Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
"La ciutat no és una empresa!" - 37 anarquistes detinguts a Poznan (Polonia) després de xocs amb policia
14 mar 2010
Dilluns, 8 de març de 2010, unes 50 persones del Col.lectiu okupa Rozbrat van fer una demostració davant la porta del Centre Internacional de Fires de Poznan, on tenia lloc un congrés dels ajuntaments de tota Polònia. Cridant consignes "la ciutat no és una empresa. Rozbrat es queda! ", els anarquistes van bloquejar la porta. Molts vehicles amb els funcionaris es van veure obligats a retrocedir.
Després d'un temps, els protestants van decidir caminar cap a dintre de les instal.lacions de la Fira, no van ser aturats per ningú. Llavors, van tractar d'entrar dintre de l'edifici on el Congrés tenia lloc. Van ser atacats per la policia. Alguns dels anarquistes van ser fortament colpejats, van ser detinguts 37 i conduïts a tres comissaries diferents. La majoria d'ells ja estan en llibertat amb càrrecs de poca importància. Però 3 persones serien acusades d´atac a l´autoritat, els tres encara estarien a la presó.

L'objectiu de la manifestació era demostrar que l'Ajuntament de Poznan no està interessat en desenvolupar la vessant cultural i social de la ciutat i que només es preocupen pels beneficis dels inversors adinerats.


L'acció del dilluns va ser una crida a la manifestació del 20 de mArZo.....Imatges:
http://www.rozbrat.org/informacje/rozbrat-zostaje/656-ranni-i-zatrzymani

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat