Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Campanya d'enviament de mails a l'Hotel Barceló Sants contra la Plataforma per Catalunya (PxC) per l'ACTE DE PRESENTACIÓ A BARCELONA
01 mar 2010
Des de la Plataforma Antifeixista de Barcelona, iniciem aquesta campanya d'enviament de correus electrònics a l'Hotel Barceló Sants per denunciar l'acte de presentació de PxC a barcelona el 13 de març a les 18:00h amb l'assistència de representants de partits d'ultra-dreta de tota europa.
122835_Logo_PAB.jpg
[CATALÀ]

Des de la Plataforma Antifeixista de Barcelona, iniciem aquesta campanya d'enviament de correus electrònics a l'Hotel Barceló Sants, per tal d'evitar la realització el 13 de Març de l'acte de presentació de Plataforma X Catalunya.

Aquí adjuntem un model de carta per tal d'enviar de forma massiva. Agafa aquest o fes-ne un de propi i envia'l a la següent direcció:

Hotel Barceló Sants: sants (at) barcelo.com


A l'atenció de l'Hotel Barceló Sants:

El Dissabte dia 13 de Març, a les 18:00, el partit polític Plataforma X Catalunya, liderat pel Sr.Josep Anglada, té programada la presentació de la seva candidatura a les eleccions autonòmiques a la Generalitat de Catalunya en les instal·lacions del seu hotel de Sants Estació, amb la participació confirmada de diferents delegacions de partits feixistes i d'extrema-dreta de tota Europa.

Amb aquesta nota, voldria transmetre'ls el meu malestar i indignació per la cessió de les instal·lacions de l'Hotel Barceló Sants a Plataforma X Catalunya i al Sr.Josep Anglada per la realització de qualsevol tipus d'acte, ja que és de sobres coneguda la política racista, xenòfoba i excloent que practica aquesta organització allà on ha tingut presència. També m'agradaria recordar-lis el passat polític del Sr.Anglada com a dirigent del partit franquista Fuerza Nueva, així com la declaració d'intencions que es pot veure en aquest vídeo amb càmera oculta. http://www.youtube.com/watch?v=Ju7rHmW0fqA

Per aquests motius, i per a conservar el bon nom de l'empresa, els prego encaridament que retirin la concessió de les seves instal·lacions i que s'anul·li l'acte de presentació que té previst realitzar PxC i el Sr.Anglada. La realització d'un acte d'aquestes característiques en les seves instal·lacions, els marcaria d'ara endavant com una empresa de connivència amb les idees del racisme i la xenofòbia.

Atentament.

[CASTELLANO]

Desde la Plataforma Antifeixista de Barcelona, iniciamos esta campaña de envío de correos electrónicos al Hotel Barceló Sants, para evitar la realización el 13 de Marzo del acto de presentación de Plataforma X Catalunya.

Aquí adjuntamos un modelo de carta para enviar de forma masiva. Coge este o haz uno de propio y envíalo a la siguiente dirección:

Hotel Barceló Sants: sants (at) barcelo.com


A la atención del Hotel Barceló Sants:

El Sábado día 13 de Marzo, a las 18:00, el partido político Plataforma X Catalunya, liderado por el Sr.Josep Anglada, tiene programada la presentación de su candidatura a las elecciones autonómicas a la Generalitat de Catalunya en las instalaciones de su hotel de Sants Estació, con la participación confirmada de diferentes delegaciones de partidos fascistas y de extrema-derecha de toda Europa.

Con esta nota, querría transmitirles mi malestar e indignación por la cesión de las instalaciones del Hotel Barceló Sants a Plataforma X Catalunya y al Sr.Josep Anglada para la realización de cualquier tipo de acto, ya que es de sobras conocida la política racista, xenófoba y excluyente que practica esta organización ahí dónde ha tenido presencia. También me gustaría recordarles el pasado político del Sr.Anglada como dirigente del partido franquista Fuerza Nueva, así como la declaración de intenciones que se puede ver en este vídeo con cámara oculta.
http://www.youtube.com/watch?v=Ju7rHmW0fqA

Por estos motivos, y para conservar el buen nombre de la empresa, les ruego encarecidamente que retiren la concesión de sus instalaciones y que se anule el acto de presentación que tiene previsto realizar PxC y el Sr.Anglada. La realización de un acto de estas características en sus instalaciones, les marcaría de ahora en adelante como una empresa en connivencia con las ideas del racismo y la xenofobia.

Atentamente.

This work is in the public domain

Comentaris

Visca la PxC
03 mar 2010
Jo també n'estic fins als collons de moros, i sens dubte votaré la PxC.

Vosaltres comunistes no us presenteu a les eleccions per la simple raó que ningú os dona suport.

Aquesta és la realitat, la PxC té suport electoral i vosaltres sou quatre matats.
Re: Campanya d'enviament de mails a l'Hotel Barceló Sants contra la Plataforma per Catalunya (PxC) per l'ACTE DE PRESENTACIÓ A BARCELONA
03 mar 2010
cartell_concentracio.jpg
El dia 13 de Març demostrem-lis a les portes de l'Hotel Barceló Sants quan som!
Sindicat Terrassa