Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Comunicat d'Endavant (OSAN) en suport a la Confederació General del Treball (CGT)
05 mai 2010
Endavant mostra total suport a la CGT davant les pressions rebudes per tal d'abandonar l'edifici de sindicats de Via Laietana (Barcelona)
logonegreminiatura.jpg
Davant la notícia que ens ha arribat de pressions soterrades per expulsar la CGT dels seus locals de l’edifici dels sindicats de la Via Laietana de Barcelona, per part tant de la cúpula de CCOO de Barcelona que s’ha autoassignat parts de l’edifici que no li corresponen, com per part del Ministeri espanyol de “treball” que no només no ho impedeix sinó que ho ampara amb la seva legalitat, des d’Endavant (Organització Socialista d’Alliberament Nacional) manifestem:

1.     El nostre total suport i solidaritat amb els i les companyes de CGT, ja que és absolutament injust que ara els hi vulguin deixar sense local –un edifici que recordem-ho va pertànyer a la CNT–. Només es pot entendre en la dinàmica capitalista estatal ha de pagar els serveis als seus servidors col•laboradors, les cúpules de CCOO i UGT.

2.     Denunciem altre cop la col•laboració entre la patronal, el govern i les cúpules sindicals de CCOO i UGT que no dubten en retallar drets laborals i socials al poble treballador català. Aquesta estreta col•laboració es materialitza també en casos com aquest on la UGT, han estat “premiats” amb un edifici per ells sols (construit per l’ajuntament de Barcelona!!), i en el cas de CCOO, mentre no puguin tenir l’edifici nou que havien anunciat al districte del 22@, sembla que rebran la cessió de tot l’edifici de la Via Laietana.

3.     Condemnem les accions anti-obreres i anti-populars de les cúpules dirigents de CCOO i UGT, que no només signen tota mena de pactes amb la patronal i el govern en contra nostra, sinó que també ataquen a tots aquells que plantegen la lluita de la classe treballadora com a eina d’avanç en dret socials o, almenys, de no retrocés.

4.     Que els edificis de la Via Laietana, pertanyen a tot el poble treballador de Barcelona, i que és tot el poble treballador qui hauria de poder-se’n beneficiar, és a dir, que qualsevol persona treballadora de Barcelona, hauria de poder gaudir de l’ús lliure d’aquestes instal•lacions, en forma de serveis d’assistència i assessorament gratuïts, serveis gratuïts de lleure, etc.

5.     Animem a tota l’esquerra independentista i tota l’esquerra anticapitalista a solidaritzar-se amb els companys i companyes de la CGT. Cal sumar-s’hi i protestar per aquesta nova mostra d’autoritarisme i comportament antidemocràtic i antiobrer, per part de la direcció de CCOO i el govern.

Així doncs, cridem a mostrar tot el suport possible a les companyes i companys de CGT.

Davant les ofensives capitalista, solidaritat i consciència de classe!!
Davant la crisi, dignitat i lluita!!


Endavant (Organització Socialista d’Alliberament Nacional)
Països Catalans, 4 de maig del 2010.
Mira també:
http://www.endavant.org
http://www.cgtcatalunya.cat/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ens veiem dema a les 18 h devant la Confederació General del Treball (CGT)
05 mai 2010
convocatoria de mani per dema a la tarde:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/393911/index.php
denuncia publica de les maniobres antiobreres de CCOO contra la CGT:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/394016/index.php
Re: Comunicat d'Endavant (OSAN) en suport a la Confederació General del Treball (CGT)
05 mai 2010
Estaria bé que la moda de la reclamació a l'EI de la seva participació en actes d'altres organitzacions es traduís en un feed back i que per exemple, igual com organitzacions i particulars de l'EI es solidaritzaven amb l'Amadeu Caselles, es faci el mateix amb els presos recolzats per Rescat.

Està clar que llibertaris i EI podem treballar colze a colze, però fóra bo que fóssim conseqüents tots plegats. Tenim moltíssimes opcions estretègiques.
ni esquerra, ni independentista
06 mai 2010
Amb Endevant, anem enrere
Colera camping CNT