Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
14 d´Abril manifestació Visca la República Catalana
12 abr 2010
passa-ho
La Comissió de la Digitat convoca a una protesta per la suspensió de l’emissió del reportatge “Monarquia o República?” per part de TV3


La Comissió de la Dignitat us convoca a una protesta per la suspensió de l’emissió del reportatge “Monarquia o República?” per part de TV3 que tindrà lloc a la Plaça Sant Jaume de Barcelona el dimecres 14 d'abril a les 20.00 hores.


La Comissió creu que és necessari denunciar el greu atac contra la llibertat d’expressió i els drets polítics per la suspensió de l’emissió del reportatge “Monarquia o República? “ dut a terme pel prestigiós i premiat equip de TV3 format per Montsserrat Armengou i Ricard Belis (Premi Dignitat 2008).

Condemnem aquest acte contra els drets d’informació dels professionals de TV3 comès per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i n’exigim la rectificació i l’emissió del programa tal com ha estat realitzat per l’equip responsable, sense cap mena de censura.

Com a protesta contra aquest acte de censura es convoca als ciutadans i ciutadanes a expressar la seva condemna a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona el proper dimecres 14 d’abril a les 20.00 hores, on a més brindarem pel 69è aniversari de la proclamació de la República Catalana feta per Francesc Macià.

Comissió de la Dignitat. Barcelona – València 11 d’abril de 2010. Servei de premsa 665727329 – 625370661. www.comissiodeladignitat.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 14 d´Abril manifestació Visca la República Catalana
12 abr 2010
Si! si! una altre republica com la que va aixafa als obrers asturians al 34, o va carregar-se mig poble de casas viejas al 33 o va exarcici de contra revolució al 36.

Per la 3a republica i que el president en sigui en Saura!
Borbons als taurons
12 abr 2010
Si hi hagués justicia en aquest pais, el Rei espanyol i la seva familia haurien d'estar tots a la presó.
Re: 14 d´Abril manifestació Visca la República Catalana
13 abr 2010
Allí hi serem
Re: 14 d´Abril manifestació Visca la República Catalana
15 abr 2010
república federal o cantonal, socialisme obrer, democràcia inclusiva, anti-capitalisme, anti-imperialisme... lluita obrera, col.lectivitzacions o mort!
Sindicat