Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: sense clasificar
En contra l'estafa del Barça a Etoo. En contra la multinacional d'entreteniment i el venerat Guardiola.
20 abr 2010
Un fantasma recorra Barcelona, l'Etoo acabarà amb les il·lusions blau granes. En aquests article s'expliquen tota una serie de raons per les que l'Inter d'Etoo serà el probable guanyador demà.
 Guardiola jpeg
Les preocupacions m'arriben d'arreu: Des de Nicaragua, el meu fill Maurici, seguidor del Barça, m'ho comunica. També l'Henrik, un nebot entusiasta i seguidor del Barça em diu des de Canàries "si podem guanyar a l'Inter de l'Etoo, desprès serà una passajada". Els culés estan preocupats amb l'Etoo. És l'espada de Damocles, el perill invisible i concret que amenaça el Barça. Un diari esportiu de Catalunya tranquil·litza els seus preocupats lectors “L'Etoo ha declarat que no pensa en cap venjança contra l'equip dels seus ex companys”.

L'Etto té l'oportunitat de fulminar al Barça i donar una lliçó d'ètica i d'educació cívica als estafadors de la directiva del Barça, que li han robat 3 milions d'euros, i als que el varen fer fora del Barça de mala manera per la porta del darrera. I de passada l'Etoo podrà deixar al descobert i en ridícul el discurs únic i ratllat dels jugadors del Barça: “tots som una pinya”, “som una equip”, “és important la solidaritat i compromís de cada un de nosaltres”, etc. I una bona golejada de l'Etoo no defraudarà a molts aficionats del Barça, com el que escriu, ja que l'Etoo s'ho mereix. I si algú pot desafiar i desafia al Barça és l'Etoo i el Morinho. Veurem un bon partit. Ja ho pronosticava en un article de fa quasi un any.

En Morinho té més possibilitats de guanyar demà que en Guardiola. Raons a favor de l'Inter:

1.L'Inter, Mourinyo i Etoo juguen a casa. El públic també jugarà. L'Etoo ja va preveure aquesta final, i les preocupacions apunten a favor de l'Etoo, que ja va guanyar la Champions amb el Barça, l'any passat.
2.En Mourinho fa més teatre. Un dia es presenta d'espia, l'altre de gentelman, l'altre amb roba esportiva. És capaç d'insultar al Messi dient que feia teatre, quan el teatre el feia ell, però és capaç ahir d'elogiar al Guardiola, per a confiar-lo, etc. El missatge del seu teatre és: impactar, influenciar, desestabilitzar, desarmar, provocar, etc.
3.En Guardiola en canvi és previsible, ordenat, disciplinat, sempre amb corbata i americana, vestit com els corruptes directius de la llotja. En lloc d'anar igual que tots els futbolistes i tot l'eqpuip tècnic el Guardiola vol presumir i assemblar-se als monos de la Llotja. Quin missatge dona? Que per molt que la mona vagi encorbatada, mona queda. En Guardiola gesticula molt en el camp i això qualsevol entrenador sap que no serveix de res. El millor entrenador segueix essent en Cruif que no es va moure de la banqueta, no va marejar als jugadors, i els va deixar jugar com ells saben jugar.
4.L'Inter és un club més ric que el Barça. La força del talonari, es veurà. Fet que no necessàriament es manifesta sempre. Es com les eleccions, sol guanyar el partit amb més pressupost. Acabem de veure com l'Espanyol, un club molt inferior econòmicament, amb un pressupost ridícul comparat amb el del Barça, ha empatat i amb molta dignitat al Barça. Però veiem sovint com al Barça, pel fet de poder comprar els millors jugadors del mon, li permet guanyar molts partits. Aleshores l'afecte talonari aquesta vegada jugarà a favor de l'Inter.
5.La venjança d'Etoo. ÉS l'efecte esperat, que ja es va creant amb els dessitjos i pors d'ambdues aficions. Serà decisiu. Les veritats de l'Etoo molesten. Es un nano que no te pels a la llengua. I els gols de l'Etoo espero que encara molestin més. Com a aperitiu recordem que l'Etoo va tractar al Guardiola d'hipòcrita i mala persona, al donar-li la mà davant les càmeres de Televisió. Aquest és el filing del Guardiola, no li agraden els que son sincers i diuen el que passa .
6.En Guardiola ha desbaratat i desmotivat l'Henry al deixar-lo de suplent i posant de titulars en el seu lloc a defenses i desconeguts, com Jensen. El pobre francès té l'autoestima per terra i ha perdut confiança amb ell mateix. L'ego del Guardiola que s'ha anat inflant amb el fals mite de la cantera, comença a passar factura.
7.En Guardiola acaba de fer experiments per alimentar el seu ego, i no li han anat bé. Això de fer pujar els defenses a la davantera ja ho va inventar el gran mag Helenio Herrera. Per a fer experiments i creure's un gran entrenador, s'ha d'ésser capaç de pujar la cantera de tercera o de quarta divisió, a segona B, com a mínim. S'ha de calmar. Es un bon entrenador, però hauria d'assabentar-se què està passant pel mon. No tot és futbol. Llegir els informes d'amnistia internacional i les violacions als drets humans aquí a Espanya, a Europa. Aquest errors últims amb l'Espanyol, poden influenciar.
8.Els jugadors son els que guanyen els partits. Els jugadors de l'Inter semblen estar més motivats, primer perquè juguen a casa Hi han jugadors ex barcelonistes amb ganes d'apallissar al millor equip del món. Els jugadors del Barça que no han pogut guanyar a l'Espanyol, ara tindran que jugar amb el fantasma de l'Etoo, i hauran d'empassar-se el silenci còmplice, i la mala consciència d'haver callat.
9.En Mourinho va menys encorbatat que el Guardiola. Està més a la vora dels jugadors. En Guardiola fomenta la competitivitat i exigeix disciplina i l'ordre, fets que no afavoreixen el bon rotllo, però funcionen sobretot en alguns jugadors. Són dos sistemes que funcionen, sobretot mentre es guanya.
10.L'Etoo te la gran oportunitat d'aigualir la festa als corruptes directius del Barça que li volen robar 3 milions d'euros, incomplint les promeses públiques de contracte i el propi contracte. L'Etoo pot venjar-se de manera publica i esportiva, a diferencia dels ciutadans de carrer, dels milions d'aturats, hipotecats, estafats i defraudat per l'Estat, que sols ajuda als rics. L'Etoo pot afusellar sense miraments i implacablement als corruptes del Barça que s'embutxaquen milionades en les comissions, tan en la venta de terrenys, com en el tràfic de jugadors. Els polítics i financers roben als ciutadans impunement amb l'ajuda dels jutges, fiscals. L'Etoo sap que la justícia espanyola està a favor dels corruptes, i que ell com a africà no podrà mai guanyar. L'única sortida és afusellar la porteria del Barça i arruïnar als corruptes, i tots els que li donen suport.
11.L'admiració, devoció, i elogis desmesurats al Guardiola, en tots els mitjans de comunicació ofusquen als ciutadans, que no s'assabentin del que passa. La realitat de can Barça no és com la presenten la brossa de diaris esportius i els mitjans de comunicació massius.
12.Context. LA FIFA no està en crisi. La FIFA reparteix molts milions als clubs que participen a la Champions. Quan més roben els rics, més necessiten adormir i entretenir les masses i mantenir-les en la més completa ignorància.

La directiva del Barça ha explotat les qualitats de l'Etoo, l'ha estafat i l'ha tirat fora. El mateix ha fet la burgesia catalana amb els immigrants: els ha explotat, utilitzat, exprimit i desprès, quan les coses van malament, els tiren a fora. El que compte són els diners, els guanys, el benefici. I les pràctiques racistes que denuncia AI es callen. L'Alves fou agredit racistament quan fou expulsat i tots van callar. Guardiola, on és l'equip, la solidaritat? Per a que serveix la bona oratòria si es calla l'essencial?
Mira també:
http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/144007

This work is in the public domain

Comentaris

Re: En contra l'estafa del Barça a Etoo. En contra la multinacional d'entreteniment i el venerat Guardiola.
20 abr 2010
Lo que faltava... futbol en indymedia.
Re: En contra l'estafa del Barça a Etoo. En contra la multinacional d'entreteniment i el venerat Guardiola.
20 abr 2010
El futbol és l'opi del poble.
Patria, Cultura i anticapitalisme.
Re: En contra l'estafa del Barça a Etoo. En contra la multinacional d'entreteniment i el venerat Guardiola.
20 abr 2010
Agradi o no agradi el ba´ça és la institució més gran, més estimada i amb més suport dellnostre país. De tarannà catalanista i democràtic històricament ha estat perseguit des del poder central i molt especialment pel feixiisme, la tendència majoritaria dels seus seguidors (enquesta) són d'esquerres i catalanistes. a més d'això és el que més es coneix de Catalunya al món exterior amb diferència per damunt de qualsevol altra cosa. Com a moviments socials donar l'esquena al Barça en comptes d'aprofitar la seva potencialitat és d'una estupidesa d'un tamany descomunal... O preferirieu que l'equip de Barcelona anés pel món amb tot de banderes espanyoles i agules franquistes?? IDIOTES!!!

A St. Pauli els jugadors cobren molt més que els treballadors normals, també és opi del poble?? Hipòcrites!!
Re: En contra l'estafa del Barça a Etoo. En contra la multinacional d'entreteniment i el venerat Guardiola.
20 abr 2010
Un panegíric Etooià no és la millor manera de començar un tema que ens preocupa a tots (l'influencia come-cocos dels media).
Moltes ideologies tenen el tema desplaçat al comitè de propaganda, quan la seva influencia mereixeria un anàlisi en condicions amples i resultats ben sistematitzats.
La pregunta és: Com alliberar les ments dels "captius" de les TV's?
No podem repartir pindoles vermelles per tot Matrix. Haurem de trobar la via.
Re: En contra l'estafa del Barça a Etoo. En contra la multinacional d'entreteniment i el venerat Guardiola.
20 abr 2010
Visca Garzon q és del Barça!!!
Re: En contra l'estafa del Barça a Etoo. En contra la multinacional d'entreteniment i el venerat Guardiola.
20 abr 2010
Jo només dic que és d'una gran hipocresia i cinisme dir que el futbol és l'opi del poble quan la majria de vosaltres és fot fins al cul de coca, de speed i de keta.

No acuseu als que gaudim amb el nostre equip de drogates, gràcies.

Barça és pàtria!
Re: En contra l'estafa del Barça a Etoo. En contra la multinacional d'entreteniment i el venerat Guardiola.
20 abr 2010
Trist...trist,trist...
Re: En contra l'estafa del Barça a Etoo. En contra la multinacional d'entreteniment i el venerat Guardiola.
20 abr 2010
per favor... tu que collons saps que fan els altres?
I que sigui molt seguit el fútbol no es cap excusa per seguirlo també... podriam aprofitar també la popularitat que te el PSOE afiliant-nos tots al partit, no? per la mateixa regla de tres... I per cert, dir que la majoria de seguidors del barsa son d'esquerres es una estupidesa descomunal....
Re: En contra l'estafa del Barça a Etoo. En contra la multinacional d'entreteniment i el venerat Guardiola.
20 abr 2010
Soc del Barça i això aquí no pinta RES.

Indymedia es un espai de debat i lluita de transformació social, no de pasteleos futbolístics.
Resposta als comentaris
20 abr 2010
A l'anti-antibarça
Segurament el Barça és la Institució més estimada de Catalunya, també ho era l'Església fa segles, però no deixa de ser una empresa controlada per l'alta burgesia catalana per a mantenir en la ignorància i passivitat a la gent. És un mite creure que el Barça representa Catalunya, és un engany molt arrelat i fruit de la propaganda dels mitjans de la pròpia burgesia.
Es que els presidents del Barça representen Catalunya? Són una colla corruptes i vivifors, mangants, començant pel qui hi ha ara, i acabant pel primer que vaig conèixer, en Narcis de Carreres, també president de la Caixa i Procurador de les Corts franquistes, i ex secretari de la Lliga.
Es que els jugadors representen Catalunya? La majoria son de fora i gent pagada milionariament. No tenen res a veure amb els problemes dels 6 milions de catalans i parlen tots igual, seguint un discurs únic. Molts al cap d'uns anys ja están en altres paissos. Aquesta llarga llista de jugadors sense cap arrel a Catalunya representen a Catalunya? Es que representen Catalunya? Els directius del barça donen nàusea, els pocs que conec per la televisió, un tal Oliveres i alguns d'extrema dreta. Els entrenadors la majoria han sigut de fora. En guardiola que treu l'Oleguer per posar un estrenger ja que és millor, és el que representa a Catalunya. Que treu a una persona alegre com Ronaldinho perquè arrivar tard, i l'Etoo per manca de filing el fa fora. Es que Catalunya és una fàbrica de robots, on es premien als més sumisssos i disciplinats? Es que en Xavi, que aviat serà capità, representa a Catalunya? Molt bon jugador, però com a persona és dels que se la passa fent la pilota als entrenadors, a l'entrenador de la selecció espanyola i quan veu la Reina corra a fer-li petons. Aques nano, que sols pensa amb ell, representa a Catalunya?
.

Algun ha parlat del Barça com a pàtria. Estem molt malament!
El que el Garzón, que no ha parat de posar innocents a la presó, tancar diaris opositors, prohibir partits, prohibir manifestacions, sigui del Barça és repugnant. I el fet que els sindicats i esquerranistes el defensin, quan ja fa anys que hauria d'estar a la presó, és encara més repugnant.

Segurament tenen raó els companys que diuen que Indymedia no és lloc per aquests articles contra el Barça, ja que sols son uns pronòstics argumentats, tot i que irònics contra el Barça i en defensa de l'Etoo, com a estafat d'una multinacional, que molts estimen, i expulsat de l'Entitat més estimada de Catalunya, se m'ha donat per reivindica'l, utilitzant la força de la cerimònia i ritual del futbol. Així com en les misses negres, una de les maneres de contestar a Deu i a la religió era utilitzant els propis rituals religiosos.

Bé, tots sabem que tenim molts amics i familiars enganxats al Barça, i que en hores de partit, millor no convocar reunions. Per tan un tema a parlar, ja que hi ha molta pedagogia a fer, a fer-nos sobre el futbol. Els que em coneixen saben que gaudeixo veient jugar en Messi, però avui estaré amb l'Etoo, i també per no perdre l'aposta...
Re: En contra l'estafa del Barça a Etoo. En contra la multinacional d'entreteniment i el venerat Guardiola.
20 abr 2010
quan la pilota roda, el món gira: http://www.llibertat.cat/content/view/6935/50/
Re: En contra l'estafa del Barça a Etoo. En contra la multinacional d'entreteniment i el venerat Guardiola.
20 abr 2010
Tres a un. Xunga la cosa...
Re: En contra l'estafa del Barça a Etoo. En contra la multinacional d'entreteniment i el venerat Guardiola.
20 abr 2010
com be han dit aixo aqui no pinta res, per comentar sobre el futbol hi han altres espais.

I si ho fos hem semblaria tremendament demagogic, i sobre l'arbitrtage d'avui millor comentar-ho en un altre espai.

si els moderadors volen borrar aquest post tindran tot el meu suport
Re: En contra l'estafa del Barça a Etoo. En contra la multinacional d'entreteniment i el venerat Guardiola.
21 abr 2010
El Barça es mes que un club,es un puticlub.

d´esquerres jajajajaja

Oliver, Sala , Gaspar , Nuñez, Laporta,....
Sindicat