Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
21 de març: Inauguració del Pla R a la Colònia Castells
16 mar 2010
Aquest diumenge 21 a la Colònia Castells farem una trobada de Barris en Lluita. Inaugurem el Pla R.
Al matí hi haurà feina de rehabilitació (pintar façanes, arreglar i plantar a l'hort). Al migdia gran calçotada popular i a la tarda xerrada-debat, on compartirem experiències dels diferents barris en lluita.
cartell21_3bisbo.gif
cartell21_3bisbo.gif
A la Colònia Castells aquest diumenge 21 de març inaugurem el Pla R. Al matí hi haurà feina de rehabilitació (pintar façanes, arreglar i plantar a l'hort). Al migdia gran calçotada popular i a la tarda xerrada-debat, on compartirem experiències dels diferents barris en lluita.
Pla R?
R de Rehabilitació, de Resistència, de Resiliència, de Renúncia, de Ràbia, de Reserva, de Repoblació, de Repte, de Repercussió, de Reparació, de Remor, de Relluir, de Reivindicació, de Repòs, de Reclam, de Recíproc, de Recuperació, de Rebel, de Rauxa, de Raó, de Radical, de Romàntic, de Rumb, de Revolució, de Rumba, de Rutlla, de Rizoma, de Ritme, de Ritual, de Rigorós, de Rialla, de Revolta, de Reviure, de Reversible, de Revenja, de Reunió, de Resolució, de Ràpidesa, de Retrobament, de Realitat, de Rellotge, de Rap, de RESPECTE.... Si us plau, RRRRESPECTEULACOLÒNIA I ALS SEUS RRRRRRRRRRRRRRRESIDENTS!
Mira també:
http://www.salvemlacolonia,blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 21 de març: Inauguració del Pla R a la Colònia Castells
17 mar 2010
ens treiem el barret!
Colera camping CNT