Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: altres temes
[Eixample] V Calçotada Popular
05 mar 2010
Des de l'Assemblea de Joves de l'Eixample Nord us volem convidar a assistir en la cinquena Calçotada Popular de l'Eixample. Ja són cinc anys recuperant la cultura popular a l'Eixample. Enguany us presentem una calçotada plena d'activitats i amb la col·laboració dels Castellers de Sagrada Família, els Grallers Dotze Torres i la Farfolla. El dissabte 6 de març a partir de les 11 del matí V Calçotada Popular de l'Eixample.
calçotada2010.jpg
calcotada10i.pdf
calcotada10i.pdf (531,9 KiB)
Enguany l’Assemblea de Joves de l’Eixample Nord (AJEN-CAJEI) celebrem la cinquena calçotada popular. Ja són cinc anys promocionant la cultura popular, cinc anys també sortint al carrer per reivindicar les problemàtiques que ens afecten com a joves al nostre barri, a la nostra ciutat, i al conjunt dels països catalans.
Exemples en són la denuncia de la crisi com a conseqüència del sistema capitalista, la reivindicació d’un oci alternatiu i digne pel jovent i la destrucció del patriarcat.

Aquest any sortim al carrer per reivindicar l’ús de l’espai públic. El carrer és el lloc on el jovent ens trobem, aprenem a compartir experiències i plantegem propostes i alternatives a tot allò que ens preocupa, com a conseqüència d’un model econòmic i polític que ens impedeix desenvolupar-nos com a persones lliures. És d’aquesta manera com anem construint dia a dia l’essència de la cultura popular al nostre barri. Tanmateix la idea que en té l’ Ajuntament i el Districte és completament diferent. On nosaltres hi veiem una oportunitat per créixer, ells hi veuen la necessitat de controlar-nos, on nosaltres compartim experiències, ells ens posen totes les traves i impediments possibles i l’espai on nosaltres construïm alternatives és l’escenari on ells ens reprimeixen i silencien.

Mostres d’això en són la prohibició del primer concert de l’Eixamplesona, els múltiples impediments que el districte va posar per dur a terme la festa Major de tardor que finalment no es va arribar a realitzar o la petició de 8 anys de presó per part de l’Ajuntament de Barcelona, amb l’Assumpta Escarp al capdavant, a en Jona, veí de l’Eixample acusat de participar en una manifestació en contra de l’especulació a Ciutat Vella.

Com que l’espai públic és de totes les veïnes del barri i no de l’ajuntament ni de les empreses des de l’AJEN veiem la necessitat de continuar ocupant l’espai públic donant-li ús i plantejant alternatives. Animem a totes les joves i entitats a organitzar i participar en totes aquelles activitats que donin vida al nostre barri.

El carrer és de totes les que hi treballem dia a dia!
Mira també:
http://www.joveseixample.cat

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat