Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
13 de Març. El feixisme avança si no se'l combat! Tots a una!. Concentació contra PxC a Sants estació
10 mar 2010
Concentració de rebuig de la presentació de Plataforma x Catalunya (PxC) a les eleccions al parlament de Catalunya. Tots a una, el feixisme avança si no se'l combat!!!!
2_cartell_concentracio.jpg
Concentració de rebuig de la presentació de Plataforma x Catalunya (PxC) a les eleccions al parlament de Catalunya. Tots a una, el feixisme avança si no se'l combat!!!

Importantisima la assitència de tothom!!!!!, aquesta serà una concentració unitaria per rebutjar partits i actituts racistes, feixistes i de vulneració dels drets humans. Josep Anglada reconegut feixista i franquista s'exibirà en la presentaciò que comptarà amb destacats lìders d'ultra-dreta europeus; mica en mica estàn començàn a ser escoltats i seguits. Que s'apiguen que no tenen lloc ni a Barcelona ni a Catalunya ni enlloc.

Antifexistes sempre!!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 13 de Març. El feixisme avança si no se'l combat! Tots a una!. Concentació contra PxC a Sants estació
10 mar 2010
Això s'ha pnjat ja 4 vegades a indy, pesats! jo aniré, però prou de fer spam a indy.
Lluita contra el islamofeixisme
10 mar 2010
Jo anirè el dia que feu una mani contra els islamofeixistes, que també existeixen, són majoritariàment gent vinguda de fora i força més nombrosos que els feixistes autòctons.

A més a més de disposar d'impunitat per part de l'estat i l'extrema esquerra.
Re: 13 de Març. El feixisme avança si no se'l combat! Tots a una!. Concentació contra PxC a Sants estació
11 mar 2010
No seria millor intentar-lo moderar? Tenim uns polítics tan horrorosos i que no escolten ningú, que són pitjors que molts fatxes. Coneixeu algun polític, algun partit, que respecti els Drets Humans? Nosaltres, no. No som partidaris de no deixar parlar, però sí que es podria anar a dir 4 coses a TOTS els partits. Pensem que l'Estat Espanyol és el que té més índex de població penal d'Europa, i de mortalitat juvenil. I de l'atur, no en parlem. Fins i tot hi ha conservadors que estan alarmats. Ho podeu veure, per exemple, a: http://edipo.info/Doc/poblacio/MortJov2000.pdf i a: http://edipo.info/Doc/poblacio/Mortx2.htm Uns principis que caldria tenir en conte són a: http://antigona.org/ca/llegenda.htm
Sindicato Sindicat