Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: mitjans i manipulació
Fòrum internacional de Ràdios i Mitjans 14-18 maig
26 abr 2010
Entre els dies 18 i 19 de maig es celebrarà a Madrid, a l'Estat Espanyol, la Cimera de Caps d'Estat i de Governs de Llatinoamèrica i del Carib (ALC)i la Unió Europea (UE). Entre el 14 i el 18 de maig també es durà a terme la quarta edició de la Cimera de "Pueblos enlazando alternativas". Durant els quatre dies d'activitats a Madrid es realitzarà el Fòrum de Ràdios. Un espai comú impulsat per ràdios lliures i comunitàries d'Europa y Llatinoamèrica.
Convocatòria Fòrum de Ràdios i Mitjans Madrid 2010
del 14 al 18 de maig de 2010

Entre els dies 18 i 19 de maig es celebrarà a Madrid, a l'Estat Espanyol, la Cimera de Caps d'Estat i de Governs de Llatinoamèrica i del Carib (ALC)i la Unió Europea (UE).
Entre el 14 i el 18 de maig també es durà a terme la quarta edició de la Cimera de "Pueblos enlazando alternativas".
Durant la cimera de Poble es plantejarà el ferm rebuig a les polítiques neoliberals, es qüestionaran els acords de lliure comerç entre la UE i Llatinoamèrica i, les polítiques de desenvolupament i de militarisme entre els dos continents. També es realitzarà un Tribunal dels Poble per a jutjar el funcionament del sistema de poder de les transnacionals europees, ja sigui a Llatinoamèrica com en els països d'origen d'aquestes.
Aquesta cimera es celebrarà sota els efectes d'una crisi financera, econòmica, mediambiental i social que ha provocat a Europa més atur i més precarietat i a Llatinoamèrica més pobresa i més exclusió social.

Per a més informació: www.enlazandoalternativas.org

Fòrum de ràdios.
Durant els quatre dies d'activitats a Madrid es realitzarà el Fòrum de Ràdios. Un espai comú impulsat per ràdios lliures i comunitàries d'Europa y Llatinoamèrica (aquesta cita ja s'ha realitzat amb èxit a d'altres reunions com Enlazando Alternativas 3 a Lima, Perú i al VII Fòrum Social Mundial a Belem, Brasil.
El Fòrum de Ràdios és una iniciativa de convergència tecnològica en la què s'integra la feina de ràdios comunitàries, xarxes i altres actors vinculats amb les noves tecnologies (TICs), creant, així, un projecte d'intercanvi en la producció d'informació lliure en format radiofònic. El Fòrum de Ràdios contribueix a enfortir els vincles de cooperació entre ràdios d'arreu i constitueix per sí mateixa un espai comú de mitjans independents.

Durant l'acte es transmetrà en directe per FM a tota la ciutat de Madrid i per internet des d'un estudi situat al bell mig de la Cimera de Pobles a la ciutat de Madrid. La programació serà continuada, conjunta i multilíngüe a través de www.foroderadios.org. Convidem a totes les organitzacions amb experiències radiofòniques a participar en aquesta trobada amb l'objectiu d'enfortir l'espai en el què la veu dels pobles i dels moviments socials d'Europa i d'Amèrica Llatina lluiten per un món més just.

Com participar?

Totes les ràdios i persones interessades poden participar en la programació compartida entre el 14 i el 18 de maig a Madrid, ja sigui realitzant programes en directe, entrevistes i/o reportatges de la trobada. La programació serà multilíngüe. Abans d'iniciar l'acte es crearà una graella de la programació conjunta i dels tallers.

El Fòrum de Ràdios és una iniciativa oberta i participativa. Per això et convidem a participar ja des del procés organitzatiu. El Fòrum és un espai multimèdia en el què conflueixen diversos mitjans. Si fas video, ets blogista, escrius o pertanys a un col.lectiu de mitjans també pots participar en el Centre de Mitjans del Fòrum de Ràdios.

Crea el teu grup de suport local i transmet la senyal durant la trobada a Madrid!
Participa des de la teva ràdio a Llatinoamèrica o Europa!

Assemblea Fòrum de Ràdios

La primera Assemblea del Fòrum de Ràdios i el Centre de mitjans es realitzarà el proper 13 de maig a les 19h a Madrid. És oberta i convidem a tots/es a conéixer-la com més aviat millor!

Contacta i participa en el Fòrum de Ràdios de Madrid:
madrid2010 ARROBA foroderadios.org
Mira també:
http://www.foroderadios.org
http://www.enlazandoalternativas.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat