Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : dones
Del 4 al 6 de març Femelek 2010, dona i música electrònica
04 mar 2010
FLYER_WEB.jpg
FEMELEK 2010

4 i 5 de març – Centre Cívic Convent de Sant Agustí

6 de març– Centre Cívic Les Basses



5ena edició del Festival Femelek, la dona i l’electrònica.
Festival capdavanter en quant a música, noves tecnologíes i creació d'avantguarda feta per dones.
El seu origen fou al març del 2006 al Convent de Sant Agustí, amb la idea de promoure la dona dins del món de la creació i les noves tecnologíes a la ciutat de Barcelona.
Amb 5 anys d’història, per primera vegada es prolonga a 3 díes, 4 i 5 de març al Convent de Sant Agustí i, la cloenda del festival, al Centre Cívic Les Basses, dissabte 6 de març.
Aquest creixement, justifica la massiva demanda del públic que reclama ofertes culturals interessants i diferents dins la nostra ciutat. Durant tots aquests anys, el Femelek ha apostat per més de 100 artistes que treballen l’art i la tecnología: música, art visual, robòtica i un llarg, etc…
Música, tecnología i formació son els pilars bàsics de la nostra proposta cultural, lúdica i pedagògica. Aquest any, a més dels concerts, es complementa amb activitats participatives, com els alumnes del taller de dj’s i vj’s del Convent de Sant Agustí, que presentaran el seu projecte al festival.
Dins l'àrea visual, tindrem l’ oportunitat única i referencial per contemplar la mostra audiovisual: Dona, art i tecnología, comisariada per Niu, Playtime Audiovisuals i Femelek.
La programació del festival compta amb artistes internacionals de primer nivell, a l'àrea visual (vj’s), i desde Anglaterra, Kowalsky; art abstracte i el.legant per part de Magdalain, Sara Mutante ens sorprendrà amb live painting... A la música, la danesa Miss Q ens farà somiar desperts, experimentarem amb les joguines de Shower Sisters, qualitat musical amb el dubstep de L Carma, .... i per celebrar la cloenda, a Les Basses, comptarem amb poderosos directes, desde França, MA, procedent d’Holanda, Dj Mohak, Stendhal Syndrome, ….

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat