Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
[Gerard+6 Absolució] Igualada i Sant Celoni es solidaritzen aquest dissabte amb el jove lleidatà agredit i detingut al Roser
25 mar 2010
Aquest dissabte la campanya de suport al jove agredit i detingut mentre protestava pacíficament per la conversió del Roser en un Parador Nacional participarà en actes organitzats per col·lectius d’aquestes dos poblacions
cartell-petit igualadap.jpg
xerrada_antirepressiva sant celoni.jpg
Continuen els actes informatius i solidaris. Aquest dissabte 27 de març, el conflicte de l’edifici del Roser i la campanya de solidaritat “Salvem el Roser, Gerard+6 Absolució” seran presents a Igualada i a Sant Celoni.

A Sant Celoni el Casal Popular i Independentista Quico Sabaté organitza una xerrada solidària en que intervindrà en Gerard juntament amb en Jona de l’Eixample i un membre de l’organizació antirepressiva Alerta Solidària. Serà a les 17h al mateix Casal.

A Igualada, en el marc dels actes previs a la XV Calçotada Popular, es celebrarà una xerrada informativa del cas Gerard+6, juntament amb els encausats per abatre el toro del Bruc. A les 20h a l’Envelat.

La Campanya solidària, que des de la tardor està realitzant actes informatius a diferents poblacions del país (i que aquest mes de març ja l’han dut al Vallés Oriental amb els recents actes a Caldes de Montbui), va néixer amb la voluntat de denunciar el cas del jove agredit i detingut l’11 de setembre de 2008 a Lleida mentre protestava pacíficament contra el projecte de la Paeria d’ubicar un Parador “Nacional” a l’històric edifici del Roser. Ara, els Mossos d’Esquadra demanen pel jove fins a 6 anys de presó acusant-lo d’atemptat a l’autoritat i argumentant que el jove i la resta de persones que feien sentir la seva protesta tenien una actitud violenta i que intentaven creuar el cordó policial i agredir les autoritats que feien la seva ofrena. Més recentment, la campanya esta sent criminalitzada amb l’acusació d’injúries a sis joves solidaris amb el cas (que els pot comportar penes de fins a 14 mesos de presó).

Alhora, aquests actes informatius estan permetent traslladar fora de Lleida els motius de la lluita en defensa d'un espai públic i simbòlic com és l'edifici del Roser.



Lleida, 25 de març de 2009


Campanya “Salvem el Roser, Gerard Absolució”
Més informació del cas: www.gerardabsolucio.cat
Informació de l’oposició al Parador Nacional al Roser: www.salvemelroser.cat


Dissabte 27 de març:
- Sant Celoni: Xerrada solidària amb el cas del Gerard i els 6 de Lleida i en Jona de l’Eixample.
A les 17h. Al Casal Popular i Independentista Quico Sabaté. (c/ Sant Roc, 8).
- Igualada: Xerrada solidària del cas Gerard+6 i dels encausats del toro del Bruc, prèvia a la XV Calçotada Popular. A les 20h a l’Envelat (c/ Òdena, 37)


Anteriors notícies del cas del Gerard i els 6 acusats d’injúries:

Actes a Caldes de Montbui en solidaritat amb el jove lleidatà agredit i detingut al Roser
http://www.llibertat.cat/content/view/8346/29/

Salvem el Roser, Gerard+6 Absolució es reuneix amb l’Alcalde
http://www.llibertat.cat/content/view/8103/29/

Ens entrevisten a Radio Trama de Sabadell
http://www.kaosenlared.net/noticia/lleida-salvem-roser-gerard6-absolucio

Som al Facebook i noves xerrades solidàries pel país
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/390379/index.php

La CGT de Catalunya dóna suport al Gerard, durant el seu Congrés celebrat a Lleida
http://gerardabsolucio1.0fees.net/wordpress/?p=243

L’Assemblea de Joves de Lleida entrega una carta a l’Alcalde demanant-li que es posicioni en el cas del Gerard i sis joves més
http://gerardabsolucio1.0fees.net/wordpress/?p=241
Mira també:
http://www.gerardabsolucio.cat
http://www.salvemelroser.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Gerard+6 Absolució] Igualada i Sant Celoni es solidaritzen aquest dissabte amb el jove lleidatà agredit i detingut al Roser
25 mar 2010
la xerrada a Igualada sera a les 20:00 al bar l'envelat i esta enmarcada dins els actes de la XV CALÇOTADA...
salut
Sindicato Sindicat