Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Jo no sóc racista però...
12 mar 2010
“JO NO SOC RACISTA PERÒ...”

Xerrada a càrrec de

Karolien Coopman, Coordinadora de SCAI

Aitor Hernández, membre del'IGOP-UAB


Casal Can Capablanca

16 de març a les 19:30

i després continuem xerrant al

Sopar Tertúlia al mateix Casal

___________________________________________


En un escenari de crisi aflora el discurs xenòfob de manera desinhibida. Tan se val en quin format: des del clàssic feixisme ranci a noves formes de racisme politicament correcte.

Els nouvinguts més precaris, ja de per si maltractats, en temps de crisi tenen tots els números per pagar els plats trencats.

La Karolien Coopman, Coordinadora de l'SCAI (Servei Ciutadà d'Acollida a immigrants), ens explicarà com afecta als immigrants aquesta realitat hostil mitjançant la Llei d'Estrangeria, mitjançant el qüestionament del dret al padró... També ens explicarà la realitat dels immigrants més precaris a Sabadell.

Aitor Hernández, Membre de l'Institut de Govern i Polítiques Públiques, ha estudiat a fons el fenomen de l'extensió de la Plataforma per Catalunya (PxC) pel territori català. Per què atrau aquest discurs? Qui el comanda? Com s'organitza?

També volem saber com se senten els protagonistes de tot plegat. Per això comptarem amb la presència de nouvinguts que lluiten pels seus drets socials.


Davant la més que probable candidatura de la PxC a Sabadell a les properes eleccions, en front els arguments més reduccionistes, injustos i perillosos, per acabar amb la situació de marginació a que estan sotmesos tants i tantes companyes nouvingudes... Necessitem arguments i idees per plantar cara a aquest fenomen. Idees són armes.



Vens?

This work is in the public domain

Comentaris

A casa vostra
12 mar 2010
Jo us proposo que si no sou racistes doneu allotjament a casa vostra als inmigrants il.legals, si teniu una habitació vuida els podeu fotre allà.
Re: Jo no sóc racista però...
12 mar 2010
Jo et proposo Kiko que omplis el teu temps "vuit" amb comentaris que valguin la pena, i si no n'hi tens que et callis.
Re: Jo no sóc racista però...
12 mar 2010
jo recolzo la proposta de Lucas
fora racistes
12 mar 2010
Modificat: 08:24:37
llegeix.jpg
Jo recolzo tambe la proposta del Lucas, i et demano que en el teu cervell "vuit" instalis un hamster amb la seva corresponent rodeta, fara mes profit que el desert que tens ara.
Re: Jo no sóc racista però...
13 mar 2010
doncs jo proposo que et volis el cap!
Re: Jo no sóc racista però...
13 mar 2010
Errors:

1.- Persona immigrant vol dir que la persona està desenvolupant l'acte de migració. El mot correcte seria persona migrada, en cas que calgui especificar-ho, per que le procés ja està finalitzat.

2.- Il·legal. Concebre que una persona pot esser il·legal només pel fet d'existir, sigui on sigui, s'apropa o fins i tot supera les tesis més radicals del Mein Kampf Hitlerià.

Ah! i per cert, jo no acullo a cap persona migrada a casa meva, en tot cas comparteixo l'espai amb ell, que sí que és el cas.
Sindicato Sindicat