Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
[8-M] Acte franquista a BCN
05 mai 2010
La feixista llibreria Europa organitza un acte d'exaltació del franquisme 15 dies després de portar a BCN el criminal nazi Manfred Roeder.
varelaporcns.jpg
Nazis, escòria.bmp
Llibreria Europa decorada pel Poble.jpg
La fètida llibreria Europa organitza un acte d'exaltació del franquisme 15 dies després de portar a BCN el criminal nazi Manfred Roeder, condemnat per un atemptat que va suposar la mort de dues persones a Alemanya procedents del Vietnam.

A través del testimoni del falangista Carlos Clavero es reivindicarà el cop d'estat feixista del 36 i s'enaltirà l' "alliberament" de Barcelona a mans dels franquistes, una Barcelona que va esclafar el feixisme ja el 19 de juliol del 1936 i que no va caure en mans del nazi-feixisme fins dos anys i mig més tard després de bombardejos contra la població civil.

Falangistes = terroristes
Mira també:
http://www.youtube.com/watch?v=jKUkXyr6oqI
http://www.youtube.com/watch?v=E_HbktwTYWM

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [8-M] Acte franquista a BCN
05 mai 2010
Doncs què voleu que us digui, potser aquesta xerrada no tant però a mi m'hagués interessat força escoltar l'anterior, com va viure un falangista els anys de la República i el cop d'Estat feixista a Barcelona. De testimonis de la nostra banda de la barricada ja n'he escoltat centenars de tots colors, de l'altra banda cap ni un.
Re: [8-M] Acte franquista a BCN
05 mai 2010
Doncs vés a la llibreria Europa. Per això està indymedia, per publicitar actes feixistes i que taps de suro com tu digueu parides d'aquest calibre.

Per cert, a les universitats i al emule tens llibres de testimonis d'ambdós bàndols a mansalva.
Re: [8-M] Acte franquista a BCN
05 mai 2010
Només era un comentari arrel de la notícia. I prefereixo mil vegades el testimoni viu oral que el testimoni mort d'un llibre, i les explicacions d'algú que va viure les coses que els farragoses i interessades anàlisis dels acadèmics del color que siguin.
Re: [8-M] Acte franquista a BCN
05 mai 2010
La escriptura i la olaritat tenen virtuts i defectes diferents.

Dir que una és superior a l'altre denota ignoràncie sobre la escriptura i la oralitat.

Gora Derridá!
Re: [8-M] Acte franquista a BCN
05 mai 2010
Quan es tracta de la transmissió de vivències prefereixo que hi hagi pocs intermediaris que hi foin cullerada, i força temps abans de la transmissió per poder-la haver paït (qui l'hagi de transmetre). Si la transmissió és oral i directa no hi ha cap intermediari.

Derrida va sense accent.
Re: [8-M] Acte franquista a BCN
07 mai 2010
Organitzar una xerrada feixista per l'aniversari de la capitulació del règim nazi! No els falta barra!
Sindicato Sindicat