Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
La UAB en lluita: Ibarretxe i FGC pillen
25 feb 2010
Avui dijous a la UAB s'ha sabotejat les màquines de FGC i s'ha llençat ous de pintura contra els tiqueteros de FGC per protestar contra la pujada dels preus dels viatges i les multes a qui no els pensa pagar.

Així mateix, s'ha boicotejat una xerrada que pretenia donar l'ex-lendakari J.J. Ibarretxe, amb crits de "llibertat euskal herria" i "PNV torturador". La protesta ha acabat amb enfrontaments físics amb els securates del polític i de la UAB.

Al migdia, els companys de Libertat, nova oraganització juvenil independentista d'Occitània han fet una xerrada de presentació del projecte que estan impulsant, així com han exposat la dura realitat de la llengua occitana i la situació política en què viuen sota el jou francès.
Mira també:
http://www.sepc.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La UAB en lluita: Ibarretxe i FGC pillen
25 feb 2010
la UAB es prepara per l'arribada el divendres vinent de l'ultranacionalista Rosa Díez, candidata d'UPyD...
Re: La UAB en lluita: Ibarretxe i FGC pillen
25 feb 2010
UAB politico style!!

apretem companys apretem!!!
Re: La UAB en lluita: Ibarretxe i FGC pillen
25 feb 2010
bona feina a la UAB

ànims
Re: La UAB en lluita: Ibarretxe i FGC pillen
25 feb 2010
a mi em van multar l'atre dia els cabrons aquets... ja els hi esta b
Re: La UAB en lluita: Ibarretxe i FGC pillen
25 feb 2010
http://www.laccent.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=1037:mati-de-protestes-a-la-universitat-autonoma-de-barcelona&catid=51:societat&Itemid=88
Re: La UAB en lluita: Ibarretxe i FGC pillen
25 feb 2010
Lamentable això de "pillen". Sembla un post dels Latin Kings.
Re: La UAB en lluita: Ibarretxe i FGC pillen
25 feb 2010
Si us semblen car els FGC no els pagueu. Us col·leu i llestos. I si us multen us declareu insolvents o insubmises. Però destrossar la maquinària (que pagarem totes)o agredir al personalque està llà treballant i que no són els que fixen el preu em sembla lamentable. Un cop més, la UAB donant exemple. I lo del Ibarretxe, patètic. Sempre he defensat el dret a deixar parlar (fins i tot al'Aznar). I si cal, al torn de preguntes se li fot canya (amb paraules, amb discurs. Sabeu raonar? Demostreu-ho!).

Quants de vosaltres acabareu venuts al sistema tot dient d'aquí 10-20 anys: Els de la UAB erem uns canyeros de la hòssssstia!

Cutres
Re: La UAB en lluita: Ibarretxe i FGC pillen
25 feb 2010
Doncs el cerimonial que l'hi heu montat a mossèn Ibarrretxe és de les coses més patètiques que en nom de la basquitis he vist fer a Catalunya en molts anys. Una cosa és ser jove, rebel i viure a la vila universitària a costa dels papis, l'altra és fer l'idiota i no entendre que aquest tipus de sabotatges d'actes no es fan ja ni tan sols a Euskalherria i menys al pobre pàjaro aquest. Em diguessis al Patxi López encara, però quina curtesa de mires i quin infantilisme més patètics!. No cal ser més basc ni més borrokilla que els propis bascos...
Re: La UAB en lluita: Ibarretxe i FGC pillen
25 feb 2010
Sempre el mateix i per part dels mateixos, res de nou. Ara que si aixo li dieu lluita que malament que esteu. Us fa mal anar als mateixos bars on sempre esteu la mateixa gent, sempre parlant de les mateixes coses, fumant i bebent les mateixes coses. Per vosaltres, que us dieu de la EI i que sou consumidors d'alteritat, us creieu molt alternatius per tenir aquesta forma de fer aixo ja s'ha convertit en una forma de viure. I el més trist es que al vostre cap no teniu res. Aixo si, sou molt revolucionaris i alternatius.
Comunicat EPA
25 feb 2010
Comunicat d’EPA en relació amb l’intent de bloqueig de la conferència d’Ibarretxe

Publicat per epauab a 25 febrer 2010

Avui, un grup d’estudiants de la UAB han intentat boicotejar una conferència d’Ibarretxe organitzada per la Facultat. Davant d’això, Estudiants per a una Política Activa (EPA), organització progressista i democràtica de la facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB, que defensa la llibertat d’expressió i la convivència a la Facultat; manifestem que:

- Ens reafirmem en la defensa de la llibertat d’expressió a la Facultat, i per tant, de l’organització de xerrades de qualsevol tipus, de politòlegs, sociòlegs o de polítics, a la nostra Facultat; com la que s’ha dut a terme avui amb l’ex lehendakari.

- Valorem positivament i recolzem el Deganat de la nostra facultat per intentar solucionar el problema amb valentia i fermesa ja que ningú pot impedir que es dugui a terme cap tipus de xerrada.

- Ens fem nostres els actes dignes de rebuig dels estudiants que han assistit lliurement a l’acte, dirigits als boicotejadors. Recordem que aquests boicotejadors si que poden, i que així continuí sent, organitzar lliurement els seus propis actes a la UAB. Els estudiants assistents han expressat que ningú els pot trepitjar els seus drets com a estudiants i com a ciutadans.

- Critiquem l’error del grup d’estudiants que van intentar boicotejar diverses vegades l’acte ja que la seva forma “d’exercir la seva llibertat d’expressió” limitant la del conferenciant i els que van assistir-hi lliurement a escoltar-lo; no la podem entendre ni compartir de cap de les maneres.

- Més enllà de que puguem o no compartir el que volien expressar; els recomanem que un altre cop que vulguin mostrar el seu rebuig pel conferenciant ho facin de tal manera que ells mateixos puguin expressar-se sense trepitjar els drets dels demés i alhora, poder fer entendre algun missatge, si és que en tenien algun a expressar. Si exposessin la seva opinió d’una altre forma, més gent se’ls escoltaria. Trepitjant els drets de la resta, però, només trobaran el rebuig dels estudiants d’aquesta facultat i dels seus representants d’estudiants de la nostra organització (EPA).

Alhora, aprofitem per explicar que en la pròxima Junta de Facultat, es demanarà si el ponent ha cobrat quelcom, si hi va haver assistents que van anar-hi obligats per professorat de la Universitat, intentarem buscar vies perquè cap altre cop hi hagi estudiants de la facultat que es quedin sense poder entrar a la sala; i que demanarem que es puguin dur a terme preguntes al ponent perquè sinó la conferència unilateral no deixa pas a cap tipus de debat o esperit crític.

- Altre cop, moltes gràcies als estudiants que van mostrar el seu rebuig.

- I esperem una reflexió dels boicotejadors.
Estudiants per a una Política Activa (EPA)
25 de febrer de 2010
Facultat de CC.PP. i Sociologia UAB

El comunicat d'EPA. Una associació d'estudiants formada per membres no representants i representants d'estudiants d'aquesta facultat. Si, hi formo part, però això és el de menys.

http://epauab.wordpress.com/2010/02/25/comunicat-depa-en-relacio-amb-lin/
Re: La UAB en lluita: Ibarretxe i FGC pillen
25 feb 2010
Si la "lieu" amb la Rosa Díez, li estareu fent un favor. Un autèntic favor per poder sortir als mitjans. No sé qui és el "col·laboracionista"...
Re: La UAB en lluita: Ibarretxe i FGC pillen
26 feb 2010
Aquests últims mesos hi ha arribat a haver més d700 presxs en vaga d fam.. la situació és força crítica. Tampoc cal quedar sempre com unx modèlicx del internado.. no sé.. evident que si no hi ha diàleg ni discurs, quedem reduïts a uns incendiaris detestables.. però vaja, la violència és quelcom natural, si ellxs torturen, la gent es cabreja
Re: La UAB en lluita: Ibarretxe i FGC pillen
26 feb 2010
Acusar a l'Ibarretxe de torturador i de tricorni és demostrar que viviu en un món fictici que no existeix més enllà del vostre cap. Quins pebrots, si el tio pagava els viatges als familiars del presos d'ETA. Que sou tontets o no voleu veure les coses?
Preguntaeu-li a l'Otegi que en pensa de l'Ibarretxe, segur que us diria que sou una colla de memos si no sabeu distingir entre enemics i rivals polítics. I Ibarretxe no és un enemic sinò un rival. De debò foteu pena, per sort la meitat de vosaltres quan acabeu la uni ja militareu a l'esquerra indepe i descans ens quedarà als altres
Re: La UAB en lluita: Ibarretxe i FGC pillen
26 feb 2010
Però qui collons port a ala Rosa Diez a xerrar a la UAB??
Qui hagi organitzat quelcom és qui li està fent el favor!
Re: La UAB en lluita: Ibarretxe i FGC pillen
26 feb 2010
No confonguem expressament l'Esquerra Independentista (EI) catalana, amb els quatre brètols que "l'han muntat" a la xerrada on parlava Ibarretxe.

Cert que potser son una lacre del moviment independentista però no representen ni a les seves base ni els quadres d'aquest moviment d'emancipació.
Re: La UAB en lluita: Ibarretxe i FGC pillen
26 feb 2010
Patètic. Que potser veu boicotejar el Maragall? No i si ho haguéssiu fet també em semblaria patètic. No té cap sentit sabotejar una conferència d'un ex lehendakari, en tot cas, com diu un altre comentari, haguéssiu pogut anar a dins, raonar una miqueta i fer-li preguntes compromeses. Sembla que tingueu l'edat mental d'un nen de parbuls. Contineu així, que fins i tot la gent més propera a vosaltres us deixa i us continuarà deixant de banda. Au, a fer-se palles amb l'esquerra aberzale, segur que molts d'ells encara s'estan rient de vosaltres.

I pel què fa als FGC, jo també n'estic fart dels revisors, segurates, màquines i de l'augment dels preus. El problema és que si destrosseu les màquines les acabem pagant tots amb els nostres impostos. No és el mateix reventar un bancs que és privat que un servei públic (encara que estigui molt privatitzat). Potser seria millor fer colades populars, que els revisors i segurates no poguéssin fer res.

Salut i anarquia!
Re: La UAB en lluita: Ibarretxe i FGC pillen
27 feb 2010
Fins i tot Joan Gil té raó, SEPC comenceu a perdre gas... ja es hora de purgar els quadres dirigents del SEPC universitaris i posar gent d'ordre.
Re: La UAB en lluita: Ibarretxe i FGC pillen
28 feb 2010
he rigut molta estona amb tots els comentaris dels pseudo-esquerranosos de sempre "d'ordre" dient quines xerrades es poden rebentar i quines no.

De totes maneres, caldria saber qui hi ha darrere cadascun dels comentaris...

I com algú ha dit, hi ha qui fa coses i hi ha qui no fa res. Prefereixo equivocarme que quedarme a casa criticant des d'internet, la veritat.
Sindicat Terrassa