Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Dos militants del SEPC seran jutjats el proper dijous 22 d'abril per una acció al Departament d'Universitats
19 abr 2010
Concentració de suport als estudiants jutjats
Inici de l'acte: 10:00 del 22/04/2010
Fins: 12:00 del 22/04/2010
Organitza: SEPC i Alerta Solidària
Lloc: L'Hospitalet de Llobregat, Baix Llobregat
Concentració solidària de recolzament als dos militants del SEPC que seran jutjats per l'acció al Departament d'Universitats, Innovació i Empresa el mes de febrer del 2009.

Lloc: Ciutat de la Justícia de l'Hospitalet de Llobregat
Hora: 10:00
sepcpenjatdepunis.jpg
El 5 de febrer de 2009 el SEPC realitzà una acció simbòlica a la seu del Departament d'Universitats, Innovació i Empresa de la Generalitat catalunyesa. L'acte de protesta estava enmmarcat en la campanya per la retirada dels expedients sancionadors que la Universitat Autònoma de Barcelona havia interposat contra 26 estudiants per lluitar contra l'aplicació del Procés de Bolonya. Sis militants del SEPC participaren de l'esmentada acció (dos penjats de la façana i quatre encadenats a la porta i els balcons) que durà vàries hores fins la intervenció dels Mossos d'Esquadra que es saldà amb la identificació dels activistes i la detenció de dos d'ells. Hores més tard fóren posats en llibertat.

Un any i escaig després la justícia espanyola ha decidit obrir l'encausament criminal contra els dos militants del SEPC. El proper dijous 22 d'abril seran jutjats a la Ciutat de la Justícia de l'Hospitalet de Llobregat. El SEPC i Alerta Solidària han convocat una concentració de suport als dos militants independentistes a les 10 hores a la mateixa Ciutat de la Justícia.
Mira també:
http://www.sepc.cat/continguts/contingut/judiciacciodepartament.php
http://www.sepc.cat/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat