Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
Presentació de la Xarxa Anarquista a Sants
26 feb 2010
Aquest dissabte presentem la Xarxa Anarquista i el periòdic En Veu Alta! a l'Ateneu Llibertari de Sants
A més a més xerrarem sobre formes organitzatives del moviment anarquista. És necesaria la coordinació entre els projectes, individualitats i col·lectius anarquistes?

---

La Xarxa Anarquista es presenta

L’estiu de 2007 diversos grups i individualitats anarquistes vam trobar-nos a Berga per intentar fer possible algun tipus de coordinació. Durant aquests dos anys ens hem anat trobant amb regularitat sense fer-ho públic. També durant aquest temps s’hi ha anat afegint gent i hem coordinat diverses campanyes. Però, aquests dos anys, han servit sobretot per enfortir els llaços de confiança i solidaritat que tenim entre nosaltres. Ara, volem que la Xarxa Anarquista passi a ser una eina pública de coordinació de col•lectius i individualitats antiautoritàries amb l’objectiu de difondre els pensaments anarquistes des de diferents vessants, experiències i pràctiques.. És per tot això que ens presentem:

La Xarxa Anarquista parteix del reconeixement mutu del que ens uneix i accepta la diferencia i autonomia de cada col•lectiu i individualitat que la formen, amb l’objectiu d’exercir la solidaritat i la difusió de les idees i pràctiques anarquistes. Un anarquisme sense complexes i sense adjectius, que des del reconeixement del que ens uneix accepta la diferència, amb flexibilitat però amb compromís.

Setembre de 2009

www.xarxanarquista.org
info ARROBA xarxanarquista.org

------

Dissabte 19:30h

Ateneu Llibertari de Sants
c/ Maria Victòria 10, bx.
<m> Pl. Sants
Mira també:
http://www.xarxanarquista.org

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa