Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Manifestació per a que la crisis no la pagui la clase trebaladora i contra la manifestacio neonazi a Sabadell
08 mar 2010
Manifestació contra la crisi: 13 de març a les 17:30 a la Plaça Marcet de Sabadell
La CNT de Sabadell, juntament amb altres col·lectius de la ciutat, convoca una manifestació per protestar contra l'augment de l'atur, el rescat de bancs amb diner públic, l'augment del cost de la vida, la proposta d'augmentar l'edat de jubilació, la possible retallada de pensions i la pèrdua progressiva dels nostres drets.

D'altre banda, també protestem contra un acte que realitza el mateix 13 de març una organització d'extrema dreta i que pretén lligar la crisi amb la immigració. Aquest acte ha estat legalitzat per la Conselleria d'Interior de la Generalitat. En aquests moment de crisi és tan fàcil com fals, culpar de la crisi als col·lectius més desafavorits pel capitalisme. Arreu d'Europa els partits i organitzacions d'extrema dreta estan augmentant i Catalunya no és una excepció

Nosaltres sabem que la crisi és culpa d'un sistema que ha permès que banquers, grans empresaris i especuladors s'enriquissin a costa nostra, amb el vist i plau de la classe política i el silenci dels sindicats majoritaris

Perquè sobren motius, per la defensa dels nostres interessos. És hora de sortir al carrer!


http://sabadell.cnt.es/
Mira també:
http://sabadell.cnt.es/
http://sabadell.cnt.es/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifestació per a que la crisis no la pagui la clase trebaladora i contra la manifestacio neonazi a Sabadell
08 mar 2010
"La CNT de Sabadell, juntament amb altres col·lectius de la ciutat"

Ostres, quines ànises de protagonisme tu! o convoqueu a soles o digueu convocatòria unitària, però això de voler "quedar-se" les coses conjnutes no fa per nosaltres.

Per la resta, una abraçada desde Korneyà!
La crisis i el IVA
08 mar 2010
Per a que la crisis no la pagui la clase trebaladora:
http://www.kaosenlared.net/noticia/iva-atraco-antiproletario-masivo
Re: Manifestació per a que la crisis no la pagui la clase trebaladora i contra la manifestacio neonazi a Sabadell
08 mar 2010
Pel primer comentari: Tranquil company, a la web del sindicat hi ha penjat el manifest conjunt. Aquest comunicat era abans de que estigués enllestit el manifest conjunt.

La mani la convoquen aquests col·lectius: Assemblea de Joves de Sabadell, Ateneu llibertari de Sabadell, Casal Independentista i Popular de Sabadell “Can Capablanca, CNT, CUP, Endavant, Entesa per Sabadell, FAAVV, FAIV, Justa Revolta, MPS, Ràdio Trama.

Els protagonistes ho hem de ser tots, també la gent que no està a cap col·lectiu, ni sindicat i que està patint aquesta crisi. Salut i a veure si ens veiem dimecres!
Sindicato Sindicat