Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Salvem Montserrat. Passa-ho!!
23 mar 2010
SALVEM MONTSERRAT!

La marea de l'especulació urbanística ja ha arribat a la muntanya de Montserrat, símbol de la naturalesa i la cultura del nostre país.
A Collbató, als peus de la muntanya, l'Ajuntament ha aprovat la requalificació de 21 hectàrees de sòl agrícola per construir-hi un gran polígon amb més de 140 naus industrials que podran acollir activitats altament contaminants. Tot això, en uns terrenys que limiten amb el parc natural de Montserrat i la zona d'especial protecció de les aus (ZEPA) Roques Blanques-Montserrat-Llobregat de la Xarxa Natura 2000. Tot per satisfer la voracitat financera dels empresaris 'amics del Partit'.

A Collbató, poble de 3.500 habitants, ja s'han recollit més de 1.200 al·legacions contra el projecte de zona industrial. Diverses entitats han posat en marxa la recollida electrònica de signatures per mostrar el nostre desacord amb una especulació que atempta contra un patrimoni que és de tots.

Si t'estimes Montserrat, si creus que el futur no és destruir el territori, fes clic a l'enllaç, signa amb nosaltres i envia-ho als teus amics/amigues i familiars. Són 20 segons. Gràcies.
Mira també:
http://www.salvemmontserrat.org
http://www.salvemmontserrat.org/tpv/formul_donatius_campanya.htm

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Salvem Montserrat. Passa-ho!!
23 mar 2010
Dius: "símbol de la naturalesa i la cultura del nostre país"

Ja està bé de barrejar mites nacionalistes amb altres històries. Montserrat serà un símbol pels monjos i l'església catòlica, serà un símbol per als nacionalistes, però no és més que una muntanya amb una monestir de monjos.

Prou especulació i prou manipulació.
Sindicato Sindicat