Corrupcio PPlos-peperoni.jpg
S'han de fer fora als del PP, com si fossin un virus maligne i destructiu, i no als immigrants, als romanesos i als gitanos.

Tot el que ens han robat els líders del PP en un sol any, no ho podran robar els gitanos romanesos en dotzenes d'anys, uns gitanos coneguts sobretot per demanar caritat en les ciutats grans amb nens petits, i poca cosa més. Així mateix, tot el que ens han robat els del PP en un any qualsevol, no ho han pogut robar els immigrants romanesos des que venen a treballar a la nostra terra. I ja per a deixar-ho clar, tot el que roben els polítics del PP no té cap mena de comparació amb el que puguin robar tots els immigrants junts que treballen a l'Estat espanyol.

La conclusió d'aquestes comparacions és que considerar als milions d'immigrats, com a delinqüents, és una mentida, propaganda i desinformació interessada. Sobretot quan els que fan aquestes campanyes són els del PP, el partit que roba més i el que més ha perjudicat als immigrants.

Per què el xenòfob Garcia Albiol es posa a delinquir criminalitzant als immigrants i gitanos?

Perquè malauradament és fàcil, i sobretot perquè el racisme està donant molts vots en els pobles incultes, on sols estan al corrent del futbol i del que diuen a les televisions contra els immigrants. Garcia Albiol no innova res. A Itàlia Berlusconi ja ha explotat aquests sentiments baixos de les masses. També ho està fent en Sarkozy i no li està sortint bé. Tots copien la estratègia populista de Hitler contra jueus, gitanos i homosexuals i finalment contra tots els dissidents al pensament únic. El xenòfob Garcia Albiol és reincident i torna a delinquir perquè gràcies a la campanya racista contra els treballadors immigrants va obtenir un molt bon resultat electoral i l'aureola de polític a la puja dintre el PP. Va obtenir que el PP fos el segon partit a Badalona. També segueix amb les campanyes racistes perquè gaudeix d'impunitat gràcies al suport del PP i dels mitjans massius de comunicació. En conclusió, el cas de Garcia Albiol és el d'un racista reincident, amb l'agreujant que ho fa per aconseguir vots de manera il·lícita, delictiva. El fet que ni tan sols resideixi a Badalona és una anècdota amb comparació als delictes de racisme i d'incitació a la violència.


Mentides i desinformació

En Garcia Albiol afirma que tots els gitanos romanesos venen a robar.
És fals, demagògic i retòric d'acusar els gitanos de robar, ja que estan estigmatitzats socialment. És un improperi contra els gitanos en general i contra els gitanos romanesos, i contra la sensibilitat de qualsevol persona civilitzada, que mereix una condemna pública de la societat catalana, ja que els del PP són incapaços de penalitzar i perseguir els seus propis corruptes i racistes, que són els mateixos que lideren el PP. Se suposa de por de quedar-se sense líders i sense vots .

En Garcia Albiol assegura que l'única política vàlida és la policial, la de denunciar i fer fora als romanesos i als gitanos.

A Badalona, com d'altres ciutats grans, hi han immigrants aturats que busquen menjar en les deixalles, hi han gitanos demanant caritat, hi ha misèria, i segurament augmenten alguns petits robatoris. És un problema social, un problema greu, però la solució no és policial, com predica Garcia Albiol, ni tirar-los fora, ara que no hi ha feina. Es u problema que requereix actuacions municipals i estatals. I ja sabem que el govern sols s'ocupa dels banquers i financers i les grans multinacionals i no del poble en general. Menys dels immigrants.

És evident que no s'arreglen els problemes de mendicitat i els d'aturats, que busquen menjar en les deixalles, amb proclames racistes. No s'arregla la precarietat, la misèria i l'atur, acusant als immigrats de delinqüents i incitant a la població a denunciar-los per a posar-los a la presó i expulsar-los. Totes les poblacions tenen programes i apliquen actuacions amb més o menys encert per a resoldre aquests problemes.
Els del PP, abans d'acusar als immigrants de delinquir han de fer una repassada a tot el patrimoni que s'han robat mentre governaven, i tot el que roben en les comunitats i alcaldies que governen.

La inseguretat ciutadana no la provoquen els immigrants, que han sigut els més perjudicats de la crisi actual. La inseguretat ciutadana la provoquen les polítiques neolliberals dictades a Espanya pel PP i PSOE, partits que han corregut a ajudar als poders financers corruptes amb diners públics, deixant en la misèria a la població i principalment als immigrants. La inseguretat dels milions d'aturats no és culpa dels aturats i immigrants sinó de les polítiques neolliberals i dels polítics corruptes.

Les generalitzacions són una tàctica coneguda de desinformació i manipulació de l'opinió:
“tots els gitanos romanesos venen a delinquir” “fora els romanesos” els immigrants són la causa de la delinqüència, de la inseguretat ciutadana i de la brutícia”.

Amb moltes més raons i objectivitat, nosaltres podem generalitzar sobre el PP, com un partit de corruptes, racista, i franquistes. I els catalans ens convé fer campanya per a fer fora de Catalunya els del PP, un partit espanyolista, un partit d'ex franquistes i post franquistes, que sols fan política per folrar-se de diners i robar-nos, com deia en Zaplana.


Fora els corruptes i racistes del PP! Enlloc de “fóra romanesos”

El racista i xenòfob Garcia Albiol, està fent una campanya molt mediatitzada per a ferr fora als romanesos i immigrants de Badalona. És un insult i agressió a tots els romanesos, i a tots els immigrants, als gitanos i a tota persona civilitzada. Espero li tornin l'insult, augmentat per cent. Les violències i agressions s'han de respondre amb fermetat i contundència. Com a mínim, cal denunciar als agressors com el Garcia Albiol i els seus còmplices del PP, senyalar als agressors racistes i les violacions als drets humans, i deixar constància de manera clara qui és el violent, qui sembra discòrdia, i qui està l'origen de les confrontacions violentes dintre la comunitat que hi puguin haver. .

En Garcia Albiol delinqueix a costa dels romanesos, dels gitanos i dels immigrats, comunitats petites i febles, que no es poden quasi bé defendre, i menys en els mitjans nacionals.

El Garcia Albiol, una deixalla humana, una rata que circula pels barris alts de Barcelona, forani de Badalona, vol treure els que viuen realment a Badalona. . Te la santa barra d'acusar els gitanos d'anar-hi a delinquir. Qualsevol miserable populista que acusi als gitanos acaba sent creïble. És tan fàcil acusar els gitanos, que s'hauria de penalitzar fortament als que acusen tots els gitanos de delinquir, per així acabar d'una vegada amb tanta bajanada racista. El mateix s'ha de fer, quan es criminalitzen els immigrants.
Em permetreu, amables lectors, aquests insults al racista Garcia Albiol i als seus còmplices del PP. Sóc conscient que els insults són una vulgaritat en els articles d'opinió, però a les rates que contaminen i verinoses se'ls ha de tractar com a tals.

En Garcia Albiol és creu molt llest per posar en el mateix sac a gitanos, romanesos, immigrats. Està donant una imatge negativa i violenta de comunitats indefenses. I proposa un slogam racista i delictiu: “Fora els romanesos !”

Jo abans que marxin els romanesos prefereixo mil vegades que marxin els del PP de tot Catalunya. I haurem de començar campanyes per a que se'ls illegalitzi i se'ls impedeixi actuar al menys a Catalunya. Raons sobren.

No són els romanesos que s'han de fer fora, son els del PP, que s'han de fer fora de Catalunya.

No són els romanesos els que venen a robar. Són els del PP els que roben i senyalen els romanesos en els mitjans de comunicació, la majoria en poder d'ells. Enganyen a la gent, culpabilitzant als immigrants, i acusant-los de ser els que roben.

En Garcia Albiol i la Camacho no van al mercat a comprar menjar. Tenen les seves botigues. Ells hi van a enganyar al poble, a mentir i estafar-los a vendre'ls duros a quatre peles. Per això hi van acompanyats amb un piló de “seguretes”. Són covards i amb mala consciència.

Cal dir ben clar i ressaltat que ni en Garcia Albiol ni la Camacho arriben a la sola de la sabata als immigrants romanesos en qüestions d'honestedat, dignitat i treball.


Llegeixo a Triangle que el fatxa Sostres, dona suport al racista Garcia Albiol des el diari El Mundo. Jo creia que aquest reaccionari sols escrivia a l'Avui, ja que es vanagloriava de només utilitzar el castellà per a donar ordres a la criada. Ara el pobre Sostres, d'una coherència i cervellet de mosquit, escriu fins i tot a El Mundo, suposo que en castellà. Pel que es veu aquest noi segueix ocupant-se a donar suport als racistes, fatxes, colpistes, militars, especuladors, corruptes, etc.; un entretenint bastant avorrit. En Pedro J. Ramirez li deu manar: “Sostres, hazme un arítculo haciendo propaganda y defendiendo a tu paisano Garcia Albiol” I el Sostres, obedient, fa la seva cagadeta.


El PP i el govern socialista són una vergonya nacional.

La misèria i precarietat de molts aturats, immigrants i gitanos és un drama, però el que és realment una vergonya nacional són les violacions racistes als drets humans comesses per les autoritats espanyoles i el PP.
És una vergonya que any darrera any Amnistia Internacional denuncii a Espanya com a país racista, on les autoritats maltracten greument als immigrants en comissaries i demés llocs públics i no els tracten com a persones. En el recent informe publicat hi constatem denúncies greus de normatives racistes i practiques racistes del govern espanyol. Impunitat als agressors i violadors dels drets humans. Discriminació i racisme en les institucions espanyoles. No són denuncies vagues, generals, sinó denúncies de violacions als drets a les persones amb testimonis, dates, proves, etc.

El que és una vergonya és que s'acusi als immigrants de ser delinqüents i ser l'origen de la inseguretat i de la brutícia de Badalona.
El que és una vergonya és que el PP presenti com a candidat a alcalde a un racista reincident i li doni tot de reconeixements.
Igualment és una vergonya que els partits “socialistes” i demés partits de la burgesia no siguin capaços de denunciar penalment a aquest miserable Garcia Albiol per por de perdre vots, i sols amb la veuta petita critiquin el racisme d'Albiol.

I sobretot, és realment vergonyós que els ciutadans de Badalona votin al Garcia Albiol, un racista populista.

This work is in the public domain

Comentaris

Els gitanos romanesos o els lladres en general? Perque anomenarlos a ells?
07 mai 2010
Ja però el que passa és els gitanos romanesos, que per cert no entenc perquè els anomeu concretament a ells, no estan especialitzats en robar a bancs, el dia que et robin a casa teva llavors et dire jo això de "més roba el PP".
Re: Quants segles haurien de robar els gitanos romanesos per aconseguir el que ens roben impunement els del PP, el partit de Garcia Albiol, Camp
07 mai 2010
doncs quedem així Kiko.
Re: Quants segles haurien de robar els gitanos romanesos per aconseguir el que ens roben impunement els del PP, el partit de Garcia Albiol, Camp
07 mai 2010
Que vols dir amb vergonya nacional? No et referiràs al Estat espanyol, el qual no passa de fingir ser una nació?

Trobo a faltar en l'article que expliquis la relació que té tota aquesta dansa de corrupteles amb el capitalisme.

Una altre critica, crec que hauries de sintetitzar més i ordenar un pèl més les idees per a dir el mateix i amb més claredat.

Molt ben trobada la comparació, ara que els mass merda han decidit que la immigració és polèmica.

Espero que prenguis les critiques constructivament. Cal escriure per aprendre a llegir. Sort amb la tasca. ;)
Comentaris. Resposta.
10 mai 2010
1. Parlo dels gitanos romanesos perque el xenòfob Garcia Albiol va nombrar-los afirmant que tots venen a robar i que calia denunciar-los empresonar-los i expulsar-los. Així mateix parlo dels immigrants romanesos perquè en el tríptic propagandístic del PP sortia una foto amb “Fora els romanesos!” com a causant de la inseguretat ciutadana. I denuncio la criminalització dels immigrants en general perquè és la base de la propaganda racista de Garcia Albiol del PP

2. A mi com a molta gent, m'han robat la cartera i no sols una vegada, i el cotxe. I es molt emprenyador. Però no negaré l'evidencia que els del PP, els partits, els governants em roben 10.000 vegades més i segurament em quedo curt. Per molt que la tele i polítics digui cada dia que els estrangers roben, i que els gitanos roben, i que els romanesos venen a robar, la realitat és que els que roben són els partits que ens governen i els capitals financers que tenen darrera. L'altre diferència important és que bancs i polítics ens roben cada dia.


3. A l'antifatxes.
Primer gràcies pel comentari constructiu. Segurament tens raó que ha quedat poc clar. D'entrada jo ja vaig canviar el títol que és massa llarg al dia següent, com és pot constatar en el meu bloc,
http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/167330, on puc anar arreglant falles i pentinant els articles. També és difícil deixar clar aquest tema per ser molt ampli. Tampoc és que busqui consens. I sobre aquests temes m'imagino que molts tindran opinions diferents, com les teves. Jo per exemple, a més d'antifatxe, sóc anticapitalista.

Jo dic que és una vergonya nacional que la gent voti als corruptes, a polítics que ens roben i han deixat en la misèria milions de persones. És incomprensible per a qualsevol persona que pensi. El terme nacional, el pots agafar si vols com a nacional de Catalunya, i és igual de vergonyós, com si agafes nacional com Espanya. Hi han les dues possibilitats ja que el PP és un partit nacional espanyol. I si vols, també podria dir que és una vergonya internacional, el que la gent voti als governs corruptes instal·lats a Europa, etc.

Com diuen molt bé en Chomsky, i ja ho deien Marx , Bakunin, el sistema capitalista es basa en el robatori i la corrupció. Ho deia fa una setmana l'Esperança Aguirre: La corrupció es consubstancial als partits i a les Institucions de l'Estat. Sols cal observar la corrupció dels partits, el manteniment dels paradisos fiscals, els 15.000 lobis instal·lats a Brussel·les per a que s'aprovin les lleis fetes per les corporacions multinacionals, que elles mateixes han presentat. Es gasten ,més de mil milions per a influir, es a dir, corrompre, uns quants diputats.

Sobre la corrupció politica europea:
http://www.rebelion.org/noticias/europa/2010/5/han-raptado-a-europa-1054

.
Sindicat Terrassa