Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Desembre»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
        01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
Desallotjament amb carga policial a Viladecans
10 abr 2010
Tres detinguts i set ferits que han necessitat atenció médica.
Ahir, dia 9 d'Abril de 2010, els mossos d'esquadra han tornat a
desallotjar una casa okupada a a Viladecans. La vivenda portava més de quince anys en desús i abandonament, però en el moment de destapar l'okupació, ha aparegut el suposat propietari, que s'ha negat a cap tipus de raonament o negociació amb la gent de dintre de la casa.

Els tres okupants portaven tres dies dins la vivenda, però, desprès de 45 minuts interrogant una veïna, sembla ser que van "aconseguir" algún tipus de declaració vàlida per a cursar un ordre de desallotjament al moment.

El grup de reforç que hi havia fora de la vivenda ha intentat negociar nóvament amb el propietari i els inspectors de la policía, presents a l'escena, en cap moment es van dirigir als okupes.

Un cop els okupants havíen decidit abandonar la vivenda per voluntat pròpia, els portaveus de la policia han insistit en que no hi hauria cap repressió violenta, que símplement identificarien les tres persones de la vivenda en sortir. La gent de dins de la casa ja estaven dient de sortir.

Portaven ja tres hores de discussió i negociació, distraient a la gent del carrer ja que ells savien que els antiabalots estaven a punt d'arribar.

Deu minuts desprès han aparegut quatre furgons d'antiabalots (a més de varies patrulles més de policia local i mossos), que han carregat sense cap mirament contra la gent del carrer. Alguns valents han intentat interceptar el pas dels antiabalots posant-se devant de la porta d'entrada a la casa.

Mentre apallissaven aquesta gent, des d'una de les finestres de la casa, els okupants cridàven que parèssin, que això no era necessari, que estaven disposats a sortir pacíficament com ja havíen parlat minuts abans. Fent cas omís, s'han dedicat a apallissar a tot el qui trovaben al seu pas, mentre que un altre grup entrava a la casa trencant totes les portes i donant puntades de peu a perteneces personals i mobiliari.

Els antiabalots van fer servir tècniques de tortura: Clavant barres de ferro, retorçant extremitats, ofegant, estiran dels cabells, golpejant amb porres, cops de peu, arrosegant a la gent pel terra com si fosin sacs de brossa, empenyent brutalment i, a més, tot tipus d'agressions verbals.

A la gent del carrer que estava fora els van acorralar impedint-los el pas.

Els antiabalots han detingut tres persones i han ferit, en total, a set persones, algunes de les quals han necessitat assistència mèdica: dits trencats, un noi hemofílic sangnant...

L'única ambulància que va arribar al lloc dels fets va ser trucada pels propis atacats, ja que els mossos d'esquadra es van negar a fer-ho.

Mentrestant, els mentiders amb qui havíen negociat giraven la cara devant dels fets.

Un desallotjament = una altre okupacio!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Desallotjament amb carga policial a Viladecans
11 abr 2010
Doncs aixó. Un desallotjament=una altre ocupació. Evidentment, tots ho savem, la policia està al servei de l'Estat i l'Estat només existeix per reprimir a qui els nolesta, perquè està clar que no ho está pe ajudar ningú.
SALUT I KAOS

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more