Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Som Països Catalans, Actes de l'esquerra independentista pel 23 i 24 d'abril a València
20 abr 2010
L'esquerra independentista ha fet públiques les seues convocatòries pel 25 d'Abril de 2010 .
25A10.jpg
banner_25A10.gif
3476861207_ec910bcd35.jpg
Els actes d'aquesta convocatòria giraran en torn a la territorialitat. El lema, ben clarificador, "Som Països Catalans" pretén ressaltar la necessitat d'avançar cap a la construcció nacional prenent com a referència conjunt del territori. Una construcció nacional que és l'aposta necessària per garantir la supervivència i integritat del nostre poble i que ens ajudarà a superar les barreres colonials que els estats espanyols i francés han plantejat amb l'objectiu d'assimilar-nos. L'Esquerra Independentista torna a posar sobre l'escenari la seua aposta en positiu per la unitat dels Països Catalans com a eina per aconseguir un futur digne per al nostre poble.

Els actes convocats per ENDAVANT (OSAN), CAJEI, MAULETS, COS, ALERTA SOLIDÀRIA I SEPC, amb el suport de la campanya "300 anys d'ocupació 300 anys de resistència", se centraran al cap i casal del País Valencià. Així el proper divendres 23 d'Abril a la Sala Sanchis Guarner de la Facultat de Filologia de la Universitat de València se celebrarà un gran acte polític centrat sobre la territorialitat des d'un punt de vista cultural i lingüístic, però també com a marc de les lluites populars que es duen a terme arreu del territori, i com a aposta de futur per tal d'aconseguir un futur socialment just. L'acte que començarà puntualment a les 19:30h, comptarà amb diferents parlaments de representants de la cultura i portantveus independentistes, audiovisuals que il·lustraran la diversitat i unitat del nostre territori i de les lluites que en ell es duen a terme, albaes com a mostra de la nostra cultura popular, i l'actuació del grup NAIA que al seu repertori combina la música tradicional i el Pop, i musica versos d'alguns dels poetes valencians més representatius com ara Marc Granell, Ramon Guillem i Vicent Andrés Estellés.

A l'endemà, dissabte 24 d'Abril l'Esquerra Independentista es manifestarà una vegada més per tal de commemorar la diada nacional. Després de la convocatòria del 25 d'Abril passat, protagonitzada per la campanya "300 anys d'ocupació 300 anys de resistència", un mar d'estelades tornarà a inundar el centre de València per tal de portar a peu de carrer el projecte alliberador d'independència i socialisme per als Països Catalans. La manifestació eixirà a les 18h des de la Plaça de Sant Agustí de València.
Mira també:
http://www.300anys.cat/index.php?option=com_content&task=view&id=69&Itemid=1

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Som i serem... gilipolles! 300 anys? Tres mil·lenis!
20 abr 2010
I per aixo li fem la feina bruta als convergents, als carods.rovires, als prenafetes i a la patronal foment dl treball. Ells no s'arriscaran a fer una guerra amb trinxeres, canons i morts per obtenir frnteres, legacions diplomatiques i estructura estatal amb senyeres al balco [tot lo altra ja ho tenen: els diners, els jutjes, el poder politic, les terres, les cases, les riqueses, les concubines, etc. i podrien perdre-ho tot en cas de conflicte armat]. Sort que els de l'Ei els hi farem la feina bruta i serem la seva 'carn de cano' a canvi de unes minces escorrialles!
Re: Som Països Catalans, Actes de l'esquerra independentista pel 23 i 24 d'abril a València
21 abr 2010
guerra?
Abans hi ha una guerra per la revolució social que per crear un nou estat dins el primer món.
Re: Som Països Catalans, Actes de l'esquerra independentista pel 23 i 24 d'abril a València
21 abr 2010
Vale, cosi. Aquesta afirmacio li hauries de fer a la poblacio civil assassinada pels chetniks serbis a bosnia, per els ustachis croats a l'antiga iugoslavia, per els mujahidins a kosovo, etc... fa quatre dies!
Sindicat Terrassa