Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: @rtivisme
Núria Llibertat!! Acció de resistència a la plaça del Lleó de Girona.
13 abr 2010
Dues persones ocupen un arbre en solidaritat amb la Núria Pórtulas!
octaveta acci arbre 12-04-10.jpg
Ahir dia 12 d'abril unes 120 persones s'han concentrat davant l'ajuntament de Girona per demanar la llibertat sense condicions per la nostra companya. Més de tres anys més tard de l'inici d'aquest procés de càstig cap al pensament dissident encara continuem sortint al carrer per això.

Durant la concentració es va penjar una pancarta al balcó de l'ajuntament de Girona amb el lema: "La nostra passió per la llibertat és més forta que les totes les gàbies".

Seguidament la concentració es va desplaçar cap a la Plaça del Lleó on 2 persones s'han enfilat a un arbre on restaran fins que es publiqui la resolució del recurs. En aquest sentit hi ha programades una sèrie d'activitats i xerrades organitzades tant per l'assemblea com per col·lectius anticapitalistes de Girona, col·lectius d'àmbit cultural o el moviment escolta. (Veure document adjunt.)

Aquest seguit d'accions s'emmarquen dins la campanya per demanar l'absolució, ja que demà es realitza una vista pública al Tribunal Suprem per la presentació del recurs a la sentència de 2 anys i 6 mesos per temptativa de col·laboració, dictada per l'Audiència Nacional.

Des de l'Assemblea de suport seguim denunicant l'acusació abstracta que imputa a la Núria sense cap prova ni fet imputable. Això evidencia el fet que es jutgen i condemnen idees, maneres de viure que poden fer trontollar el sistema d'estat en el qual vivim.

Així mateix també volem denunciar els mecanismes que tenen com a finalitat castigar qui qüestiona el sistema, i no permetre pensar en un sentit diferent al que ens vol marcar l'ordre establert, com ho és l'Audiència Nacional, hereva del tribunal franquista TOP, com a un poder que està al servei de l'immobilisme de l'estat. O la llei antiterrorista com a estratègia de repressió tenint com a essència la vulneració total dels drets de la persona, com permetre de tenir-la durant 5 dies incomunicada on es deixa a la persona en una vulnerabilitat absoluta, sense possibilitat de comunicar la seva situació ni tenir una defensa de confiança.

Continuen així les mobilitzacions per a exigir la dimissió dels responsables polítics d'aquest cas i la llibertat real i sense condicions de la Núria.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat