Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: mitjans i manipulació : pobles i cultures vs poder i estats
Campanya electoral d'ERC (i CUP?)
22 abr 2010
Aqui va el mailing que arriba a la bústia de totes les cases d'una població de les nostres contrades.
Només he assenyalat per a convidar a un altre tipus de reflexió.
img-100422170115.gif

img-100422170048.gif

img-100422170128.gif

img-100422170143.gif

img-100422170200.gif

img-100422170214.gif
Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/393192/index.php

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Campanya electoral d'ERC (i CUP?)
22 abr 2010
Quin és el problema de la carta?¿?¿?¿? va en la lògica habitual de tot el fet fins ara.

Que hi té a veure la CUP?¿?¿ que vol dir campanya electoral si ja s'ha dit que no s'anava a les autonòmiques de la CAC?¿?


I finalment, perquè no es diu que igual que entre molts dels que participen hi ha autèntica XUSMA, en el bloc dels ABSTENCIONISTES també hi ha autèntica xusma?

La merda és a tot arreu. I no ho oblidem:

ABSTENCIÓ és VOTAR (votar perquè l'status quo ja està bé com està, no cal canviar-ho). Sempre.
Ah, potser la CUP no hi participa... CiU?
22 abr 2010
atònit, sembla que per a tu l'status quo només es canvia votant.

De fet, és l'actitud més còmoda, i la més recolzada pel mateix status quo. Deixa, deixa... tu vota que ja es cuidaran de tot uns altres.
Re: Campanya electoral d'ERC (i CUP?)
22 abr 2010
Benvolgut Llibertari: a un fanàtic del catolicisme, ja li pots dir que ets ateu, que ell et dirà, una vegada i mil més, que "si no vas a missa de 12 el diumenge, li estàs fent el joc a l'Islam".

Touer le cadavre, que deien els surrealistes als anys 20 del s. XX...
Re: Campanya electoral d'ERC (i CUP?)
22 abr 2010
Ets un friki de la òstia nanu, portes una empanada mental molt important
Re: Campanya electoral d'ERC (i CUP?)
22 abr 2010
vaa home deixem estar els que volen viure a la Clavaguera!

Per la independència, des de santa coloma!
PER LA CLASSE OBRERA!
Re: Campanya electoral d'ERC (i CUP?)
22 abr 2010
Acabo de venir de la xerrada que convocaven, i es tractava d'un clar acte de propaganda electoral.

El de CiU no s'ha presentat i els altres han començat a despotricar contra el PSC+PSOE, més dissimuladament a CiU, i a advertir que tot passa per què els independentistes guanyin a les autonòmiques.
Evidentment no s'han descuidat de demanar la concurrència pel diumenge 25, que en deien referèndum.
Ideari llibertari
22 abr 2010
Al de la SS, li facilito documentació:
http://ca.wikipedia.org/wiki/Ideari_llibertari
Re: Campanya electoral d'ERC (i CUP?)
22 abr 2010
Independència i socia... vull dir, i neoliberalisme!

Quan dieu que els que no tenim pensat votar som uns espanyolistes, fem el joc a Espanya,etc ens reafirmeu encara més en la nostra posició. Els treballadors no tenim fronteres, la vostra indpendència és dependre d'un altre estat i tota aquesta unitat nacionalista interclassista fa fàstic.

Un estat també té moltes despeses hauriem de pagar més impostos a la Unió Europea, mantenir un exèrcit propi, mantenir més funcionariat,etc. Potser si que hi guanyariem una mica, però no seria tant com diuen, a més continuariem estan subjectes a unes lleis, a unes classes dominants, a unes forces repressives per mantenir l'estat i per tant aquestes classes,etc (per molt "socialista" que fos l'estat).

Estat és dependència, anarquia independència.
Abastenció activa!
Re: Campanya electoral d'ERC (i CUP?)
22 abr 2010
Doncs em sap molt de greu, però si us quedeu tal i com esteu i només us dediqueu a criticar amb teorietes seguiu tenint una frontera molt marcada que acaba quan acaba l'anomenada Espanya, almenys aquesta consulta la qüestiona i crea diàleg aquí i arreu, i vatros? quin plans teniu per no tenir fronteres?
I qui ha dit que es tindria un exèrcit propi? qui ha dit que augmentaria el funcionariat? Si tot estaria per fer! Però clar... Com ho vols saber si no es pot ni provar? si no es pot ni preguntar en referèdum gràcies a la vostra "no qüestionada" Espanya. Els vostres arguments són pures especulacions, menys especular i més acció encaminada a alguna cosa que alliberi persones i pobles si fa falta.
Amb una mica més d'acció per la vostra part potser es construiria un país, o dígali com vulguis, amb una forma diferent a un estat com els que coneixem, sense exèrcits, ni funcionaris i etc... però amb les ganes que teniu de criticar i les poques de fer li deixeu el pas ben lliure a qualsevol altre ideologia, mal que ens pesi als que acolliríem feliços les vostres contribucions, però encara les esperem perquè per vatros encara és més fàcil destruir que construir.
Re: Campanya electoral d'ERC (i CUP?)
23 abr 2010
La merda no cal tastarla per a saber qu'es merda.
Naltros sempre destrucció, mai construcció..., hunga, hunga...
Re: Campanya electoral d'ERC (i CUP?)
23 abr 2010
una, de debo que ens acollirieu felices, tan felices com al maig del 37, a sang i foc. Als nostres avis els veu enganyar, nosaltres ja tenim l'experiencia de les tricions passades, tant de marxistes com de nacionalistes/independentistes.

I per que o tinguis del tot clar, no volem classes, vosaltres voleu estat, perque hi agi estat es necessita uns dirigents i uns dirigits , ale ja tenim classes socials, per tant els dirigents es troven amb la necessitat de defensar el seu poder, ja tenim cos repressiu i repressió (a un pas de l'exercit)... Que et fa pensar que ens podem unir, no estem en la mateixa lluita, de fet no estem ni al mateix vaixell, ni al mateix viatge.
Re: Campanya electoral d'ERC (i CUP?)
24 abr 2010
"no estem en la mateixa lluita, de fet no estem ni al mateix vaixell, ni al mateix viatge."
Tens raó viatgeu al vaixell de viure d'un estat (sigui quin sigui), perquè sense un estat no hi ha sanitat, ni escoles, ni coordinació i les critiqueu però qui té càncer s'opera, qui té una malaltia demana una pensió, molts i moltes sou universitàries i si no compreu a supermercats els hi robeu (però els necessiteu).
Nosaltres viatgem en una lluita realista lluitant per aconseguir els màxims drets i privilegis per la classe obrera i difuminar fins a esborrar la línia que separa les classes socials demanant la qualitat dels serveis públics i la universalitat d'aquests, exigint que els treballadorsi treballadores d'aquests supermercat per comprar o robar no pateixin l'estigma de classe i de mica en mica s'omple la pica. Estem al s.XXI, ja no vivim a les coves, la majoria de mares ja no moren quan paren.
Destruccio
25 abr 2010
hunga hunga;
n'hi ha que només volen destruir l'Estat Espanyol, i n'hi ha que volem destruir tota forma d'estat.

Caram, què destructius són aquests de la revolució social!
Fins i tot destruir els exèrcits deu ser una actitud poc constructiva, je, je...
Re: Campanya electoral d'ERC (i CUP?)
26 abr 2010
Em moro de ganes d veure als cadells de CiU cavant trinxeres a l'Ebre per enfrentar-se a trets i cops de baioneta als mercenaris sudamericans de l'exercit ejpanyol. Jo no penso anar-hi, cosins, em perdonareu que em faci mandra. Pero en consola pensar que potser els de la CUP i els Maulets ja tenen reservada la seva plaça a primera linea de foc, a les ordres del tiet Carod i el tiet Ridao...
Sindicato Sindicat