Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Lunes 19 de Abril, Tamara libertat!
13 abr 2010
TAMARA LIBERTAD
CONCENTRACIÓN
LUNES 19 de Abril a las 11 horas
frente a Instituciones Penitenciarias
C/ Aragó 332
Cartel-Tamara.jpg
El 16 de desembre és detinguda i posteriorment empresonada la companya anarquista Tamara. Se li acusa de l'enviament d'un paquet bomba al director d'Institucions Penitenciàries Albert Batlle i Bastardes, un dels majors responsables de la misèria carcerària. Aquesta acció s'engloba dintre del context de solidaritat amb la vaga de fam que portava a terme el pres Amadeu Casellas demanant la seva llibertat, actualment ja en el carrer. Entenem que el segrest de Tamara forma part del càstig que l'Estat imposa a qui es rebel·len mitjançant l'acció contra la seva repressió.

Actualment Tamara es troba en la presó de Brians I. A pesar de no estar sota cap règim especial té intervingudes les comunicacions, limitant les visites i les trucades telefòniques als seus familiars. El correu està intervingut i els paquets es "perden" misteriosament pels passadissos de la presó. Se li ha denegat un recurs demanant la seva llibertat. És per tot això que ens solidaritzem amb ella i amb tots aquells que de forma activa lluiten contra l'Estat i tot el seu aparell repressiu.

ABAIX ELS MURS DE LES PRESONS


CONCENTRACIÓ
DILLUNS 19 d'Avril a les 11 hores
enfront d'Institucions Penitenciàries
C/ Aragó 332.

El 16 de Diciembre es detenida y posteriormente encarcelada la compañera anarquista Tamara. Se le acusa del envío de un paquete bomba al director de Instituciones Penitenciarias Albert Batlle i Bastardes, uno de los mayores responsables de la miseria carcelaria. Esta acción se engloba dentro del contexto de solidaridad con la huelga de hambre que llevaba a cabo el preso Amadeu Casellas pidiendo su libertad, actualmente ya en la calle. Entendemos que el secuestro de Tamara forma parte del castigo que el Estado impone a quienes se rebelan mediante la acción contra su represión.
Actualmente Tamara se encuentra en la prisión de Brians I. A pesar de no estar bajo ningún régimen especial tiene intervenidas las comunicaciones, limitando las visitas y las llamadas telefónicas a sus familiares. El correo está intervenido y los paquetes se "pierden" misteriosamente por los pasillos de la cárcel. Se le ha denegado un recurso pidiendo su libertad. Es por todo esto que nos solidarizamos con ella y con todxs aquellxs que de forma activa luchan contra el Estado y todo su aparato represivo.

ABAJO LOS MUROS DE LAS PRISIONES

CONCENTRACIÓN
LUNES 19 de Abril a las 11 horas
frente a Instituciones Penitenciarias
C/ Aragó 332
Mira també:
http://www.tamaraalacalle.blogspot.com/

This work is in the public domain
Sindicat