Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Crònica de la concentració per Tamara front a Institucions Penitenciaries
21 abr 2010
El passat dilluns 19 d'Abril al voltant d'unes cinquanta persones ens vam concentrar front Institucions Penitenciaries a Barcelona per exigir la llibertat de Tamara i denunciar la situació en la que es troba al C.P Brians.
Tamara va entrar a la presó al Desembre sota l'acusació d'haver enviat un paquet bomba al director d'Institucions Penitenciaries al marc de la campanya en solidaritat amb l'Amadeu Casellas. Desde llavors té intervingudes les comunicacions, limitades les visites i les trucades als seus familiars. Aquesta situació es manté malgrat no esta sotmesa a cap regim especial. Fet que s'atribueix a la seva lluita anticarcelaria.

Cap a les 11:30h es van desplegar un parell de pancartes, es van repartir octavetes informatives i es van cridar lemes anticarcelaris i per la llibertat de Tamara. La gran presencia policial va impedir que es tallés el tràfic. A empentes ens van arraconar junt a l'edifici rodejant-nos amb furgones i antidisturbis. Al moment de desconvocar la concentració els mossos d'esquadra van impedir que ningú sortís durant uns minuts, i una estona més tard, a la boca de metro més propera cinc persones van ser identificades relacionant-les amb la convocatòria i amençant-les de que potser els hi arribaria "una sorpresa".

No ens sorprèn ni la presencia policial, ni la seva prepotència i amenaces, com tampoc la repressió a companyes com Tamara, de la mateixa manera que els energúmens que s'amaguen a les oficines d'Institucions Penitenciaries han de ser conscients que la nostra solidaritat no s'apaga.

En els darrers dies també hi ha hagut concentracions a Madrid i a València.
Per més informació:
http://tamaraalacalle.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

mes comunicació
21 abr 2010
Llàstima que la crónica arribi una mica tard.

La gent de contra-infos dimarts buscaven algú que sapigués algo i res, i tampoc sortia ni a indymedia ni a la pàgina de tamara
Sindicat