Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
[COS] Actes del 1r de Maig arreu dels Països Catalans
29 abr 2010
Convocatòries que pel 1r de Maig, Diada Internacional de la Classe Treballadora, s'han preparat arreu de les comarques dels Països Catalans.

En un primer bloc, les convocatòries ja confirmades d'actes i mobilitzacions convocades per la COS, o aquelles on participa la COS. En un segon bloc t’anunciem aquelles convocatòries que pel seu interès, considerem d'importància en diversos indrets del país.
cos_mani.jpg
Girona (el Gironès)

Dissabte 1r de Maig, a les 11h, al Punt de Trobada de la Rambla de la Llibertat:
FIRA del TREBALL SOLIDARI (mostra de suport als col·lectius solidaris -sindicals, cooperatius, etc..- de treballadores i treballadors), amb activitats diverses (parades, distribució de material de propaganda, etc.)
MARXA REIVINDICATIVA a les 12h: Des del Punt de Trobada de la Rambla de la Llibertat, pel Pont de les Peixateries Velles, el c/ Santa Clara, el c/ Anselm Clavé, la Gran Via de Jaume I, l'antiga plaça de Sant Agustí, el Pont de Sant Agustí, el c/ Argenteria i tornada al Punt de Trobada.
Organitzen: CGT, COS i IAC



Berga (el Berguedà)
MAIG COMBATIU: CONTRA L'ATUR, ORGANITZAT I LLUITA Divendres 30 abril:
19h - Presentació assemblea aturades/ats de Berga.
19h30 - Passi de video sobre la crisi "Obrint l'esquerda" (realitzat per Maulets)
20h - parlaments dels diferents col.lectius organitzadors
22h - festa obrera i concert, amb l'actuació de Jordi Montañez i la col.laboració de la nostra companya, Susanna d'Alcoi.
El dissabte 1 Maig, a les 9h totes i tots cap a Barcelona als actes del matí i a la manifestació unitària de la tarda. Quedada a la Benzinera de la BP (El Poste)
Organitza: Casal Panxo - COS - I-CSC - Maulets



Barcelona (el Barcelonès)

- Dimecres 27 d'abril, xerrada sobre la situació a Grècia, amb el títol: "Grècia crema, i nosaltres quan?", amb la participació de George Pontikos, responsable de relacions internacionals del sindicat combatiu grec, PAME; així mateix, hi haurà intervencions sobre algunes de les lluites que s'estan donant a casa nostra (com les de la sanitat, l'ensenyament, etc.)
Organita: Campanya Contra l'Europa del Capital, la Crisi i la Guerra (de la qual, en forma part la COS)
A les 12h30 al porxo de la Facultat de Geografia i Història de la UB (C/ Montalegre 6)
I a les 19h a la Universitat Lliure la Rimaia (Gan Via 550 <M> Urgell)

Dissabte 1 de Maig: Contra l’atur i les retallades socials: Solidaritat i consciència de classe.
Durant tot el matí, a la Rambla del Raval de Barcelona, i organitzades per l’Esquerra Independentista del Barcelonès (Alerta Solidària, CAJEI, COS, CUP, Endavant-OSAN, Maulets i SEPC), s’hi faran diverses activitats:
10h Esmorzar popular i fira d’entitats.
12h taula rodona, “Cap a la vaga general”, a càrrec de representants de la COS, CoBas, CGT, i IAC.
14h dinar popular.
16h acte polític.
A la tarda, Manifestació unitària. CONTRA LES RETALLADES SOCIALS, CAP A LA VAGA GENERAL! 17h30 a l’Avda. de la Catedral amb Via Laietana.
La COS marxarem dins del bloc convocat per l’EIB al si d’aquesta manifestació unitària convocada per la Campanya contra l’Europa del capital, la crisi i la guerra.


Capellades (l'Anoia)

Dissabte 8 de maig:
Acte polític a les 12h, on participaran membres de la Vila de Capellades-CUP i un membre de la la COS.
Taller d'interpretació de nòmines i contractes, a càrrec d’un membre de l’àrea de formació de la COS, a les 17h.
Tots els actes són organitzats per l'Esquerra Independentista de Capellades (Assemblea de Joves de Capellades – CAJEI, COS, Endavant-OSAN i Vila de Capellades - CUP)



Vilanova i la Geltrú (el Garraf)

Actes unitaris pel 1r de Maig a Vilanova, durant tot el matí, amb una taller i Punt d’Informació Laboral, etc. La manifestació serà a les 12h.
El més aviat possible facilitarem més informació.



Torredembarra (el Baix Gaià - Camp de Tarragona)

El diumenge 2 de maig, i en el marc de les jornades convocades per la Coordinadora Repartim el treball i la riquesa i l'Esquerra Independentista del Camp, a les18h al Bar Ca l'Astut de Torredembarra, Taller d'insurgència laboral, a càrrec d'un membre de l’àrea de formació de la COS.
Organitza: Col·lectiu Independentista del Baix Gaià "La Gaianada"



Vinaròs (el Sénia)

El dissabte 1r de Maig, com ja és tradicional a Vinaròs s'hi convocarà una concentració a la Plaça 1er de Maig a les 11h30, on s'hi llegiran manifestos i es faran parades de material.
Organitza: COS, CGT, Casal Popular del Sénia i Associació de Veïns Migjorn.



Castelló de la Plana (la Plana Alta)

Divendres 30 d’abril: a les 19h30 (al Casal Popular – C/ D’Amunt 160), passi de vídeo i taula redona – debat al voltant de la situació actual, amb representants de la COS, CNT i CGT.
Organitza: Maulets.

Dissabte 1 de maig: Manifestació convocada per la COS, amb el suport de l'Esquerra Independentista de la Plana (CAJEI, COS, Endavant-OSAN, Maulets i SEPC), a les 11h a la Plaça de la Farola.



L'Horta

Enguany a la comarca de l'Horta, i en el marc del 1r de Maig, s'han organitzat actes, xerrades, així com la mateixa manifestació del dia 1, que es realitzaran en diverses localitats de la comarca durant 3 setmanes. Les ja confirmades serien:

Dijous 29 d'abril, 20h, xerrada “La situació del moviment obrer a Colombia” (a càrrec d'un membre d'Entre iguales i un de MOVICE - València); organitza: Entre Iguales + COS l’Horta.
Lloc: Ateneu Popular (c/ Pere Bonfill 12 baix esq., València)

Dissabte 1 de Maig, 11h30, a l'església de Sant Agustí (Plaça Sant Agustí - València), manifestació del 1r de Maig. Cap a la vaga general!
Organitza: COS - l'Horta (amb el suport entre d’altres de l’Assemblea del Terra, Assemblea de Veïns i Veïnes de Benimaclet, Ateneu Popular de Montcada de l’Horta, Colla dolçainera Estrella Roja de Benimaclet, Endavant-OSAN, Maulets, MDT, PSAN, SEPC...)
14h, dinar popular. Organitza: Ateneu Popular.

Dimecres 5 de maig. Taula redona sobre la nova reforma laboral i casos de resposta davant la crisi. Lloc: Ateneu Popular.
Organitza: COS l'Horta.

Divendres 7 de maig, 19h30. Presentació del Punt d'Informació Laboral de Burjassot + Passe de Vídeo + Presentació Plataforma Sanitat Pública.
Lloc: Ca Bassot (c/ Pablo Iglesias 49)
Organitzen: COS - l'Horta Nord i Ca Bassot (en acabant, sopar popular)

Dimarts 11 de maig, 19h30. Presentació del Punt d'Informació Laboral de València + Passe de Vídeo + Presentació Plataforma Sanitat Pública.
Lloc: Ateneu Popular (c/ Pere Bonfill 12) Organitza: COS - l'Horta.

Dimecres 12 de maig, 19h. Xerrada: Els Moviments Populars en Amèrica Llatina, a càrrec d'un membre de Movice València. Lloc: Centre Social Terra (c/ Baró de Sant Petrillo, Benimaclet)
Organitza: Coordinadora de l'Horta Contra la Crisi.

A més, hi haurà altres activitats en altres indrets de la comarca, i tot clourà amb un sopar popular per recaptar fons per obrir una caixa de resistència comarcal.



Canals (la Costera)

Per segon any consecutiu, aquesta localitat industrial de la comarca valenciana de la Costera, acollirà una manifestació juvenil pel 1r de Maig. Enguany, ha estat convocada per la Trobada de Col·lectius Juvenils del País Valencià (que agrupa a les organitzacions CAJEI, Maulets, SEPC i diverses assemblees locals de joves de diverses comarques del País Valencià, com la Ribera, el Camp de Morvedre, etc.) Sota el lema "Per la terra i pel treball", eixirà a les 19h des de la Plaça del Pont del Riu; i compta amb l'adhesió de la COS entre d'altres col·lectius.



Elx (el Baix Vinalopó)

La COS de les comarques del sud del PV convoca de nou la manifestació a Elx, el dissabte 1 de Maig a les 10h30 a la Plaça de Barcelona.



A més, destaquem els actes següents:

Gramenet de Besòs (el Barcelonès)

Dimecres 28 d'abril, Marxa per l'Ensenyament Públic i Popular - Contra el tancament d'IES, batxillerat als centres d'una sola línia, contra la retallada de pressupost, per la dimissió del conseller Maragall... Sortida a les 11h30 de la Plaça de la Vila de Gramenet, fins la Plaça Universitat de Barcelona a les 15h.
A l’arribada, es farà una concentració, parlaments i dinar popular. Si no pots venir a la Marxa, vine a rebre-la!



Terrassa (Vallès Occidental)

Dissabte 1 de Maig, manifestació unitària “Per un 1r de Maig combatiu contra la crisi. Totes i tots sumem”, a les 12h a la Plaça Ca n’Anglada.
Organitza i convoca: Assemblea Popular de Terrassa.



Terres de Ponent

Alcoletge (el Segrià): 5é Festival "Solidaritat és força", l'1 de Maig a les 23h al pavelló poliesportiu municipal.
Festival de música en solidaritat en benefici del projecte Kairos de l'associació ISISH, projecte destinat a treballar amb nens i nenes dels camps de refugiats palestins.
Organitza: Col·lectiu a les Trinxeres.

Lleida (el Segrià): manifestació del 1r de Maig, a les 12h a la Plaça del Treball, fins la Plaça Sant Joan. Convocada per CGT, i amb la participació entre d’altres de la CAJEI, CUP, etc.



Camp de Tarragona

Dissabte 1 de Maig:
Torredembarra (el Baix Gaià): concentració "Contra l'atur i les retallades socials... solidaritat i consciència de classe!". a les 12h a la Plaça de la Vila de Torredembarra; i en acabar, al Bar Ca l'Astut, xerrada "Capitalisme i crisi en l'obra de Marx”.
Organitza: Col·lectiu Independentista del Baix Gaià "La Gaianada"

Tarragona (el Tarragonès): Manifestació del 1r de Maig, “Contra les retallades socials i laborals: Cap a la vaga general!”, a les 19h a la Plaça Imperial Tarraco. Convoca: Coordinadora Repartim la riquesa i el treball

Dimecres 5 de maig
Reus (el Baix Camp): a les 20h, al local de la CGT de Reus, presentació del document "30 anys de reformes laborals" i xerrada sobre la proposta actual de reforma laboral, a càrrec d'Adrià Pet, membre de la comissió sociolaboral d'Endavant-OSAN.
Organitza: Col·lectius de l'Esquerra Independentista de Reus i CGT



Catalunya Nord
Perpinyà (el Rosselló): Manifestació del 1r de Maig, a les 12h a la Plaça de Catalunya. Hi convocaran entre d’altres: CNT-66, SUD, SUD-étudiant, Maulets o la I-CSC.



Illes
Palma (Mallorca): Manifestació del 1r de Maig, a les 11h30 a la Plaça d’espanya i acabant a la Plaça dels agermanats (devora del Born)
Convoquen: CGT i STEI, entre d’altres.




Països Catalans Abril de 2010.

Coordinadora Obrera Sindical – COS
Sindicat per l’alliberament de gènere, de clase i nacional dels Països Catalans.

www.sindicatcos.cat
622 901 212
Mira també:
http://sindicatcos.cat/
http://sindicatcos.cat/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [COS] Actes del 1r de Maig arreu dels Països Catalans
02 mai 2010
sou uns freaks!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more