Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Assemblea general de treballadors i treballadores d'Aigües de Barcelona 18.00
09 mar 2010
La mobilització continua perquè no hi hagi cap acomiadament a l´empresa Aigües de Barcelona
El passat dilluns 1 de març, la direcció empresarial d'Aigües de Barcelona, reunida amb el Comitè Intercentres, va manifestar que:

1. La decisió de la direcció de l'empresa és dur a terme, tant sí com no, la seva reestructuració basada en 203 acomiadaments.

2. No estava disposada a lliurar la documentació del seu projecte. Tanmateix va plantejar obertament que si el Comitè Intercentres no acceptava els 203 acomiadaments presentarien un ERO basat en causes tècniques, organitzatives i de producció, i no per causes econòmiques, les quals fins aquell moment eren el seu principal argument.



El Comitè intercentres va exposar el seu interès per negociar qualsevol mesura que sigui adient, però sempre des de la perspectiva de l'esperit de l'acord de bases per a la reforma del sistema de pensions (signat el passat 27 de novembre de 2009), acord que en cap cas acull acomiadaments de cap mena. A la vista de la insistència del Comitè Intercentres perquè els acomiadaments fossin retirats de qualsevol Mesa de negociació, l'empresa va decidir donar per acabada la reunió.



La situació actual ha provocat que el Comitè Intercentres convoqui una ASSEMBLEA GENERAL DE TREBALLADORS I TREBALLADORES pel dimarts dia 9 de març a les 18.00h a les Cotxeres de Sants, amb l'objectiu d'informar i valorar la situació.


Cotxeres de Sants,
Barcelona.
Carrer de Sants,79
Busos 30 56 57 157 115
Busos Nocturns NitBus N2 N14
Estació Metro Plaça de Sants

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat