Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
InfoBaix, de nou a la càrrega (versió .org)
19 mar 2010
Un altre cop, després d’un bon temps sense ocupar les parets dels carrers i centres socials del Baix Llobregat, torna l’infobaix amb les ganes i les intencions de sempre. Aquesta vegada apostant per la versió digital en comptes del DIN-A3 encara que sabem que tota tecnologia, a la vegada que redueix el públic i limita la seva difusió, l'amplia i la pot fer més fàcil. Hem prioritzat aquesta eina per semblar-nos més fàcil de promoure, participar i gestionar.

Infobaix.org pretén continuar el camí iniciat ja fa molts anys i continuat per nombroses publicacions que hi ha i hi ha hagut a la comarca. No volem fer altre cosa que intentar posar en comú i conèixer les diferents lluites que es desenvolupen arreu, però sobretot a la comarca, ser un punt de trobada i difusió de les mateixes i contribuir a fomentar una comunicació popular i horitzontal sobre les coses que passen i es mouen a la comarca i arreu.

Més o menys tots i totes som conscients de la necessitat d’articular un mitjà de comunicació on la gent pugui explicar les coses com les viu i conèixer-les de primera mà, sense el filtre d’una premsa interessada i manipulada per les administracions i els grups de poder. En aquest mitjà, qualsevol persona o col·lectiu pot gestionar les seves informacions i convocatòries amb l'únic requisit de registrar-se en mig minut.

Per això cal que entenguem el projecte de l’infobaix.org com un projecte propi, no com el projecte enrotllat d’una penya macota, sinó com un element més de les lluites que es porten endavant al Baix Llobregat i com una eina a aprofitar per difondre la nostra realitat d’explotació, repressió, exclusió, precarietat però també de lluita, d’autoorganització, d'alternatives al sistema i de resposta.

Infobaix.org és una eina de comunicació, envia o publica les teves cròniques, comunicats, denúncies, fotos o convocatòries de manifestacions, accions, xerrades, etcètera, perquè es tracta de crear un mitjà autogestionat de comunicació popular i horitzontal.

Tot teu!

Grup impulsor de l'infobaix.org
Mira també:
http://www.infobaix.org/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: InfoBaix, de nou a la càrrega (versió .org)
20 mar 2010
Felicitats!
Sindicato Sindicat