Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Projeccions del documental "Un país dempeus. Per una nova cultura democràtica"
19 mar 2010
Després de presentar-lo al Fòrum Social Català 2010 us convidem a veure el documental:

UN PAÍS DEMPEUS.
PER UNA NOVA CULTURA DEMOCRÀTICA
Dirigit per Mariela Acjia i Jordi Oriola
Catalunya, 40 minuts

Amb el suport d'entitats que treballen per la democràcia al territori (*)

Properes projeccions:

- BARCELONA
Dissabte 20 de març de 2010, 18h, al CSOA La Teixidora, c/ Marià Aguiló, 35 (Metro L4 Poblenou). Debat posterior amb dos protagonistes i els autors del documental. Organitza: Ateneu Popular Octubre.

- BARCELONA
Diumenge 21 de març de 2010, 19h30, a l'Espai País Valencià, c/ Pere Serafí, 7 baixos (Metro L3 Fontana). Debat posterior amb els autors del documental. Organitza: Espai País Valencià.

- L'HOSPITALET DEL LLOBREGAT
Dimarts 23 de març de 2010, 18h30, al Centre Cultural Sant Josep, Avda. Isabel la Catòlica, 32 (Metro L1 Rambla Just Oliveres). Debat posterior amb els autors del documental. Organitza: La Saboga.

- TARRAGONA
Dimecres 24 de març de 2010, 19h30, a la Sala de Graus del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili. Debat posterior amb algun protagonista i els autors del documental. Organitza: Assemblea de jóvens de les terres de l'Ebre a Tarragona.

- BARCELONA
Dijous 25 de març de 2010, 19h30, al Servei Civil Internacional-Catalunya, c/ del Carme 95 baixos (Metro L3 Liceu o L2 Sant Antoni). Debat posterior amb els autors del documental. Organitza: SCI-Catalunya.


Sinopsis

A Catalunya, durant els últims anys han sorgit nombrosos conflictes i mobilitzacions al voltant de les polítiques territorials i d’obres publiques. Aquestes mobilitzacions son qualificades de 'cultura del no' per uns, mentres que d'altres les defineixen com una nova cultura del territori.

"Un país dempeus" vol contribuir a aquest debat a través de declaracions de polítics, experts i membres de moviments socials.

A partir de quatre mobilitzacions ben conegudes -la Plataforma en Defensa de l'Ebre, Salvem Les Valls, les lluites al voltant del Pla 22@ i Salvem L'Empordà- s'analitza, amb perspectiva històrica, quin diàleg s’ha generat amb els poders públics i fins a quin punt hi ha hagut participació en la presa de decisions.



En breu, penjarem el documental a internet i es podrà veure i descarregar gratuïtament del web www.unpaisdempeus.cat

Per posar-vos en contacte amb nosaltres: unpaisdempeus ARROBA gmail.com



(*) Alternativa per la Garrotxa, Arxiu Històric del Poblenou, Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou, Centre per la Sostenibilitat Territorial, Centre Unesco de Catalunya, Coordinadora contra el 22@, Enginyers Sense Fronteres, Fundació Estudi i Cooperació, Fundació Nous Horitzons, Institut de Governabilitat i Polítiques Públiques, Red Cimas, Plataforma en Defensa de l'Ebre, Institució Alt Empordanesa per la Defensa i l'Estudi de la Natura, Salvem l’Empordà, Salvem les Valls.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat