Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
El pla R de la Colònia continua sense entrebancs
20 mar 2010
Aquest matí la Guàrdia Urbana ha fet el ridícul venint a la Colònia demanant permisos, als veïns i veïnes que per pròpia iniciativa estaven arreglant i pintant les façanes de casa seva.
En primer lloc, des de la Colònia Castells volem agrair a la gent que ha vingut expressament per mostrar la seva solidaritat davant l'absurda pressió policial que ha practicat la Guàrdia Urbana aquest matí.

Expliquem breument els esdeveniments:

En primer lloc, agents municipals han aparegut molt d'hora al matí i s'han encarregat d'arrencar -d'amagat- tots els cartells, on s'anunciava la jornada de treballs d'avui i la imminent inauguració del Pla R, prevista per demà.

Després quan alguns veïns i veïnes han començat a pintar façanes, amb l'ajuda d'un andami, han aparegut varies patrulles i s'ha iniciat la discussió que duraria tot el matí.

-Rehabilitación?- deien els agents- Si, dignitat- responien els pintors.
- Esto no se puede hacer, cualquier rehabilitación necesita autorización y permiso de la autoridad. Venga, quitad el armario este, y aquí se acabo todo- exigien els agents.
-El armario? Qué armario? Estamos pintando no estamos haciendo obras mayores- responien els artistes de brotxa gorda amb el riure sota el nas.

Al veure que la seva autoritat valia tant poc, els agents han començat a cridar reforços. Dient que ells només volien que es cumplissin les ordres que tenien, i que allà no s'hi pintava.

Al cap d'una estona, i envoltats d'agents, s'ha cedit en desmuntar el seu fotut "armario", però hem continuïtat amb les labors que hi havia previstes. Pintar façanes, netejar les jardineres del passatge Castells, acondicionar l'hort, netejar les jardineres del carrer Barnola, netejar el nou centre social...
Aquesta tarda seguirem amb la feina, per demà inaugurar el Pla R.

Tothom hi serà benvingut/da.

Bé, tothom, menys tots els que demanin autoritzacions i permisos sense sentit, tots els que confonguin un andami amb un armari i tots els que vinguin a controlar per vici i amb ganes de posar traves absurdes a la iniciativa dels i les residents!

Inauguració del Pla R?

R de Rehabilitació, de Resistència, de Resiliència, de Renúncia, de Ràbia, de Reserva, de Repoblació, de Repte, de Repercussió, de Reparació, de Remor, de Relluir, de Reivindicació, de Repòs, de Reclam, de Recíproc, de Recuperació, de Rebel, de Rauxa, de Raó, de Radical, de Romàntic, de Rumb, de Revolució, de Rumba, de Rutlla, de Rizoma, de Ritme, de Ritual, de Rigorós, de Rialla, de Revolta, de Reviure, de Reversible, de Revenja, de Reunió, de Resolució, de Ràpidesa, de Retrobament, de Realitat, de Rellotge, de Rap, de RESPECTE.... Si us plau, senyora RRRREEEGIDORA, MontseRRRRRRRRRaaaat Ballarin! RRRRESPECTEU LACOLÒNIA I ALS SEUS RRRRRRRRRRRRRRRESIDENTS!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El pla R de la Colònia continua sense entrebancs
20 mar 2010
Ep, al post anterior hi ha un error. Un petit lapsus, l'actual RRRREEEEEgidora és MontseRRRRRat Sánchez Yuste i no la Ballarín com deiem, que era l'anterior socialista al càrrec.
Re: El pla R de la Colònia continua sense entrebancs
22 mar 2010
R de refors també? Proposo pintar un mural que posi: Benvinguts a la Colònia Castells lliure (Welcome to free colony). Jajajja
Amunt la Colonia! Snif.
Salutacions d'un refor a l'extranger. Snif
Sindicato Sindicat