Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
[CAJEI] Llibertat Alfonso: Kubotan ni legítim ni legal
09 abr 2010
Ahir, 8 d'abril els Mossos d'Esquadra van detenir l'Alfonso, jove condemnat a tres anys de presó per l'agressió a un mosso d'esquadra. Va ser el maig de l'any 2007 quan, en el marc d'una manifestació a Barcelona en defensa dels espais alliberats, els agents del cos dels Mossos d'Esquadra van encerclar i agredir als manifestants amb una arma il•legal coneguda com a Kubotan. Arran dels fets un manifestant va defensar-se agredint a un policia. Dies després la policia autonòmica va detenir l'Alfonso H. acusat de ser l'agressor.
Davant de la detenció del company, la Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI) volem manifestar que:

     Ens solidaritzem amb el jove empresonat així com instem al jovent català a estar atents ales properes convocatòries.

Al mateix temps exigim:

     La llibertat de l'Alfonso.
     La depuració de responsabilitats dins dels Mossos d'Esquadra per l'encerclament i les agressions patides pels manifestants amb una arma il•legal.
     La prohibició d'aquesta arma, així com de tantes altres, prohibides en altres països i que els Mossos d'esquadra continuen utilitzant en contra els movoments socials i la població en general, com les piloteres.
     La dimissió del responsable d'interior, Joan Saura.

Des de la CAJEI volem recordar que l'agressió va ser en defensa pròpia, ja que van ser els agents els que van agredir, primer, als manifestants amb els kubontans.

Què faries si et punxesin amb un kubotan?
Tres anys de presó per defensar-se d´una agressió?

Alfonso lliure!!!
Mira també:
http://alfonsolliure.blogspot.com
http://www.cajei.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [CAJEI] Llibertat Alfonso: Kubotan ni legítim ni legal
09 abr 2010
Saura Feixista, ICV- EUi no us perdonarem mai, per anys que passin no us deixarem tornar a les assemblees, ni a les manis... sou els gossos dels burgesos, la pitjor policia que hem patit mai els moviments socials de Catalunya... em puc imaginar com va actuar el PSUC durant la Guerra Civil i els Fets de Maig.
Re: [CAJEI] Llibertat Alfonso: Kubotan ni legítim ni legal
09 abr 2010
Em sembla un avenç increïblement valuós que una organització de l'EI recolzi públicament (a nivell personal són molts els seus militant que sempre ho fan) sense miraments una campanya antirrepressiva aliena, només una puntualització: ningú no va detenir l'Alfonso, va ingressar a la Model voluntàriament.
Sindicat