Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Dimecres 15h - desfilada reivindicativa contra el tancament del batxillerat a l'IES Tarradell (Raval)
13 abr 2010
Amb motiu de la supressió del batxillerat a l'IES Miquel Tarradell us convoquem a tots i a totes a participar i a manifestar el vostre desacord amb la política educativa del Consorci.

Desfilada reivindicativa

El proper dimecres 14 d'abril el director del nostre Institut té una cita amb els responsables polítics d'Educació per defensar la continuïtat dels estudis de batxillerat en el centre. Amb l'objectiu d'acompanyar-lo i donar-li suport hem organitzat una desfilada-manifestació que sortirà de l'Institut a les 15 hores i finalitzarà a la Plaça Urquinaona núm 6, on es troba el Consorci d'Educació de Barcelona.

En arribar al Consorci es lliurarà als responsables d'educació el Manifest de la Comunitat Educativa del Raval, elaborat pel professorat i l'alumnat del nostre centre conjuntament amb altres instituts i escoles veïnes i diverses entitats del barri.

Dimecres, 14 d'abril
Hora i lloc de trobada: 15 h a la porta de l'Institut.
Recorregut: des de l'Institut Miquel Tarradell (c. dels Àngels 1, bis) fins el Consorci d'Educació de Barcelona (Plaça Urquinaona núm. 6)

La convocatòria és oberta a famílies, AMPA, entitats, professorat, estudiants, veïns, veïnes, comerciants, organitzacions sindicals, associacions, etc. Us animem a tots i a totes a fer extensiva la convocatòria a amics, amigues i coneguts.

En acabar la concentració davant el consorci es convoca a assemblea al professorat de tots els centres afectats per la supressió del batxillerat.

L'assemblea es durà a terme a les 17:30 hores en els locals sindicals de Via Laietana 18, 9a planta.
Us hi esperem!
Mira també:
http://www.marxaperlensenyament.cat
http://iestarradell.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Dimecres 15h - desfilada reivindicativa contra el tancament del batxillerat a l'IES Tarradell (Raval)
15 abr 2010
troskos del SE, fuera !!!!
Sindicat Terrassa