Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
BurnCapitalismNow - Cafeta i Sopador per la contra-cimera Euromediterrània del juny 2010
02 mai 2010
Dijous 6 de maig cafeta a La Barberia des de les 20h a les 2h amb projecció del documental "The Weather Underground", tapes veganes i bona música!
Dilluns 10 de maig sopador al bar de la otra Carboneria.
cartell-cimera_WEB-PETIT.jpg
Aquest dijous 6 de maig obrim cafeta a La Barberia (c/Pou de la Figuera 14 - Forat de la Vergonya) des de les 20h fins a les 2h!

Hi haurà:
20h-Projecció del documental "The Weather Underground" de Sam Green i Bill Siegel (2002) sobre la organització armada que nasqué a la tardor del 1969 del grup juvenil Revolutionary Youth Movement (RYM), un grup integrat al sindicat d'estudiants SDS, als EUA coneguda col·loquialment com the Weatherman i més tard com a Weather Underground Organization (WUO). El nom el prengueren de la lletra d'una cançó d'en Bob Dylan que diu: ""You don't need a weatherman to know which way the wind blows". Amb el mateix títol van repartir el seu document fundacional durant el Congrés del SDS a Chicago el 18 de juny del 1969, on feien una crida a l'organització d'una força de combat "blanca" que s'alies amb el Moviment d'Alliberament Negre (Black Panters) i d'altres moviments revolucionaris, fins aconseguir la destrucció de l'imperialisme dels EUA i aconseguir un món sense classes: el món comunista. (+info: http://en.wikipedia.org/wiki/Weather_Underground_%28organization%29)

després tindrem bona música (punk, hardcore, rock'n'roll, etc.) i tapes veganes fins a les 2h de la nit!

i el proper dilluns 10 de maig es farà un sopador al bar del CSO la Carboneria (c/ Urgell 30) a partir de les 21h.

també tindrem cartells de la contra-cimera Euromediterrània de juny 2010 per a qui en vulgui pels locals o per encartellar-ne!

us hi esperem a totes!


burncapitalismnow.wordpress.com
burncapitalismnow ARROBA riseup.net


direccions:
-La Barberia
c/Pou de la figuera 14
<M>L4-Jaume I o L1-Urquinaona
-CSO la Carboneria
c/Urgell 30
<M>L1-Urgell o L2-Sant Antoni
Mira també:
http://burncapitalismnow.wordpress.com

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat