Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Alternativa estudiantil per a la UAB
09 mar 2010
Voldria construir amb tots vosaltres, amb la participació de tots, un nou projecte estudiantil per a la UAB que fugi del sectarisme del SEPC i d'un moviment assembleari en mans d'aquests.

a fa massa anys que deixem que uns quants ens representin a molts que no ens sentim identificats amb aquests; ja sigui per mandra o desorganització. Potser és l'hora de construir un alternativa. Si penses com jo uneix-te a nosaltres!
n344425080487_3090.jpg
Em dic Joan Gil Oliveras. Sóc estudiant de 4rt curs de la carrera de Ciències Polítiques i de l'Administració a la UAB. La meva història al Moviment Estudiantil és força complexe d'explicar breument; però es resumiria en: una evolució lògica cap un projecte que em satisfà perquè és útil i és democràtic. Vaig formar part de l'Assemblea d'estudiants de la meva facultat, sent-ne representant a la Junta de la Facultat. També vaig formar part del sindicat d'estudiants AEP. Després de distanciar-me del moviment assembleari, realment dominat i instrumentalitzat pel sindicat SEPC; vaig fundar a la facultat una associació d'estudiants de facultat: Estudiants per a una Política Activa (EPA); de la qual n'estic molt orgullós.

La intenció és conèixer les opinions dels estudiants i els seus interessos en participar en un projecte un xic més ambiciós i important: en crear una Alternativa Estudiantil; però de campus.

Voldria construir amb tots vosaltres, amb la participació de tots, un nou projecte. Però, aquesta idea no sorgeix sense cap referent. A l'Autònoma, ja existeixen alguns bons exemples de grups d'estudiants que estan creant espais alternatius als de l'estatus quo estudiantil de la UAB. Més endavant, us en parlaré amb més profunditat. Ara, per ara, però, m'agradaria saber les vostres opinions sobre el tema. Ja que seria un projecte nou.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Alternativa estudiantil per a la UAB
09 mar 2010
Per fi algu que els te ben possats! Si senyor, algu que dona la cara i diu clarament el que molts pensem i no diem per por.

HEM D'ACABAR AMB AQUESTA MAFIA DEL SEPC A LA UAB!!!!
Re: Alternativa estudiantil per a la UAB
09 mar 2010
Mare meva, però quin personalisme i quines ànsies de protagonisme que té aquest noi XD

"vaig fundar a la facultat una associació d'estudiants de facultat: Estudiants per a una Política Activa (EPA)"


Voldria construir amb tots vosaltres"

Jo, que no sóc de la UAB, he de dir que molt bé deu fer les coses el SEPC si un retrassat com tu que vas sortir al Banda Ampla amb uns arguments de pena (l'home del Penedès la va clavar: "la classe política són uns covards, però vosaltres sou encara pitjor") necessita crear el seu enèssim xiringuito per a autoprojectar-se no a favor d'uns objectius X sinó en contra del sEPC. Si que tenen, doncs, capacitat d'influència en la vida de la universitat.

PS: Un de la UAB ets més fals que les promeses de'n ZP.
Re: Alternativa estudiantil per a la UAB
09 mar 2010
Un discurs que s'articula denunciant el domini "d'un" en contra "l'altre" té dues vies de futur: o la victimització constant o l'eliminació del rival, per ocupar-ne el seu espai.

Res de nou, dirigisme d'uns quants, nomenklatura universitària? NO, GRÀCIES!
Re: Alternativa estudiantil per a la UAB
09 mar 2010
Joan, no ets ningú.

No et conec en persona ni conec això de la tal EPA, però només cal entrar a la seva pàgina per veure que t'hi estàs tu sol a aquesta associació.

L'altra opció és que el teu afany de protagonisme et faci ser el líder visible i indiscutible d'EPA (a més de ser el fundador, és clar! les floretes que tu mateix et llençes que no hi faltin).

Les dos opcions són igual de patètiques, i les dos demostren un egocentrisme de grans proporcions.
Re: Alternativa estudiantil per a la UAB
09 mar 2010
El binomi entre aquest tal Joan Gil Oliveras i la seva croada contra Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, amaga confusions i discussions: per una banda intenta ser una alternativa a sindicats de base coordinats per 'capos' i líders impositius, ergo SEPC, AEP... i per altra banda aglutina sempre utilitzant el seu nom i la seva 'carrera política' per lluitar contra els que anomena sectaris.

L'amic Joan Gil el que està fent es crear una alternativa d'aduladors al líder (el que es coneix com a 'culta a la personalitat') que esdevindrà una secta a curt termini, si aquest individu aconsegueix enganyar a pobres esperits buits de continguts col·lectius i de treball de base.
Re: Alternativa estudiantil per a la UAB
09 mar 2010
autogestionant, el problema de base és que el SEPC són desenes de militants a la UAB i podríem arribar fins a un centenar si comptem tota la xarxa de l'esquerra independentista (gent que no està al SEPC però sí a la CAJEI, Maulets, Endavant, etc.) i que puntualment pot assistir o participar en alguns dels seus actes.

Aquest i no altres paranoies és el problema, i és lògic que pels que són 5, 3 o 1 directament (com aquest senyor) i que els hi fa ràbia que sigui així.

De totes maneres, res de nou a l'horitzó, aquest paio sempre està igual, cíclicament treu els seus articles paranoics i com que el seu bloc no el mira ningú necessita intentar publicar-los al maxim nombre de mitjans (kaos, indymedia, etc).
Re: Alternativa estudiantil per a la UAB
09 mar 2010
http://joangilsobrebolonya.blogspot.com/
aket nano és un crack. de moment no sembla pas que segueixi una tendència reformista.
Ho dic pq cal vigilar pq en tipus d'associacions q volen ser tan "àmplies" d'espectre de gent -que em sembla vital i interessant o necessari fer-les-però vull dir que hi ha el perill d que us cremin i acabeu en reformisme, principalment pel gran poder d'absorció del sistema. almogaver
Re: Alternativa estudiantil per a la UAB
09 mar 2010
reformista? a mi em sembla que aquest noi en un futur pròxim, serà un bon polític!! cosa que per mi, dista molt de significar bona persona, i amb aquesta trajectòria d'aquí uns anys, qui sap a lo millor es troba a convergència o al psc.. jajaj

nomès dir que les assemblees les porten les persones amb més empenta i iniciativa, si a la teva facultat no sou capaços de portar aquesta iniciativa i la gent que si que té ganes de fer coses són del Sepc pues vosaltres mateixos, no cal fer la guerra a les assemblees i dir que estan manipulades quan la gent no es capaç de fer-les tirar endavant.

Per cert que a la meva facultat de la Uab l'assemblea no està en mans del Sepc ni molt menys , i ens va prou bé. I la gent del Sepc participa d'igual a igual amb la resta.
Així que ja basta de fotre pestes i una mica de compromís i ganes que es el que falta. no merda de grups polítics com aquesta suposada alternativa.
Re: Alternativa estudiantil per a la UAB
09 mar 2010
ara he vist això que comenteu de la sepc. jo tampoc crec que es pugui generalitzar amb això de la sepc. la spec no controla per res totes les assemblees, almenys les que jo he vist.
Re: Alternativa estudiantil per a la UAB
09 mar 2010
sister, tant tonteta ets per no veure que sindicat és un masculí i LA un determinant femení? o tu ets EL sister?

S'ha de ser ben curta per, malgrat veure una vegada rera una altra en aquest mateix fil, malgrat poder intuir que les sigles de SEPC venen de "sindicat d'estudiants..." continuar dient LA.
Re: Alternativa estudiantil per a la UAB
09 mar 2010
Joan Gil-EPA, AEP, Joves d'ICV, PSC-ERC

versus

assemblees d'estudiants, organitzacions polítiques/estudiantils anticapitalistes
Re: Alternativa estudiantil per a la UAB
09 mar 2010
Sembla ser que aquest Joan Gil és un venedor de catifes, un antic AEP (pel que he llegit buscant per google, també recolza el referèndum d'independència de la seva ciutat: Manresa, o mira Telecinco i Operación Truño, i alhora defensa el català, o com crea un bloc amb 2 posts sobre Bolonya a la província de Cirenaica...) que ara intenta desmarcar-se de la línia AEP, ICV o el succedani de la cadena que mou tot aquest engranatge.

De moment carrega contra SEPC, perquè aglutina més personal (assemblees, actes, xerrades, manis...) cosa que el amic Gil no pot organitzar ni prometre. Senzillament es pot resumir en una qüestió d'enveja pura i dura?

Té una serie d'escrits i auto-propaganda barata en els seus 5 blocs que té (o 4, tan me fot) i parla molt i molt, be argumenta el que fan els altres (en un 85%) donant idees i criticant quasi sempre. Diu que fa falta debat, però a ell no se li veu el cap en lloc. L'altre dia va aparèixer a TV3, segons comenta en un dels blocs. Felicitats pel nano, sincerament serà un bon funcionari, polític, xupatintes... el que sigui.

Joan Gil és un paràsit universitari, que intenta treure diners de l'administració a costa de fer un cert 'populisme reformista' a la universitat (únic espai on pot bellugar-se de certa forma regular), diu que denuncia la privatització, doncs molt bé, però que deixi en pau els altres i que es posi a treballar seriosament (no des de casa amb un blocs o portals de contrainformació, perquè en excés pot acabar sent un troll informàtic).

SEPC i Joan Gil, o Joan Gil SEPC... es igual, al final i fent un exercici de realitat Joan Gil desapareixerà tard o d'hora de la universitat i SEPC seguirà funcionat de la forma possible, amb més o menys èxit, amb sigles diferents, allà hi seran.

Suposo que el nano acaba la carrera i ara es veu des-ubicat, "4 anys a la universitat i no tinc ni un cercle d'amics", un fracas absolut deu pensar el bo d'en Gil Oliveras.

Indymedia, KaosEnlaRed... tot el que es publicació lliure, el nom Gil Oliveras apareix frikisticament de forma intolerable.
Re: Alternativa estudiantil per a la UAB
09 mar 2010
Sembla ser que aquest Joan Gil és un venedor de catifes, un antic AEP (pel que he llegit buscant per google, també recolza el referèndum d'independència de la seva ciutat: Manresa, o mira Telecinco i Operación Truño, i alhora defensa el català, o com crea un bloc amb 2 posts sobre Bolonya a la província de Cirenaica...) que ara intenta desmarcar-se de la línia AEP, ICV o el succedani de la cadena que mou tot aquest engranatge.

De moment carrega contra SEPC, perquè aglutina més personal (assemblees, actes, xerrades, manis...) cosa que el amic Gil no pot organitzar ni prometre. Senzillament es pot resumir en una qüestió d'enveja pura i dura?

Té una serie d'escrits i auto-propaganda barata en els seus 5 blocs que té (o 4, tan me fot) i parla molt i molt, be argumenta el que fan els altres (en un 85%) donant idees i criticant quasi sempre. Diu que fa falta debat, però a ell no se li veu el cap en lloc. L'altre dia va aparèixer a TV3, segons comenta en un dels blocs. Felicitats pel nano, sincerament serà un bon funcionari, polític, xupatintes... el que sigui.

Joan Gil és un paràsit universitari, que intenta treure diners de l'administració a costa de fer un cert 'populisme reformista' a la universitat (únic espai on pot bellugar-se de certa forma regular), diu que denuncia la privatització, doncs molt bé, però que deixi en pau els altres i que es posi a treballar seriosament (no des de casa amb un blocs o portals de contrainformació, perquè en excés pot acabar sent un troll informàtic).

SEPC i Joan Gil, o Joan Gil SEPC... es igual, al final i fent un exercici de realitat Joan Gil desapareixerà tard o d'hora de la universitat i SEPC seguirà funcionat de la forma possible, amb més o menys èxit, amb sigles diferents, allà hi seran.

Suposo que el nano acaba la carrera i ara es veu des-ubicat, "4 anys a la universitat i no tinc ni un cercle d'amics", un fracas absolut deu pensar el bo d'en Gil Oliveras.

Indymedia, KaosEnlaRed... tot el que es publicació lliure, el nom Gil Oliveras apareix frikisticament de forma intolerable.
Això no ho he publicat a Indymedia
09 mar 2010
Segon cop (com a mínim) que algú publica una cosa que he publicat en un altre lloc d'Internet a Indymedia. Com sempre dic, és pot treure perfectament perquè no el volia penjar a Indymedia, no per res en concret; sinó perquè penjar una cosa d'aquest estil aquí no comporta (habitualment) cap tipus de debat constructiu sinó més etiquetes de "reformista", etc.

Ho acabo de trobar buscant una notícia d'Amadeu Casellas perquè m'havien dit que el director del centre penitenciari ha fet unes declaracions vergonyoses i volia saber què passava.

Per tant, per mi "plim".

De pas però contesto algunes coses:

- Tranquils, que d'amics no me'n falten
- El treball que he fet en el moviment estudiantil el sap tothom (tant quan estava en l'Assemblea, AEP o ara amb EPA)
- Aquesta proposta no va en contra de ningú, en tot cas, es desvincula d'una forma de fer i d'idees
- Estic d'acord amb que aquesta proposta pot acabar ben bé malament en el "sindicalisme funcional" (ho sigui, en un instrument de les institucions universitàries) i no en el què voldríem
- Els avanços socials amb EPA són inqüestionables per molt "petits" que siguin: http://epauab.wordpress.com/2010/02/13/el-que-els-membres-depa-hem-acons/
Re: Alternativa estudiantil per a la UAB
09 mar 2010
Doncs et fots, així de senzill. Joan Gil no HAS FET res pels altres, en tot cas ho has fer per la teva persona. Em sorprèn que encara algú et segueixi com un gos leprós.(perdoneu-me per la repetició del comentari d'abans)
Re: Alternativa estudiantil per a la UAB
09 mar 2010
JG ets un putu basura, deixa ja de muntar-te mogudes per aconseguir protagonisme, vas intentar intoxicar l'assemblea de polítiques en el seu moment fent-li el doble joc als teus amics de la pef i ara vens amb aquestes? però tu qui t'has pensat que ets, el salvador del moviment estudiantil? Les conquestes s'aconsegueixen lluitant no llepant culs com tu!
Fot el camp!
Re: Alternativa estudiantil per a la UAB
09 mar 2010
Dispares a tot arreu, contra tothom i canvies de cadira i d'espai de forma immesurable, personalment no sé quin tipus de vida tens, però la veritat es que has d'obrir la mentalitat a més camps experimentals, deixar la lluita universitària pels que realment volen lluitar i dedicar-te a buscar un altre espai d'acció.

Quin nivell pots tenir creant un plataforma o un grup al Facebook? Creus que amb això aconseguiràs alguna cosa? Doncs aparentment el que fas es controlar sempre tots els membres, els tens comptabilitzats... una estructura darrere un altre, una plataforma darrere un altre, i així successivament.

Mare meva... mai he vist algú tant xupatintes com tu! No se com pots ser d'aquesta manera, amb el fàcil que és parlar directament amb les persones, i deixar-se l'escut a casa.

Per cert SEPC (i en definitiva tota l'Esquerra Independentista) participa de forma activa en els referèndums sobre l'indepedencia on tu t'has apuntat alegrament al de Manresa, t'ho dic perquè no es tolera dualitat de pensament en aquests col·lectius.
Re: Alternativa estudiantil per a la UAB
09 mar 2010
Nois, pareu.
Sou pesats. M'han preguntat, quin tipus d'alternativa i per això he parlat del SEPC. Perquè una persona d'aquest grup del facebook (infiltrada pel SEPC) m'ha preguntat que què li passava al SEPC (vaja, que perquè calia una alternativa) i llavors, he parlat del SEPC. Però com ja vaig dir, passo de parlar del SEPC, sempre i quan no m'empenteu companys de classe o li voleu trencar la cara (boicot Rosa Díez). Llavors, si que actuo.

Passo de contestar les difamacions obertes cap a mi. Doble joc amb la PEF? Quina parida més gran. A la meva facultat, NINGÚ (amics, coneguts, saludats, professors) entenia perquè seguia a l'Assemblea (sobretot perquè sabíem de quin pal anaven) i jo seguia defensant un model ideal assembleari que no es duia a la pràctica; alhora que alguns amics meus de la PEF em deien que era deslleial a ells per ser lleial a l'Assemblea i no sé quines parides. Mira, passo. Si teniu alguna cosa que dir-me: a la cara. O com a mínim (de forma anònima com feu a Indymedia) amb arguments. No penso perdre més el temps, a EPA tenim molta feina a fer pels estudiants. Molta més de la que va fer mai l'Assemblea.

Ha aconseguit mai l'Assemblea una partida pressupostària per sostenibilitat i accesibilitat a la nostra facultat? EPA si i amb menys d'un any.
Aquesta és la reflexió que s'hauria de fer aquí.


Apa, siau.
Re: Alternativa estudiantil per a la UAB
09 mar 2010
Ja de pas: aquest és el grup: http://www.facebook.con/group.php?gid=344425080487&ref=mf
Re: Alternativa estudiantil per a la UAB
09 mar 2010
Ja existeix una alternativa a la UAB, es diu Assemblea Llibertària de la UAB i es coordina amb altres assemblees d'universitat i grups mitjançant la FEL. Alguns diran que som 4 gats (tot i que gràcies a la feina feta hem anat creixent), altres que som uns utòpics anarquistes,etc. Però estic content de treballar en una organització sense aprenents de polítics professionals, ni subvencions.

Joan, saps que més enllà de la universitat també hi ha vida? i moltíssims problemes per resoldre.
Re: Alternativa estudiantil per a la UAB
09 mar 2010
ajajajajajaaj

que bo que ets joan... buscan partit no? xD

p.d: indy consenteix això? com està acaban akesta web
Re: Alternativa estudiantil per a la UAB
12 mar 2010
SIIII!! Seguim amb la cantarella!! La secta del Messies Joaan!!! Us convertirem a tots em xais bolonyeesoos!! La Lògia Francmasona Oriental dels Legionaris de l'Anticrist Bolonyès ataca de nuevo!!

Quanta diversió que teniu sempre per aquí, chatus meus. Segur que si Joan Gil Oliveras fos un nom fals també atacaríeu amb els mateixos arguments i la mateixa fúria xD. L'únic que fa és ser una mica més actiu que la majoria, potser té temps, vocació o li agrada, potser sí que acaba fent carrera política, a mi me la sua completament. El que m'importa és que munta coses i dóna veu i vot als qui us suporten des de fa molt, als qui passen d'anar a les vostres assemblees perquè a lo millor ja ni saben que es fan, on es fan o què s'hi discuteix. Els qui paguen les subvencions pels esprais de pintura, els qui són desallotjats així per sorpresa per una ocupació que oh sorpresa! ningú sabia que es feia, els qui esquivaven piquets per poder fer classe com qui esquivava patrulles de guàrdies al Mur de Berlín.

Avui dia qualsevol estudiant que vulgui seguir una mica com van les assemblees de la seva facultat només té dues vies: o bé coneix algú del "grupillu" de coneguts que ho munta sempre o bé ha d'anar rascant informació de on pot, enterar-se el mateix dia per la pancarteta o altres malabarismes la mar de divertits. Vull dir, que no hi han precisament llums de neó indicant on es fa i què es parlarà a l'assemblea. I evidentment quan hi han coses importants hi ha tot un calvari que ve apart: interminables torns, discussions, punts que apareixen del no-res i punts que se solucionen en dos minuts, i per activa o per passiva quan cal votar allò realment important fa una hora que han tornat les classes i voten els de sempre.
Re: Alternativa estudiantil per a la UAB
13 mar 2010
Ara que hi penso, no sé què hi farà més a la situació, grups del facebook o grups de gent destrossant caixers...

Ah, clar, uns es dediquen a ser ignorats i boicotejar assemblees i els altres "lluiten"...

Sort que el caixer no es torna! xDDDD
Re: Alternativa estudiantil per a la UAB
13 mar 2010
Nanos, no cal que l'insulteu a en Joan Gil, o es que teniu tan poca dignitat com per fotreus amb ella a falta d'autoestima i de capacitat constructiva i de treball com ell? XDDDD

Sembleu un dels capítols de "Family Guy" quan Peter Griffin ha d'acabar la primària, i li deixa anar a un nen si és gay, i dos nanos comenten "burlant-me de la sexualitat dels demés em sento més còmode i confortable amb la meva". Sou iguals que aquests dos nanos XD

Llegir-vos és boníssim, si la gràcia és la pluralitat no? O us fa ràbia que hi hagi col·lectius que han pogut fotre el que els hi ha donat la gana i se'ls hi acaba el "chollo"?

Sou la remonda.

Per cert, arguments com "joan gil és un paràsit de la universitat"... "blablabla administració". Així és com enfonseu a la gent? amb una caça de bruixes amb consignes medievals (aplicades al món universitari i sota la vostra ideologia)? XDDDDD

En resposta: el SEPC què és? Una organització messiàstica? XDD Però si cobra subvencions fins de l'Estat Espanyol... XDDDDD Sí, podeu consultar les ajudes perque per llei el SEPC us les ha de passar, sinó ho podeu denunciar.

No sé, és impossible no divertir-se amb chuminades d'aquestes. Almenys deixeu-li fer, que ja s'ho trobarà (o no)!!!!

Impacients, que us heu enfonsats solets i voleu que a tothom li passi el mateix! XDD
Re: Alternativa estudiantil per a la UAB
13 mar 2010
Ja està!!! Júlia, el SEPC en realitat és la Secta Eucarística de Persecució de Cismàtics!!!

I és per tant el braç armat repressor i ocult de la Lògia Francmasona Oriental dels Legionaris de l'Anticrist Bolonyès!!

TODO ESTÁ CONECTADO!!!

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Re: Alternativa estudiantil per a la UAB
13 mar 2010
Ja està!!! Júlia, el SEPC en realitat és la Secta Eucarística de Persecució de Cismàtics!!!

I és per tant el braç armat repressor i ocult de la Lògia Francmasona Oriental dels Legionaris de l'Anticrist Bolonyès!!

TODO ESTÁ CONECTADO!!!

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Re: Alternativa estudiantil per a la UAB
13 mar 2010
Ja està!!! Júlia, el SEPC en realitat és la Secta Eucarística de Persecució de Cismàtics!!!

I és per tant el braç armat repressor i ocult de la Lògia Francmasona Oriental dels Legionaris de l'Anticrist Bolonyès!!

TODO ESTÁ CONECTADO!!!

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Re: Alternativa estudiantil per a la UAB
14 mar 2010
per a Juasjuas i Sir Darkest:

Com a bons xupatintes sou els primers que intenteu donar la cara pel vostre líder, però nomes feu que apuntar a l’aire sense mirar a qui, sou aprenents d'infantilismes victimismes, arrogants, despòtics i fins i tot diria que sou uns covards (segons m'han comentat certs "cabdills del SEPC", que han intentat parlar amb mi). Hàbils en la manipulació de les veritats infundades, del espectacle premuntat, esperant sempre que fan els altres per treure el cap i deixar anar quatre frikades per fer veure que us preocupa la universitat. Posaria la ma al foc que si un posen una pel•lícula de tot el que ha realitzat el SEPC en quatre anys, serieu els primers en anar a veure “tots juntents” de la mà.
Actituds lamentables del SEPC es poden tolerar, per que al cap i a la fi, és una corrent del ampli sector de la EI que divergeix de molts sectors de la societat, en canvi la dels seguidors del "joangilisme" doncs pràcticament seran com les ràfegues de tirs a Palestina, quan acabi Joan Gil, acabarà tot. No entenc ni comprenc com Joan Gil segueix impunement llançant plataformes, partits, associacions... i que encara ningu l’hagi vist a treballar de veritat. No en despatxos de degans, sinó a peu de carrer i envoltat de persones normals, no de seguidors seus, que obeeixen el seu racisme contra el SEPC.
Si quelcom creu que SEPC són els més preparats en la revolució i el terrorisme universitari, per ser eufemísticament correcte, es perquè senzillament disposen d’una base participativa més solida (CAJEI, Maulets, CUP...) i per dir-ho a “palo seco”, són els que aconsegueixen arrossegar més personal; si tu ets quatre i el gat, i SEPC són 60 tios, es fàcil creure com van les coses, o com poden acabar.

Per sort la FEL i els llibertaris comencen a donar-se espai a les universitats com la UB o la UAB, trencant tot el que era el binomi postbolonya: SEPC i personal antiSEPC de discurs negacionista (AEP, Estudiants en lluita, i grupuscles diversos)

Perquè Joan Gil no pretén estar tota la vida a la universitat, no?
O potser sí?
Re: Alternativa estudiantil per a la UAB
21 mar 2010
El vostre líder????? XDDDDD Siiii de la Lògia Francmasona Oriental dels legionaris de l'anticrist bolonyès!!! XDDD Com baixa el nivell de la gent en aquests llocs... És a dir, ja ens fots al sac d'un nano de polítiques que fa les coses a la seva manera i com no t'agrada doncs apa, tots a la saca... Aleshores aplica't el mateix i reconeix que molta merda però vatres no només sou minoria sinó que sou una merda eixalabrada incapaç d'espavilar-se sinó és en grup com un ramat de béns o amb consignes col·lectives que ni compreneu des de la individualitat.

"Segons m'han dit uns cabdills del SEPC", això, igualtat per tothom... Apart d'insultar pots argumentar alguna cosa o te les donaràs de "ho sé tot per el tot i en el tot"? XDDDDD

"El SEPC arrossega més gent". Traient banderes independentistes en una manifestacio unitària o fent el possible per sortir a la premsa encara que una cosa no la muntin ells?????? XDDDDD

Carai, quina frase més cristiana "el binomi postbolonya"... Sempre amb binomis sense tenir en compte la gent que sua, la que s'espavila sola, i d'altres... Molta varietat, sí senyor, com el discurs clàssic Bush: "Amb mi o contra mi". XDDDDDDDDD

"Actituds lamentables del SEPC es poden tolerar", això que ho decideixi un jutge no??? O es que qualsevol pot liar-la i qudar indemne com molts d'ells o anant a plorar a la mama als calerons reunits de subvencions fins i tot de l'estat espanyol? XDDDDDD Hipòcrites fins la mèdul·la.

I quanta gent que va a assemblees no és de la universitat? I quants portes 10 anys a la facultat? XDDDDD Mare meua, què malament que està tot això... mireu-vos la viga en l'ull propi i no la palla a l'ull aliè, en serio, la vida us serà més llevadera i no semblarà que aneu sempre amb una lavativa a sobre que us tortura constantment i per això esteu tan cabrejats i desesperats, entre d'altres coses, per cridar l'atenció, per si us cedeien un bon vàter...
Colera camping CNT